کتاب بهره وری و کارآیی ثمربخش
معرفی کتاب بهره وری و کارآیی ثمربخش
کتاب الکترونیکی «بهره وری و کارآیی ثمربخش» نوشتهٔ آبدر رحمان علی و طوبی مردانی در انتشارات کنکاش چاپ شده است.
«موانع آن چیزهای ترسناکی هستند که وقتی از هدف خود چشم برمیدارید ظاهر میشوند.»
-هنری فورد
«برای اینکه در این ماموریت موفق شوید، باید همه حواس خود را به هدفتان معطوف کنید.»
-آ. پی. جی. عبدل کمال
«بدانید که میخواهید چکار کنید، این ایده را حفظ کنید، و هر روز همان کاری را بکنید که فکر میکنید باید انجام شود، آنگاه هر شب شاهد این خواهید بود که به هدفتان نزدیکتر هستید.»
-البرت هوبارد
درباره کتاب بهره وری و کارآیی ثمربخش
در این کتاب میخوانید که در گام نخست، چگونه و با چه ذهنیتی از میان اهداف بیشمار و گوناگونی که دارید، مهمترین آنها را انتخاب کنید، و سپس، برای رسیدن به آنها برنامهریزی کنید. این کتاب آموزش گامبهگام برنامهریزی و عملکرد اصولی و صحیح است.
کتاب بهره وری و کارآیی ثمربخش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به کتابهای توسعهٔ فردی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب بهره وری و کارآیی ثمربخش
حالا که اهداف اصلی خودتان را مشخص کردید، دفترچه را به چند بخش تقسیم کنید، به گونهای که هر بخش بیانگر یک هدف اصلی باشد. این بخشها را میتوان به تعداد صفحات دفترچه تقسیم کرد. برای مثال، فکر کنیم هر بخش شامل ۵ صفحه میشود: اولین صفحه از این بخش با عنوان هدف اصلی پر میشود.
حالا دیگر باید ایدههایی را که در زمینه این اهداف به ذهنتان میرسد درون این دفترچه بنویسید. برای مثال، برای هدف برنامه نویسی که در شکل 2 نشان داده شده است، قید کنید که در حین یادگیری برنامه ++C به یک متن خوب در این زمینه برخورد کردید، یا تعدادی مرجع خوب در مورد آن یافتید، و غیره.
به جای اینکه این موارد را در ذهنتان ثبت کنید که احتمالا بعد از مدتی از یاد خواهید برد، به بخش برنامه نویسی بروید و این یادداشتها را آنجا قید کنید.
فکر کنید که ایدههایی برای اهداف اصلی جدید در ذهنتان به وجود آمده باشد. این موارد را باید در کادرهای ابتدای دفترچه قید کنید، و یک بخش باید برای آن هدف اصلی در نظر گرفته شود. با در نظر گرفتن اهداف فرعی، میتوانید آنها را به کادرهای ابتدای دفتر اضافه کنید.
با استفاده از این دفترچه میتوانید اهداف اصلی، اهداف فرعی و هر ایدهای را که به ذهنتان میرسد، دنبال کنید.
با این فناوری که امروزه در اطرافمان وجود دارد، ممکن است دوست داشته باشید اهداف خود را با یکی از ابزارهای موجود دسته بندی کنید. این موضوع را در فصل ۲ بیشتر توضیح میدهیم.
فهرست یادآور فصل
⦁ دفترچه یادداشت اهداف خود را آماده کنید
⦁ اهداف اصلی و اهداف فرعی را مشخص کنید
⦁ بخشهایی را به هر یک از اهداف اصلی تخصیص دهید
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۴۵ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۴۵ صفحه