دانلود و خرید کتاب صوتی سلول های بهاری
معرفی کتاب صوتی سلول های بهاری
کتاب صوتی سلول بهاری نوشتهٔ بهنام باقری است. محمد نظری گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و نشر سماوا آن را منتشر کرده است. کتاب حاضر خاطرات تولید و توسعهٔ سلولهای بنیادی به روایت «حسین بهاروند»، پدر دانش سلولهای بنیادی ایران است.
درباره کتاب صوتی سلول بهاری
کتاب صوتی سلول بهاری دربردارندهٔ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر «حسین بهاروند» است. حسین بهاروند کسی است که برای اولین بار در سال ۱۳۸۲ به همراه همکارانش در پژوهشگاه «رویان» توانست سلول بنیادین انسانی تولید کند و به واسطهٔ آن علم بیولوژی را درگیر تحولی عظیم کند. بهنام باقری در طول مصاحبههایی که با دکتر بهاروند انجام داده است، موفق شد تا خاطرات او را در قالب یک کتاب گردآوری کند. این کتاب صوتی هم اکنون در اختیار شما قرار دارد.
شنیدن کتاب صوتی سلول بهاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران مطالعهٔ خاطرات و علاقهمندان به مطالعهٔ در باب سلولهای بنیادی پیشنهاد میکنیم.
درباره حسین بهاروند
حسین بهاروند، استاد و پژوهشگر در پژوهشکده زیستشناسی و فناوری سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان، در اسفند ۱۳۵۰ در شهر اصفهان به دنیا آمد. اما پدر و مادرش از اهالی خرمآباد هستند. او در دانشگاههای شیراز، شهید بهشتی و خوارزمی تحصیل کرد و در سال ۱۳۷۶ به پژوهشگاه رویان پیوست و پس از چند سال پژوهش، در سال ۱۳۸۲ توانست برای اولین بار در ایران سلولهای بنیادی رویانی انسانی و همچنین موشی را تولید کند.
در سال ۱۳۸۷ نیز به همراه همکارانش موفق به تولید سلولهای بنیادی پرتوان القایی انسانی شد. این فعالیتها او و همکارانش را قادر ساخت تا شاخههای مختلف پزشکی بازساختی را در ایران پایهگذاری کنند.
حسین بهاروند تاکنون بیش از سی جایزه ملی و بینالمللی را از آن خود کرده است که از میان آنها میتوان به جایزههای رازی، خوارزمی، آیسسکو، آکادمی علوم جهان (TWAS)، یونسکو و جایزه مصطفی(نشان عالی علموفناوری جهان اسلام) اشاره کرد. او همچنین لقب پدر دانش سلولهای بنیادی ایران را دارد.
بخشی از کتاب صوتی سلول بهاری
«کار من عشق من است و به ساعات و سختی هایش فکر نمی کنم؛ در ضمن بزرگترین تفریح من هم هست.
ُسعی کنبم بعد داشته باشیم؛ برای مثال، تنها مشغله مان درس نباشد و سعی کنیم به ابعاد دیگری مانند ورزش، خانواده و درک مردم هم توجه داشته باشیم.
بدین ترتیب رشد، همه جانبه و متعادل می شود. به عبارتی ا گر مغزتان بزرگ شود، دست و پایتان هم بزرگ می شود. خودتان که بزرگ شدید باید محیط اطرافتان را هم بزرگ کنید؛ وگرنه وقتی روی صندلی کوچک قبلی بنشینید میشکند و با این کار حتی به دیگران هم آسیب میزنید. در این مسیر به پیشرفت دیگران نیز کمک کنیم. بزرگ بودن به پُست و مقام نیست، بلکه کمک به ساختن آینده ای بهتر است. همە ما متعهد به کمک برای پیشرفت دیگران هستیم. قبول مسئولیت هایمان را به عنوان قبول چالش و وظیفه و تعهدی برای تسهیل پیشرفت جوانان نگاه کنیم؛ راهی برای رسیدن آن ها به روزی که بتوانند مایۀ حرکت بیشتر و پیشرفت بشریت شوند.
به قول آیت الله بهجت معتقدم «به این دنیا آمده ایم تا با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم، نه به هر قیمتی زندگی کنیم.» از آنجا که دو بار متولد نمی شویم باید حداکثر بهره را از این فرصت ببریم. گاهی این زمان صرف تحقیق و مطالعه می شود، گاهی خواب، گاهی خورا ک، گاهی ورزش، گاهی معاشرت با خوبان و گاهی سفر و کارهایی ازاین دست. زندگی لطف خدا است و هرطور به آن بنگری همان طور می نماید. برای بعضی ها «هرچی سنگه، مال پای لنگه»، برای برخی هم «هرچی سنگه» چالشی است برای پخته ترشدن، پیروزی، پیشرفت و درنهایت مؤثر بودن. هرچه هدف بزرگ تر، مسیر بسیار سنگلاخی و پر نشیب و فرازتر...»
زمان
۱۰ ساعت و ۴۲ دقیقه
حجم
۸۸۲٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
زمان
۱۰ ساعت و ۴۲ دقیقه
حجم
۸۸۲٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
نظرات کاربران
جناب آقای پروفسور بهاروند یکی از اسطوره های تکرارنشدنی هستند و استادی بی نظیر هم از لحاظ اخلاق و هم از لحاظ علمی..همسر ایشان خانم دکتر پروانه فرزانه استاد راهنمای بنده در دوران ارشد بودند و بنده آخرین دانشجوی ایشان
یک اثر فوق العاده با خوندن این کتاب بیش از پیش عاشق رشته تحصیلیام شدم.