دانلود و خرید کتاب صوتی چگونه عاقل بمانیم (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب صوتی چگونه عاقل بمانیم (خلاصه کتاب)
خلاصهکتاب صوتی چگونه عاقل بمانیم (خلاصه کتاب) نوشتهٔ فیلیپا پری و ترجمهٔ رضا اردلان و با صدای مجتبی زائری است و شنیدار نگار نوین آن را منتشر کرده است. راهکارهای مصون ماندن از استرس در این کتاب صوتی آمده است.
درباره خلاصهکتاب صوتی چگونه عاقل بمانیم
با شنیدن این خلاصه کتاب صوتی میآموزید چگونه در شرایط سخت آرامش خود را حفظ کنید.
وقتی شرایط زندگی سخت میشود و گویی هیچچیز آنطور که باید پیش نمیرود، ممکن است احساس کنیم که دیگر توان تحمل وضعیت موجود را نداریم و چیزی نمانده است تا عقل خود را از دست بدهیم!
همهٔ ما در زندگی چنین شرایطی را تجربه کردهایم و صبر و تحملمان مورد آزمایش قرار گرفته است. حال این سوال پیش میآید که چگونه میتوان از طوفانهای زندگی جان سالم به در برد و همچنان بر اعصاب خود مسلط ماند؟
در خلاصهکتاب صوتی چگونه عاقل بمانیم، ابزارها و ترفندهایی برای حفظ آرامش در زمانهای بحرانی ارائه میشود. باید یاد گرفت که احساسات و نوع واکنش خود را در چنین لحظاتی زیر نظر قرار داد. همچنین، نباید از اهمیت «استرس مثبت» غافل شد. بدین ترتیب میتوان از راههای درست، سلامت عقلی خود را حفظ کرده و دیگر هیچگاه نگران از دست دادن کنترلمان در شرایط بحرانی نشویم.
شنیدن خلاصهکتاب صوتی چگونه عاقل بمانیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این خلاصهکتاب صوتی را به دوستداران شنیدن خلاصهکتابهایی با موضوع توسعهٔ فردی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از خلاصهکتاب صوتی چگونه عاقل بمانیم
«همه ما میدانیم که استرس زیاد، سلامتی را به خطر میاندازد و حملههای عصبی و اضطراب را به دنبال دارد. اما جالب است بدانید که اندکی استرس، نه تنها آسیبی نمیرساند، بلکه مفید نیز هست.
مقدار متعادلی استرس به رشد مسیرهای عصبی در مغز کمک میکند و در نتیجه مغز میتواند مانند ساعت کار کند و به یادگیری ادامه دهد.
استرس خوب، نامی است که بر این نوع استرس نهادهاند و زمانی آن را تجربه میکنیم که با فعالیت و کاری جدید و چالشبرانگیز روبهرو میشویم. چنین فعالیتهایی مغز را بیش از حد معمول تحریک میکند و در نتیجه عملکرد کلی آن را بهبود میبخشد. همچنین، استرس خوب، طول عمر را نیز زیاد میکند.
دیوید اسنودن، محقق ولزی، در پژوهشی زندگی تعدادی راهبه را در طولانی مدت مورد مطالعه قرار داد و نتایج جالبی به دست آورد. او متوجه شد که آنهایی که مدرک دانشگاهی گرفته و در طول زندگی خود به یادگیری مطالب و پرداختن به علایق جدید ادامه داده، بهطور مداوم استرس خوب را در خود ایجاد کرده بودند.
بنابراین این افراد از عمری طولانی برخوردار بودند و کمتر در معرض زوال عقلی که اغلب در افراد کهنسال دیده میشود، قرار داشتند.
اما سوال اینجاست که چگونه میتوان استرس خوب را در زندگی خود ایجاد کرد؟ پاسخ ساده است: باید از منطقه امن خود خارج شد.
در ابتدا، باید فعالیتهایی را که در چارچوب منطقه امن قرار میگیرند، شناسایی کرد؛ آنهایی که در زمان انجام آنها کاملاً احساس راحتی میکنیم، مانند چرخ زدن در اینترنت و خواندن مقالههای آنلاین.
سپس باید به آنهایی اندیشید که انجام آنها موجب خشنودی است، اما کار آسانی نیست و باید تلاشی مضاعف بهکار برد. راهاندازی وبلاگ خود و شروع نوشتن در آن نمونهای از این فعالیتهاست. در آخر، نوبت به فعالیتهایی میرسد که از انجامدادن آنها وحشت داریم. نوشتن کتاب میتواند از این نوع باشد.»
زمان
۱۹ دقیقه
حجم
۱۸٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۹ دقیقه
حجم
۱۸٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد