دانلود و خرید کتاب صوتی در باب اعتماد به نفس
معرفی کتاب صوتی در باب اعتماد به نفس
کتاب صوتی در باب اعتماد به نفس اثری از آلن دو باتن است. این کتاب را محمد کریمی به فارسی برگردانده است و با صدای دادبه دادمهر در انتشارات کتابسرای نیک منتشر شده است.
درباره کتاب صوتی در باب اعتماد به نفس
بسیاری از ما وقت زیادی را صرف کسب اعتمادبهنفس میکنیم؛ در زمینههای فنی مشخص و محدودی مثل حل معادلات درجه دوم، مهندسی زیست، علم اقتصاد یا پرشبانیزه؛ اما در بسیاری کارهای دیگر چندان نیازی به ویژگیِ ابتدایی و دیرینهٔ اعتمادبهنفس نداریم که در انجام کارهای متنوع ما را یاری کند: مثلاً صحبت با غریبهها در میهمانی، پیشنهاد ازدواج، درخواست از همسفر بغلی که صدای موسیقیاش را کم کند یا اینکه در ذهن خود درصدد تغییر جهان باشیم.
اکثر ما چندان اعتمادبهنفس بالایی نداریم، چون عمدتاً داشتن این ویژگی را قدری عجیب یا غیرقابل حصول میپنداریم؛ گویا برخی افراد اعتمادبهنفس بیشتری دارند که ممکن است متخصصان علوم اعصاب روزی دلیل آن را کشف کنند؛ اما ما به خود تلقین میکنیم که در این شرایط فعلی کاری نمیتوانیم از پیش ببریم؛ و فکر میکنیم محصور به سطوح اعتمادبهنفسی هستیم که با آن متولد شدهایم.
درواقع، عکس این موضوع صحت دارد. اعتمادبهنفس نوعی مهارت است و نه هدیهای از سوی خداوند؛ اعتمادبهنفس درواقع مجموعهای از ایدهها در مورد جهان و موقعیت طبیعی ما در آن است.
آلن دو باتن در کتاب در باب اعتماد به نفس، مجموعه مهارتها، ایدهها و افکاری را به شیوهای نظاممند به ما میآموزد که با آموختن آنها بهتدریج میتوانیم اعتمادبهنفس را در خودمان بیشتر کنیم.
شنیدن کتاب صوتی در باب اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب در باب اعتماد به نفس برای تمام افرادی که به موضوعات روانشناسی علاقه دارند و میخواهند در زندگی خود تغییر مثبت ایجاد کنند پیشنهاد میکنیم.
درباره آلن دو باتن
آلن دو باتن نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیونِ ساکن بریتانیا که دغدغهاش نوشتن درباره زندگی روزمره به شیوهای فلسفی است. او در تمام نوشتههایش میکوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند.
آلن دوباتن نویسندهٔ فلسفی در سال ۱۹۶۹ در شهر زوریخ سوئیس به دنیا آمده است. او اکنون در لندن زندگی میکند و مشغول مدیریت در مؤسسه خود یعنی مدرسهٔ زندگی است. این نویسنده اکنون بهعنوان نویسندهٔ فلسفهٔ روزانه شناخته میشود. او دربارهٔ موضوعاتی مینویسد که هرروزه همهٔ انسانها با آن دستوپنجه نرم میکنند. موضوعاتی مانند عشق، سفر، هنر، معماری و ادبیات. کتابهای آلن دوباتن تاکنون به بیشتر از سی زبان دنیا ازجمله فارسی ترجمه شدهاند.
دوباتن دورهٔ دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد؛ ولی برای نوشتن کتب فلسفی به زبان ساده، آن را نیمهکاره رها کرد. مهمترین کتابهای آلن دوباتن، تسلیبخشیهای فلسفه و هنر سیروسفر نام دارند.
اولین کتاب آلن دوباتن به نام جستارهایی در باب عشق، در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که خیلی زود در لیست کتابهای پرفروش قرار گرفت و بیش از دو میلیون نسخه از آن به فروش رفت.
آلن دوباتن مؤسس مدرسهای به نام مدرسهٔ زندگی است. او با این باور که فرزندان ما در مدرسه راه و روش زندگیکردن را نمیآموزند مدرسهٔ زندگی را تأسیس کرد. دوباتن معتقد است این فقدان دانش باعث میشود کودکان در زندگی بالغانهشان با مشکلات زیادی مواجه شوند.
موضوعاتی که در مدرسه زندگی تدریس میشوند متنوعاند. اما همهٔ این آموزشها در راستای افزایش خودشناسی هستند. زیرا گردانندگان این مدرسه معتقدند تنها با خودشناسی است که میتوانیم زندگی برتر و رضایتبخشتری داشته باشیم. مجموعهٔ آموزشهای این مدرسه در شش دستهٔ کلی تقسیمبندی میشود. خودشناسی، ارتباطات (Relationships)، کار، آرامش، رفتارهای اجتماعی و فرهنگ و فراغت.
نویسندگان و فیلسوفان باتجربهای هم در این مؤسسه کار میکنند. نکتهٔ جالب این است که باتوجهبه تفاوتِ روشهای یادگیری، مدرسهٔ زندگی آلن دوباتن، آموزهها یا محصولاتش را به روشهای مختلفی، مانند کتاب، کارگاه، ویدئو، جلسه روانکاوی و... ارائه میکند.
آلن دوباتن تاکنون کتابهای بسیاری منتشر کرده است. از میان این آثار، کتابهای جستارهایی در باب عشق، معماری خوشبختی، شغل مورد علاقه، خودشناسی، تسلیبخشیهای فلسفه، هنر سیروسفر، اضطراب منزلت، دین برای خداناباوران، سیر عشق، آرامش، هنر همچون درمان و تعدادی از کتابهای مدرسهٔ زندگی به فارسی ترجمه شدهاند و همهٔ آنها در فهرست پرفروشترین کتابهای بازار قرار گرفتهاند.
بخشی از کتاب در باب اعتماد به نفس
«به عقیدهٔ او شخصیت همگان تا حدی عجیب است: مردی که پول خود را به رودخانه میریزد، سربازی که روی آتش نشسته و شلوار خود را میسوزاند، شخصی که سر خود را عمداً به دیوار آجری میکوبد و فردی که ستون را گاز میزند. مهمتر از همه، موضوع این نقاشی فقط تعداد مشخصی از افراد غیرعادی نیست، بلکه توصیفهایش ناظر به بخشهایی از وجود همهٔ ماست.
آثار اراسموس و بروگل نشان میدهند که راه کسب اعتمادبهنفس، اطمینان یافتن از غرورمان نیست، بلکه کنار آمدن با بخشهای غیرقابلاجتناب و عجیبمان است. همهٔ ما همین حالا احمق هستیم، درگذشته احمق بودهایم و در آینده نیز احمق خواهیم بود؛ و این موضوع هیچ اشکالی ندارد. بشریت هیچ گزینهٔ دیگری ندارد.
معمولاً وقتی بیشازحد خود را با جنبههای قابلاحترام سایرین مقایسه میکنیم، محجوب و ترسو میشویم. از همین روست که گاهی افراد دردهایی را بر خود تحمیل میکنند تا عادی به نظر برسند؛ این دردها نیز از این دست هستند. همهٔ ما بهطور جمعی تصوری ذهنی ساختهایم که عادی بودن اساساً امکانپذیر است؛ این اعتقاد عمومی برای همگان مشکلساز شده است.
وقتی یاد گرفتیم خودمان را همانطور که هستیم ببینیم و پذیرفتیم که بهطور طبیعی خطاکار هستیم، آنگاه دیگر برایمان چندان فرقی نمیکند که مرتکب کارهای بهظاهر احمقانه شویم. شاید فردی که میخواهیم ببوسیمش، فکر کند ما شخصیت مضحکی داریم. ممکن است شخصی که در شهر غریب از او آدرس پرسیدیم، با نگاهی تحقیرآمیز به ما بنگرد. اینکه این افراد چنین رفتارهایی از خود نشان دهند، دیگر برایمان اتفاق تازهای نخواهد بود. آنها فقط واقعیتی را تأیید کردهاند که بالاتر آن را پذیرفتیم: اینکه ما هم مثل آنها ــ و هر شخص دیگری روی کرهٔ زمین ــ احمق هستیم. گرچه عموماً از خطرات سعی و خطا میهراسیم، اما آسیبهای ناشی از ریسکها عمدتاً با انجام خود آن عمل رفع میشود. ترس از شرمساری دیگر همواره در پسزمینهٔ ذهنمان حضور نخواهد داشت. وقتی بپذیریم که شکست امری عادی است، آنگاه این آزادی را مییابیم که کارهای جدید انجام دهیم و علیرغم دافعههای بسیاری که به نظرمان از بیرون بر ما تحمیل میگردد، ممکن است (آن کار جدید) واقعاً مؤثر واقع شود: بوسهٔ خود را بگیریم، دوست پیدا کنیم، ترفیع بگیریم.»
زمان
۱ ساعت و ۳۴ دقیقه
حجم
۸۶٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
زمان
۱ ساعت و ۳۴ دقیقه
حجم
۸۶٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد