کتاب آمین میآورم!
خواندن نظراتمعرفی کتاب آمین میآورم!
امیر خداوردی، نویسنده است.
در بخشی از رمان میخوانیم:
«امشب هم مثل خیلی شبهای دیگر شام نداریم. رزیتاخانوم صلاح نمیدانند شام درست کنند. من کمی چاق شدهام. توی اتاق بچه خودم را حبس کردهام. فکر میکند پایاننامه دکتریام را مینویسم. کمی بیسکویت توی کیفم بود که همین الآن خوردم. معدهام میسوخت. صندلیام مدتهاست که دیگر قیژقیژ نمیکند. یحتمل، خودبهخود درست شده، شاید هم، یعنی بعید نیست که رزیتا دنگش گرفته و روغنکاریاش کرده باشد.
کلیات و مقدمات پایاننامه تمام شده. دیگر باید نظریهام را بنویسم. میخواهم بگویم دعا دقیقاً چیست؟ بله، یک نوعی از جملههای انشایی است، ولی با بقیه فرق میکند. وقتی از کسی چیزی طلب میکنید و مثلاً به دوستتان میگویید: «حسنجون، یه لیوان آب بده! » این جمله را میگویید تا مخاطب (حسنجون) متوجه شود شما یک لیوان آب میخواهید و تحریک شود که برود یک لیوان آب بیاورد، اما دعا اینطور نیست. وقتی میگوییم «سلام»، این «سلام» را برای چه میگوییم؟ یعنی چیزی میخواهیم که میگوییم سلام؟ یا میخواهیم مخاطب متوجه چیزی شود؟ «سلام بر تو، درود بر تو» اینها دعاست، ولی برای مخاطب معنایی افاده نمیکند».
هشت پیانیست
پایان دو قرن سکوتامیرحسین حاتمی
تاریخ اساطیری ایرانعسکر بهرامی
مردان قدرت طلبروت بن گیات
هند باستاندان ناردو
آیا رهبران، رهبر زاده می شوند یا رهبری را فرا می گیرند؟مانفرد اف. ار. کتس د وریس
آفریقای قدیملوئیس مینکس
عصر وایکینگدیوید شفر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
باید اقرار کنم داستان رو دوست داشتم و بسیار خوب ساخته و پرداخته شده ، این اقرار از اون جهته که وقتی فهمیدم نویسنده طلبه بوده ، تمایل عجیبی برای جبهه گیری در برابر کتاب داشتم، اما جدا داستان جذابیه ⚠️
بسیار بسیار فوق العاده! خیلی لطیف و خنده دار زندگی یک جوان مذهبی رو خیلی ریز و دقیق تصویر کرده... واقعا خوب بود...!
سلام داستان میتونست خیلی قشنگ تر نوشته بشه،درکل بد نبود اما یه ایراد بزرگ داشت اونم این که نویسنده خیلی حرف میزد (بدون دلیل) یعنی آنقدر به حاشیه و مسائل کم اهمیت پرداخته میشد که موضوع فراموش میشد. ممنون 🌹😊