دانلود و خرید کتاب فواید گیاه خواری صادق هدایت
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب فواید گیاه خواری

کتاب فواید گیاه خواری

معرفی کتاب فواید گیاه خواری

فواید گیاه‌خواری یکی از کتاب‌های صادق هدایت، نویسنده سرشناس ایرانی است. هدایت این کتاب را بعد از گیاه‌خوار شدنش نوشت و از چند زاویه به این موضوع نگاه کرد.

درباره کتاب فواید گیاه‌خواری

صادق هدایت بعد از گیاه‌خوار شدن اعلام کرد لب به لاشه و بدن حیوانات نمی‌زند و این سبک غذایی را از چندین زاویه نگاه کرد از جمله نگاه اخلاقی دکارتی و نگاه فیزیولوژیکی به بدن انسان. هدایت تا زمان مرگش هرگز حاضر نشد غذای گوشتی بخورد و یک بار که به اشتباه یک پیراشکی گوشت در دهانش گذاشت زمان طولانی‌ای بالا می‌آورد.

خواندن کتاب فواید گیاهخواری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای تمام علاقه‌مندان به تغییر رژیم گیاهخواری مناسب است.

درباره صادق هدایت

صادق هدایت متولد ۱۲۸۱ و درگذشته ۱۳۳۰، از پیشگامان داستان‌نویسی نوین ایران است و بسیاری از محققان رمانِ «بوف کور» او را مشهورترین و درخشان‌ترین اثر ادبیات داستانی معاصر ایران می‌دانند.

به گفته خود هدایت اولین آشنایی‌اش با ادبیات جهان در مدرسه سن‌لویی، مدرسه فرانسوی‌ها، بود و به کشیش آن مدرسه درس فارسی می‌داد و کشیش هم او را با ادبیات جهان آشنا می‌کرد.

دو سال پس از فارغ‌التحصیلی از مدرسه سن لویی در ۱۳۰۵ با اولین گروه دانش‌آموزان اعزامی به خارج، راهی بلژیک شد و در رشته ریاضیات محض به تحصیل پرداخت.

هدایت از وضع تحصیل و رشته‌اش در بلژیک راضی نبود و مترصد بود که خود را به فرانسه و در آنجا به پاریس، که آن زمان مرکز تمدن غرب بود، برساند. سرانجام در اسفند ۱۳۰۵ پس از تغییر رشته و دوندگی فراوان به پاریس منتقل شد.

در ۱۳۰۷ اقدام به خودکشی در رودخانه مارن (فرانسه) کرد، ولی سرنشینان یک قایق او را نجات دادند. در همین دوران در پاریس با دختری به نام ترز دوست بود. او در مورد خودکشی‌اش به برادرش محمود می‌نویسد: «یک دیوانگی کردم به خیر گذشت».

هدایت در ۱۳۰۹، بی‌آنکه تحصیلاتش را به پایان رسانده باشد، به تهران بازگشت و در بانک ملی (در قسمت محاسباتی و دفتر ارسال مرسلات) مشغول به کار شد ولی از وضع کارش راضی نبود.

در همین سال مجموعه داستان «زنده‌به‌گور» و نمایشنامه «پروین دختر ساسان» را در تهران منتشر کرد. هدایت در این سال با مسعود فرزاد، بزرگ علوی و مجتبی مینوی آشنا شد و حلقه دوستی‌ای با نام «گروه ربعه» ایجاد شد.

در آن دوران گروهی از نویسندگان و ادیبان بودند که به آنها «ادبای سبعه» می‌گفتند. گروه ربعه این نام را برای دهن‌کجی به این افراد (که به نظر ایشان کهنه‌پرست بودند) انتخاب کردند.

سال‌های ۱۳۱۰ تا ۱۳۱۴ برای هدایت دورانی پربار محسوب می‌شود و آثار تحقیقی و داستانی بسیاری انتشار داد.

هدایت در ۱۳۱۵ به همراه ش. پرتو به هند رفت و در آپارتمان او اقامت گزید. در هند به فراگیری زبان پهلوی پرداخت و کارنامه «اردشیر پاپکان» را از پهلوی به فارسی ترجمه کرد.

در طی اقامت خود در بمبئی «بوف کور» را که در پاریس نوشته بود پس از اندکی تغییر با دست بر روی کاغذ استنسیل نوشت و به‌صورت پلی‌کپی در پنجاه نسخه انتشار داد و برای دوستان خود فرستاد؛ از جمله نسخه‌ای برای مجتبی مینوی که در لندن اقامت داشت و نسخه‌ای برای جمالزاده که آن زمان در ژنو بود.

هدایت پس از سفر به هند به‌شدت در مضیقه مالی قرار داشت و خرج زندگی‌اش از سوی ش. پرتو تقبل می‌شد. همین فقر و شکست از بی‌اعتنایی جامعه سبب شد او روی به طنزنویسی بیاورد و همین طنز تلخ، زخم‌های سینه وی را بیش‌تر هویدا می‌کرد.

او در ۱۳۱۶ از هند بازگشت و دوباره در بانک ملی مشغول به کار شد. یکسال بعد از بانک ملی استعفا داد و در وزارت فرهنگ استخدام شد.

او تا ۱۳۲۰ که متفقین ایران را اشغال کردند به فعالیت‌های ادبی پرداخت و چندین داستان و مقاله انتشار داد. با وجود این «بوف کور» همچنان در ایران منتشر نشده بود.

بعد از ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۴ و پایان جنگ جهانی دوم انتقادهای اجتماعی صادق هدایت شدت می‌گیرد.

در این دوران بسیاری از دوستان هدایت از جمله علوی و عبدالحسین نوشین به حزب توده پیوسته بودند و در مجموع نشست و برخاست وی با توده‌ای‌ها بیشتر شده بود ولی علی‌رغم اصرار سردمداران حزب هرگز به حزب توده نپیوست.

در ۱۳۲۶ به نوشتن «توپ مرواری» پرداخت اما این اثر تا پس از مرگش به چاپ نرسید. معروف‌ترین نام مستعار او که توپ مرواری هم تحت آن منتشر شد، هادی صداقت است.

در ۱۲ آذر ۱۳۲۹ با گرفتن گواهی پزشکی (برای اخذ روادید) و فروختن کتاب‌هایش به فرانسه رفت. در طول اقامت در فرانسه سفری به هامبورگ داشت و نیز سعی کرد به لندن برود که موفق نشد.

سرانجام در ۱۹ فروردین ۱۳۳۰ در آپارتمان اجاره‌ای‌اش در پاریس با گاز خودکشی کرد. او نخستین نویسنده و ادیب ایرانی محسوب می‌شود که خودکشی کرده ‌است.

صادق هدایت چند روز قبل از خودکشی، بسیاری از داستان‌های چاپ‌نشده‌اش را نابود کرد. طی سالیان گذشته بسیاری از آثار او از جمله «بوف کور»، با وجود ممنوعیت انتشار، بارها خوانده شده است.

معرفی نویسنده
عکس صادق هدایت
صادق هدایت
ایرانی | تولد ۱۲۸۱ - درگذشت ۱۳۳۰

صادق هدایت (۱۳۳۰- ۱۲۸۱)، نویسنده برجسته ایرانی است. هدایت از پیشگامان داستان‌نویسی نوین ایران است و بسیاری از محققان رمانِ «بوف کور» او را مشهورترین و درخشان‌ترین اثر ادبیات داستانی معاصر ایران می‌دانند. به گفته خود صادق هدایت اولین آشنایی‌اش با ادبیات جهان در مدرسه سن‌لویی، مدرسه فرانسوی‌ها، بود و به کشیش آن مدرسه درس فارسی می‌داد و کشیش هم او را با ادبیات جهان آشنا می‌کرد. دو سال پس از فارغ‌التحصیلی از مدرسه سن لویی در ۱۳۰۵ با اولین گروه دانش‌آموزان اعزامی به خارج، راهی بلژیک شد و در رشته ریاضیات محض به تحصیل پرداخت.

Aref
۱۴۰۰/۰۱/۱۴

کسی هست بعد خوندن این کتاب لب به لاشه حیوان ها بزنه ؟

eli
۱۴۰۰/۰۲/۰۴

با هر خط خوندنش دعا میکردم کاش خیلی خیلی وقت پیش میخوندمش...

1984
۱۴۰۰/۱۰/۲۵

گیاهخواری ی تصمیم بسیار خوبه و بله هم برای کنترل بحران « تغییرات اقلیم جهانی » مفیده (هرچند باز برای عملیات کاشت تا برداشت ،انرژیک کربنی مصرف میشه ) و هم این همه جاندار شکنجه و کشته نمیشن « اما

- بیشتر
کام‌دخت
۱۴۰۱/۰۶/۲۴

حقیقت محض،ای کاش زودتر اگاه میشدم… ای کاش همه ادما بخونن

کاربر ۳۶۹۶۴۳۸
۱۴۰۱/۱۱/۱۶

بسیار عالی

کاربر 2871413
۱۴۰۲/۱۰/۲۳

اول اینکه کتاب فقط نظر شخصی نویسنده نبود و این محتواشو قوی تر می کرد دوم به نظرم دل بزرگی میخواد گیاه خوار شدن و از عهده هر کسی برنمیاد شاید بشه گفت یک راه روشن برای تهذیب نفس همین

- بیشتر
هلیا هنرور
۱۴۰۱/۱۱/۱۲

هلیاهنروهستم فواید گیاهخواری چند فصل داره که هر فصلش بطور جداگونه یکی از فواید گیاهخواری و مضرات گوشتو میگه یجا از کشته شدن حیوونا میگه یجا ازاینکه گوشت اثر منفی و گیاهان اثر مثبت بر خلق و خو دارن و

- بیشتر
🍓 🎀 ℳ~𝓂ℴℴ𝓃 🎀 🍓
۱۴۰۲/۰۴/۳۱

امام صادق علیه ‌السلام اللَّحْمُ یُنْبِتُ اللَّحْمَ، ومَن تَرَکَ اللَّحْمَ أربَعینَ یَوما ساءَ خُلقُهُ. گـوشت، گوشـت مـی‌رویانـد و هـرکـس چهل روز گوشت نخورد، بد خلق شود. پیامبر خدا صلی‌ الله ‌علیه و ‌آله و سلّم عَلَیکُم بِاللَّحمِ؛ فَإِنَّ اللَّحمَ یُنمِی اللَّحمَ، ومَن مَضی لَهُ

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸۹۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۸۸ صفحه

حجم

۸۹۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۸۸ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان