کتاب به زبان رنگ ها
معرفی کتاب به زبان رنگ ها
کتاب به زبان رنگ ها نوشته کیت شرایتر و تام شرایتر است که با ترجمه بامداد صالحی منتشر شده است. این کتاب به شما یاد میدهد با هر کس به زبان خودش صحبت کنید.
درباره کتاب به زبان رنگ ها
مشتری احتمالی معمولا خیلی زود درباره ما قضاوت میکند، یعنی ظرف چند ثانیه اول. منصفانه نیست، اما واقعیت همین است. برای این که مطمئن شویم مشتری به حرفهای ما بادقت گوش میکند، باید قلق او را به دست بیاوریم و در کمترین زمان تشخیص دهیم که تیپ شخصیتیاش چیست و با زبان خودش با او صحبت کنیم. ما در این کتاب ویژگیهای هر تیپ شخصیتی را به اختصار و با زبان ساده شرح میدهیم و در ادامه تمرکزمان را روی مناسبترین کلمه و جمله آغازین که باید در گفتگو با هر شخصیت به کار ببریم میگذاریم.
وقتی درک بهتری از شخصیتهای رنگی داشته باشیم، روابطمان با آدمها بهمراتب بهتر میشود. گفتگو با مردم به نحوی که پیاممان را درک کنند و به ما نزدیکتر شوند خودش سرگرمی است؛ پس بیایید خودمان را سرگرم کنیم.
خواندن کتاب به زبان رنگ ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به پیشرفت در شغل و کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب به زبان رنگ ها
جملههایی برای ایجاد انگیزه
همهٔ شخصیتها به انگیزه نیاز دارند. نمیتوان هر روز با توان ۱۰۰ درصد کار کرد. لازم نیست مثل معلم ورزش دبیرستان سر مردم داد بزنیم تا به آنها انگیزه بدهیم. در عوض، میتوانیم از کلماتی استفاده کنیم که به مذاق آنها خوش بیاید. در اینجا چند جمله را میآوریم که میتوانید برای انگیزه بخشیدن به یک شخصیت زرد از آنها استفاده کنید:
*«اگه این کتاب رو بخونی راحتتر میتونی با آدمهایی که میخوای بهشون کمک کنی ارتباط بگیری.»
*«امروز با معرفی این محصول، بقیه رو تشویق میکنی زندگیشون رو تغییر بدن.»
*«دنبال اینی که به آدمهای بیشتری کمک کنی؟»
*«عاشق اینی که دست اونایی که به کمک نیاز دارن رو بگیری؟»
*«توی همایش بعدی، احساس میکنی عضو یه خانوادهایم و عاشق این احساس میشی.»
*«بیا دنیا رو به جای بهتری تبدیل کنیم.»
*«به کمکت نیاز دارم.»
*«بیا این کار رو با هم انجام بدیم.»
*«میتونم احساس کنم که این کار چقدر برات ارزش داره، بقیه هم همین رو احساس خواهند کرد.»
*«میخوایم هر کی رو میتونیم به این همایش بیاریم.»
و حالا مثالهایی از کاربرد این جملهها:
«اگه این کتاب رو بخونی راحتتر میتونی با آدمهایی که میخوای بهشون کمک کنی ارتباط بگیری. این کتاب به ما نشون میده چطور گفتگوهای لذتبخش و هدفمندی با دیگران داشته باشیم.»
«امروز با معرفی کردن این محصول، بقیه رو تشویق میکنی زندگیشون رو تغییر بدن. با این کار بذر خوشبختی و رضایت رو تو زندگی دیگران میپاشی.»
«دنبال این هستی که به خیلیها کمک کنی؟ الان این فرصت رو داری. این کسبوکار پارهوقت نگرانیهای مالی رو از خانوادهها دور میکنه، و کیفیت زندگیشون رو بالا میبره. اینطوری انتخابهای بیشتری برای آینده دارن.»
«عاشق اینی که به اونایی که به کمک نیاز دارن کمک کنی؟ اون ضربالمثل قدیمی رو شنیدی که میگن “اگه میخوای به کسی غذا بدی، بهش ماهی بده. ولی اگه میخوای تا آخر عمرش غذا داشته باشه، بهش ماهیگیری یاد بده.” این کار تو نه تنها برای امروزِ مردم مفیده، بلکه زندگیشون رو تا آخر عمر عوض میکنه.»