معرفی و دانلود کتاب واژگان واژگون + خلاصه رایگان

۳.۷(از ۳ امتیاز)
محمدرضا طهماسبی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب واژگان واژگون

واژگان واژگون در دو قالب غزل و قصیده، آخرین سروده‌های محمدرضا طهماسبی است. طهماسبی پیش از این، اولین مجموعۀ شعر خود را با نام «گزاره‌ها» منتشر کرده بود.

شعرهای واژگان واژگون بیشتر در دو موضوع آیینی و عاشقانه سروده شده‌اند. محمدرضا طهماسبی از شاعران فعال دهۀ اخیر است که شعرش در بسیاری از جشنواره‌های معتبر، برگزیده شده است.

خواندن کتاب واژگان واژگون را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دوست داران شعر معاصر فارسی مخاطبان این کتاب‌اند.

شعری از کتاب واژگان واژگون

چون فرش کلاف مهر از خویش، بگسست و گره به پای من زد

زین روست که دل به دار دنیا، هی بسته و هی گسسته مادر

دیده‌ست غم مرا اگرچه خود عینک او ته‌استکانی‌ست

من چای به لب نبرده خوانده‌ست این قصّه به چشم بسته مادر

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب واژگان واژگون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:واژگان واژگون
تعداد صفحه‌ها:۱۱۲ صفحه
قیمت کتاب:۲۶۸۰۰ تومان
برچسب:مجموعه شعر ما

۱۴۰۱/۱۰/۲۵

دیگر تو نیز عمر بلندت به سر شده ای آه! ای سلاح من! ای بی اثر شده! از خود به در شوم چو غم از در برون شود از در به در نمی شود این در به در شده... - عالی بود... با این کتاب...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

M.M. SAFI
ای عشق! ای تصوّر دیرینه از محال! ای قلعهٔ بنا شده بر قلّهٔ خیال!
M.M. SAFI
غم سوی من می‌شتابد چون ابر امّا تو کوهی کوه یخی که گریزد همواره لبخند از تو کوهی ولی نه دماوند، تا کی تو را می‌سرایند؟ قاف محالی و سازند افسانه تا چند از تو؟
مدام عدل تو را سنگ می‌زنند این قوم مگر که سنگ بکاهد غم ترازو را
M.M. SAFI
تو خود کردی به حکم خود مرا از خویشتن تبعید تو گفتی بشکنم، جاری شوم در خویشتن چون اشک تو گفتی راه دوری نیست از این ذرّه تا خورشید که با زاری مگر باز آری آن زیبای بازاری که یوسف حسن خود را بر کلافی اشک می بخشید
M.M. SAFI
پیداست این‌که چون پریانی ز هر نظر ترسم که چون پری ز نظرها نهان شوی قسمت نشد که همره قند لبان تو هی چای داغ باشم و هی استکان شوی قسمت نشد که آخر قصّه کنار من با این دل شکسته، تو همداستان شوی
M.M. SAFI
دیگر تو نیز عمر بلندت به سر شده ای آه! ای سلاح من! ای بی‌اثر شده! از خود به در شوم چو غم از در برون شود از در به در نمی‌شود این دربه‌در شده
به سوی چشم تو پَر می‌کشد دلش هر بار چه سود؟ راه ندارد گدا به این دربار
M.M. SAFI
تو کوهی و بس باشکوهی، چه می‌شد اگر ببینم مرا «نازنینم» صدا می‌کنی من آن غار دلگیر و تاریکم، آیا تو باز ز عشق آتشی در دل من به پا می‌کنی؟ من آن چاهم، آیا ـ غریبه! ـ به امّید آب شبی تکه‌سنگی به عمقم رها می‌کنی؟ خودت هستی، آری، غریبه! خودت، شک نکن همان که مرا با خودم آشنا می‌کنی
یخ زد به دل این شوق که دلسوخته باشیم سرد است و نشد آتشی افروخته باشیم
دلم مثل دل صدپارهٔ شیخ خیابانی‌ست که می‌جوید به هر پس‌کوچه‌ای ستّارخانت را