برای خرید و دانلود کتاب درخت آرزوها نوشته کاترین اپلگیت و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب درخت آرزوها نوشته کاترین اپلگیت است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
این کتاب درباره یک درختی است به نام قرمز که تمام دوستانش آن را درخت آرزوها صدا میکنند، دلیل این اسمگذاری هم به زمانهای دور برمیگردد زمانی که درخت بزرگ یک بذر بود با آرزوهای بسیار. حالا که بزرگ شده است مردم سرزمین با کاغذهای رنگی میآیند و آرزوهایشان را به این درخت میبندند.
کودکان و نوجوانان علاقهمند به داستان از این کتاب لذت خواهند برد
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۱۸۰ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۲۲,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۹/۰۱/۰۱ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۰۱-۰۷۰۲-۴ |
مشاهده همه نظرات (۲)خب برای من که عاشق درختام، قطعا کتاب دلنشینی بود. چون کل داستان از زبان یک درخت بلوط قرمز روایت میشد. داستان پیچیده ای نداشت. ساده بود و آروم. انگار توی سایه ی درختِ قصه نشستی و داری به حرفاش
یک داستان لطیف و عمیق و زیبا...با ترجمهای عالی...حتما بخوانید....