معرفی و دانلود کتاب دلقک pdf + خلاصه رایگان

کتاب دلقک

۴.۸ امتیاز(از ۵۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دلقک

کتاب دلقک نوشته هدا حدادی است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتاب دلقک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دلقک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدلقک
فرمت کتابPDF
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Dr.Kimiya
۱۴۰۰/۰۴/۰۴

یه کتاب فوق‌العاده جذاب برای خوندن خود کتاب تا آخر همراهیتون می کنه و شما منتظر خوندن صفحه بعد هستید خیلی زیباست ارزش اینکه وقتتون رو پای کتاب بزارید داره لایک یادتون نره

ساجده 😅💞
۱۳۹۹/۰۵/۱۷

من بی اندازه به این کتاب علاقه مند هستم و حتما حتما این کتاب را به گروه نوجوانان و بزرگسالانانی که هنوز هم افکار نوجوانی خود را با خود به همراه دارم توصیه میکنم من سال ها پیش این کتاب...بیشتر

پرنیان
۱۳۹۹/۰۳/۲۷

این کتاب رو بعد از انتشارش در سال ۹۱ خوندم. دقیق ماجراش در خاطرم نیست؛ ولی خوب یادمه که حسابی جذبش شدم و جزء مورد علاقه‌های اون روزای کانونیم بود. به نوجوونای عزیز پیشنهادش می‌کنم.🌻

مه لآ
۱۴۰۰/۱۰/۲۹

بی‌نظیره . قشنگ ترین کتابی بود که تو نوجوونی خوندم و هنوزم عاشقشم . هروقت از زندگی خسته میشم برمیگردم این کتاب رو میخونم .

|reyhane|
۱۳۹۹/۱۲/۰۷

جزو فوق العاده ترین کتاب هاست :)

Roghaye A
۱۳۹۹/۰۹/۱۶

بسیار خوب بود گاهی طنز و گاهی ترسناک گاهی امید وار گاهی نامید در هر صورت عالی بود

یلدا روشن
۱۴۰۲/۰۵/۰۵

۴۶_متاسفانه یا خوشبختانه من با این دلقکه همزاد پنداری میکنم البته من استعداد اونو ندارم فقط دیونگیش رو دارم و بعضی از ویژگی ها مثل کمترین وابستگی به خانواده راجع به کتاب : ترکیبای بامزه و جدید داره و این...بیشتر

فاطمه ستوده
۱۴۰۴/۰۷/۲۷

این کتاب یکی از بهترین کتاباییه که من توی نوجوونیم خوندم، حتی بعد از چند سال که دوباره خوندمش هم همچنان برام جذاب و گیرا بود🤍

Arghavan Gh
۱۴۰۲/۰۴/۲۶

کتاب فوق العادیه ، من بعد مدت ها یک کتاب پیدا کردم ک حسابی داره قلقلکم میده ، عالیه

۱۴۰۰/۱۰/۰۹

محتواش عالی بود من خودم این کتاب روخریدم و تو خونه دارمش نزدیک ۵ بار خوندمش همه جاشو دوست داشتم یکی از بهترین کتابامه

Paradise
۱۴۰۰/۰۱/۲۸

کتاب بسیار زیبایی بود و خیلی لذت بردم . با اینکه من ۱۵سالم نیست ولی برام روان و جذاب بود. لطفا اگر کسی کتاب دیگه از خانم حدادی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم

niloofar
۱۳۹۹/۰۴/۱۲

کتاب خیلی خوبیه بعضی جاهاش طنز هست😂 و بعضی جاهاش ترسناک😱درکل کتاب عالییییییییه

مانیا
۱۴۰۴/۱۰/۲۳

عالی! عالی! با اینکه نوجوان نیستم ولی واقعا لذت بردم از خوندن این رمان. :)) بدون مکث تو چند ساعت تمومش کردم از بس که جذاب بود...

۱۴۰۴/۰۳/۱۸

باید بگم این کتاب بسیار عالی هست وقتی این کتاب رو شروع کردم دیگه نتونستم بزارمش کنار داستان بسیار جالب و هیجان انگیزی داره اینکتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم

همچنان خواهم خواند...
۱۴۰۳/۰۹/۲۴

به نام خدا این کتاب همه چیش خوبه. زبانش، داستانش، شخصیتاش، فضاسازیش، حوادثش. شخصیت نگار و سپیده عالین، دنیایی که از نگاه نگار بیان‌میشه و لحن طنز‌آمیزش واقعا برام جذاب بود. همسایه‌ها هم خیلی خوبن مخصوصا اون همسایه‌های رنگ پریده و...بیشتر