دانلود و خرید کتاب دلقک هدا حدادی

معرفی کتاب دلقک

کتاب دلقک نوشته هدا حدادی است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتاب دلقک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

Dr.Kimiya
۱۴۰۰/۰۴/۰۴

یه کتاب فوق‌العاده جذاب برای خوندن خود کتاب تا آخر همراهیتون می کنه و شما منتظر خوندن صفحه بعد هستید خیلی زیباست ارزش اینکه وقتتون رو پای کتاب بزارید داره لایک یادتون نره

پرنیان
۱۳۹۹/۰۳/۲۷

این کتاب رو بعد از انتشارش در سال ۹۱ خوندم. دقیق ماجراش در خاطرم نیست؛ ولی خوب یادمه که حسابی جذبش شدم و جزء مورد علاقه‌های اون روزای کانونیم بود. به نوجوونای عزیز پیشنهادش می‌کنم.🌻

ساجده 😅💞
۱۳۹۹/۰۵/۱۷

من بی اندازه به این کتاب علاقه مند هستم و حتما حتما این کتاب را به گروه نوجوانان و بزرگسالانانی که هنوز هم افکار نوجوانی خود را با خود به همراه دارم توصیه میکنم من سال ها پیش این کتاب

- بیشتر
مه لآ
۱۴۰۰/۱۰/۲۹

بی‌نظیره . قشنگ ترین کتابی بود که تو نوجوونی خوندم و هنوزم عاشقشم . هروقت از زندگی خسته میشم برمیگردم این کتاب رو میخونم .

یلدا روشن
۱۴۰۲/۰۵/۰۵

۴۶_متاسفانه یا خوشبختانه من با این دلقکه همزاد پنداری میکنم البته من استعداد اونو ندارم فقط دیونگیش رو دارم و بعضی از ویژگی ها مثل کمترین وابستگی به خانواده راجع به کتاب : ترکیبای بامزه و جدید داره و این

- بیشتر
|reyhane|
۱۳۹۹/۱۲/۰۷

جزو فوق العاده ترین کتاب هاست :)

Roghaye A
۱۳۹۹/۰۹/۱۶

بسیار خوب بود گاهی طنز و گاهی ترسناک گاهی امید وار گاهی نامید در هر صورت عالی بود

niloofar
۱۳۹۹/۰۴/۱۲

کتاب خیلی خوبیه بعضی جاهاش طنز هست😂 و بعضی جاهاش ترسناک😱درکل کتاب عالییییییییه

Arghavan Gh
۱۴۰۲/۰۴/۲۶

کتاب فوق العادیه ، من بعد مدت ها یک کتاب پیدا کردم ک حسابی داره قلقلکم میده ، عالیه

نیکی
۱۴۰۲/۰۴/۱۸