معرفی و دانلود کتاب با هم زندگی کنیم pdf + خلاصه رایگان

مجموعه‌ای از قصه‌های مردم جهان برای کودکان

۴.۴(از ۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب با هم زندگی کنیم

کتاب با هم زندگی کنیم جمع‌آوری سیروس طاهباز مجموعه‌ای از قصه‌های مردم جهان برای کودکان است که توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با همکاری یونسکو منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب با هم زندگی کنیم

یونسکو برای ایجاد برقراردی ارتباط بین کودکان دنیا پروژه مشترکی را اجرا می‌کند که در آن بچه‌ها با قصه‌های سرزمین‌های دیگر آشنا شوند. در کتاب با هم زندگی کنیم  قصه‌هایی از مردم ایران، هند، ژاپن، مصر، انگلیس، فرانسه، شوروی، چک‌اسلواکی و آمریکا وجود دارد.

خواندن کتاب با هم زندگی کنیم  را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با هم زندگی کنیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:با هم زندگی کنیم

۱۳۹۹/۰۱/۲۸

عالیه💗❤💕💖

amiralizv
۱۴۰۰/۰۸/۱۰

کتاب بسیار خوبی است. خاطرات کودکی‌ام را زنده کرد. خصوصاً تصویرگری‌های جذابش.

JONEOR
توصیه می‌کنم.