دانلود و خرید کتاب ماه تمام گل علی بابایی
تصویر جلد کتاب ماه تمام

کتاب ماه تمام

معرفی کتاب ماه تمام

کتاب ماه تمام نوشتهٔ گل علی بابایی است. انتشارات روایت ۲۷ بعثت این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ماه تمام

کتاب ماه تمام اثری جامع و مستند است که به ترسیم زندگی و دوران فرماندهی شهید محمدابراهیم همت بر لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) می‌پردازد. نویسنده برای نگارش این اثر از منابع آرشیوی گسترده‌ای شامل صدها ساعت کاست‌های دیداری و شنیداری مربوط به دوران جنگ تحمیلی بهره برده است. این منابع شامل مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های خود شهید همت، وقایع‌نگاری‌های دقیق و لحظه به لحظه‌ی راویان لشکر ۲۷ تحت عنوان «با فرماندهی»، و همچنین متن کامل «جلسات توجیهی» شهید همت با کادرهای این لشکر در طول بیست ماه فرماندهی ایشان می‌باشد. علاوه بر این، برای تکمیل ابعاد مختلف زندگی این سردار پرآوازه، مجموعه‌ای از مصاحبه‌های انجام شده با اقوام، دوستان نزدیک و همرزمان شهید همت نیز مورد استفاده قرار گرفته است. نویسنده همچنین به یادداشت‌های روزانه و مدارک شخصی به جا مانده از دوران تحصیلات مقدماتی و دانشگاهی شهید همت دسترسی داشته و از آن‌ها برای تکمیل پازل زندگی او بهره برده است. این تلاش‌ها منجر به شکل‌گیری اثری شده است که با تکیه بر منابع دست اول و متعدد، تصویری دقیق و چندجانبه از زندگی، شخصیت و عملکرد فرماندهی شهید همت در دوران دفاع مقدس ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب ماه تمام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه‌ این کتاب به تمامی علاقه‌مندان به تاریخ دفاع مقدس، به ویژه کسانی که به شناخت دقیق و عمیق شخصیت فرماندهان بزرگ جنگ تحمیلی و نقش آن‌ها در شکل‌گیری حماسه‌های آن دوران علاقه‌مند هستند، صمیمانه پیشنهاد می‌شود. این اثر، با اتکا بر منابع آرشیوی غنی و مصاحبه‌های متعدد، می‌تواند زوایای پنهان و ناگفته‌ی بسیاری از زندگی و فرماندهی شهید همت را برای خواننده آشکار سازد. همچنین، کسانی که به تاریخچه‌ی لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) و عملکرد این یگان در عملیات‌های مختلف دفاع مقدس علاقه‌مند هستند، می‌توانند از این کتاب به عنوان یک منبع ارزشمند و دست اول بهره‌مند شوند. علاوه بر این، پژوهشگران و محققان تاریخ جنگ ایران و عراق که به دنبال منابع مستند و روایات دقیق برای تکمیل تحقیقات خود هستند، این کتاب را یک مرجع قابل استناد خواهند یافت. در نهایت، هر فردی که به دنبال درک ابعاد شخصیتی، مدیریتی و معنوی یک فرمانده‌ی برجسته در دوران جنگ تحمیلی و آشنایی با دیدگاه‌ها و عملکرد او در مواجهه با چالش‌های آن دوران است، از مطالعه‌ی این اثر تأثیر خواهد پذیرفت.

بخشی از کتاب ماه تمام

«آقای هاشمی در پاسخ با ناراحتی گفت: این امر امام است که شما باید در هرشرایطی بروید جلو. اگر ما نتوانیم این هفت هشت کیلومتر را جلو برویم، دیگر نمی‎‌توانیم بجنگیم. الان صدام آن تبلیغات را به پا کرده، صدهزار نفر نیروی اعزامی طرح لبیک یا خمینی پشت سر شما معطل مانده‌اند و آبروی جمهوری اسلامی در خطر است. بروید و هرطور که می‌توانید، خودتان را به دشمن برسانید!» آقای هاشمی در بیان دیگری در جمع فرماندهان قرارگاه عملیاتی نجف سپاه گفت: «... مــن خدمت امام هم عرض کردم و ایشان هم تأیید کردند که طوری برنامه‌ریزی کنید که در همین‌جا، جنگ را تمام کنیم. چون ادامۀ این امر، دیگر برای کشور قابل تحمل نیست.»ِ طبق طرح مانور مصوب، برای تک مورد نظر در شامگاه دهم اسفند، گردان‌های سلمان فارسی، میثم تمار و عمار از لشکر 27 در نظر گرفته شده بودند. در این میان گردان عمار که یک سوم نیروهایش شیمیایی و از صحنه نبرد به پشت جبهه تخلیه شده بودند، ابدا روحیۀ رزمی نداشت.»