دانلود و خرید کتاب زندگی اجتماعی علی‌اصغر احمدی
تصویر جلد کتاب زندگی اجتماعی

کتاب زندگی اجتماعی

گردآورنده:محمد احمدی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب زندگی اجتماعی

زندگی اجتماعی کتاب سوم از مجموعه کتاب‌های نوجوان و مهارت‌های زندگی نشر پرکاس به قلم دکتر علی‌اصغر احمدی است.

بسیاری از شما عزیزان نوجوان، با مسایل گوناگونی در جامعه روبرو می‌شوید که برخی اوقات مشکلات زیادی را برای شما ایجاد می‌کند. گاهی اوقات به افرادی اعتماد می‌کنید و اسرار خود را با آنان در میان می‌گذارید که بسیار زود از کار خود پشیمان می‌شوید. این گونه افراد، بدون توجه به اعتمادی که شما به آنها کرده‌اید، رازی که با او در میان گذاشته‌اید را با دیگران در میان می‌گذارند، و یا حتی از آن به نوعی سوء استفاده می‌کنند. و نیز بعضی وقت‌ها می‌خواهید با کسانی دوست شوید که آنان تمایلی برای این کار از خود نشان نمی‌دهند. شما در چنین شرایطی در التهاب دوست شدن با او هستید در حالی که او بی‌تفاوت از کنار شما می‌گذرد. علاوه بر این‌ها، شما دوستان عزیز نوجوان، با مسایل دیگری در جامعه روبرو هستید که لازم است راجع به آن‌ها چیزهای مختلفی بدانید. اگر ما انسان‌ها با ظرایف ارتباط انسانی در جامعه آشنا باشیم، شاید بتوانیم روابط خود با دیگران را به خوبی مدیریت کرده و هم از وجود خود به دیگران بهره مثبت برسانیم و هم از وجود آنان به خوبی بهره‌مند شویم.

 دکتر علی اصغر احمدی در کتاب زندگی اجتماعی، ابعاد مختلف زندگی اجتماعی نوجوانان را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده، تا از این طریق به نوجوانان کمک کند، مهمترین زیستگاه خود را بشناسند.

 خواندن کتاب زندگی اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 نوجوانان و جوانان مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

 بخشی از کتاب زندگی اجتماعی

از ویژگی‌های مهم یک همزیستی مسالمت آمیز، انعطاف پذیری است. ما در عین حال که باید اصول و قواعد خود را حفظ کنیم، باید در جاهایی که صحبت از اصول نیست و یا عناصر مهم فکری و شخصیتی ما در آن‌ها به طور مستقیم مداخله ندارند، از خود انعطاف نشان دهیم. این انعطاف به خصوص در زمینة سلیقه‌ها، علاقه مندی‌ها و راحت طلبی‌ها تجلی بیشتری می‌تواند داشته باشد. برای مثال، اگر ما غذای خاصی را دوست داریم، می‌توانیم برای رعایت حال دیگران از آن چشم پوشی کنیم. در اینجا نکتة ظریفی به میان می‌آید و آن این است که انعطاف پذیری ما تا چه حد باید باشد؟ آیا پیوسته باید رعایت حال دیگران را بکنیم و به خاطر دیگران از خود بگذریم؟

خیر! انعطاف پذیری حدودی دارد و ما نمی‌توانیم انعطاف پذیر محض باشیم. در حقیقت، ما زمانی می‌توانیم انعطاف پذیری کافی داشته باشیم که بدانیم از آن سوء استفاده نمی‌شود. انعطاف پذیری مانند مشارکت در یک بازی است. زمانی که ما توپی را به دیگری پاس می‌دهیم، انتظار داریم که او هم در هنگام ضرورت، توپ را به ما پاس بدهد. اگر قرار باشد همیشه ما توپ را به او پاس بدهیم و او هیچ گاه این احساس مسئولیت را نداشته باشد، بهتر است چنین کاری را اصلاً انجام ندهیم. در دستورات دینی ما گفته شده است که بهترین حربه در مقابل فرد متکبر، تکبر است. تواضع نوعی انعطاف پذیری است. امّا در مقابل کسی که او هم پاسخی متواضعانه به انسان بدهد. در مقابل فرد متکبر، تواضع عملی نادرست است.

در این جا بد نیست به این نکته توجه کنیم که بعضی گاه به دلیل برخی از بیماری‌های روانی و یا غفلتی که به آن‌ها دست می‌دهد، از انعطاف پذیری ما با بی تفاوتی ویا بدون واکنش مناسب می‌گذرند. در چنین مواردی ما نباید بلافاصله عکس العمل نشان دهیم و یا انعطاف پذیری خویش را از دست بدهیم؛ بلکه بهتر است صبر و حوصلة بیشتری به خرج دهیم.

 فهرست کتاب زندگی اجتماعی

  • مقدمه
  • اجتماع، زیستگاه انسان
  • نیازهای انسان به جامعه
  • مهارت همزیستی
  • سیاست یعنی چه؟
  • پیروی و رهبری در جامعه
  • وظیفه ما در جامعه
  • کدام شغل را برای آینده خود انتخاب کنیم؟
  • مهارت حفظ حدود در روابط اجتماعی
  • خانواده
  • یادداشت‌ها



نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶۱٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۸۴ صفحه

حجم

۶۱٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۸۴ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان