کتاب چیزی عمیقا پنهان
معرفی کتاب چیزی عمیقا پنهان
چیزی عمیقا پنهان؛ جهانهای کوانتومی و پیدایش فضا - زمان کتابی از شون کارول فیزیکدان نظری است.
درباره کتاب چیزی عمیقا پنهان؛ جهانهای کوانتومی و پیدایش فضا - زمان
شون کارول فیزیکدان نظری و یکی از مشهورترین نویسندگان علم، تاریخ قرن بیستم را بازنویسی میکند. کتاب چیزی عمیقاً پنهان… که از آن به عنوان شاهکار یاد شده برای نخستینبار نشان میدهد که چگونه رویارویی شجاعانه با معماهای بنیادین مکانیک کوانتومی طرز تفکر ما را دربارهی فضا و زمان تغییر میدهد.
بیشتر فیزیکدانان این حقیقت ناخوشایند را به درستی نشناختهاند که فیزیک از سال ۱۹۲۷ در بحران بهسر برده است. شکافهایی در مکانیک کوانتومی وجود داشته که به سادگی از آنها چشمپوشی شده است زیرا مبلغان علم همـواره آن را عجیب و غیرقابلِ فهم توصیـف کردهاند. دانشگاهها نیز فعالیت در مبانی آن را جدی نگرفتهاند.
کارول در این کتاب، پایانی را بر این بحران مجسم میکند. به نظر او ، تنها کافی است بپذیریم که بیش از یک نسخه از ما در جهان وجود دارد، شون کارولهای بسیار و شما و منهای بسیار.
کپیهای شما هزارانبار در هر ثانیه به وجود میآیند. نظریهی چندجهانی رفتار کوانتومی میگوید که با هر رویداد کوانتومی، جهان به دو نسخه منشعب میشود که از هر نظر یکسانند مگر اینکه در جهان دیگر رویداد کوانتومی رخ نداده باشد. به اعتقاد کارول ، ما در آستانهی درک جدیدی از ماهیت خود و جایگاه خود در جهان قرار گرفتهایم.
خواندن کتاب چیزی عمیقا پنهان؛ جهانهای کوانتومی و پیدایش فضا - زمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای همه علاقهمندابن به فیزیک و مباحث ان نوشته شده است.
در این کتاب ایده ی چند جهانی به عنوان امید بخش ترین نظریه مکانیک کوانتوم مطرح شده. نویسنده در فصل اول بعد از علاقمند کردن مخاطب در فصل دوم به تاریخچه مکانیک کوانتوم پرداخته، سپس شرح اصطلاحات با مثالهای ساده و
طاقچه عزیز لطفاً این کتاب رو هم عضو طاقچه بینهایت کن.
خیلی مطالب فوقالعاده و پیوسته ای در اختیارتون میزاره جوری که حتی یک ثانیه هم از خوندنش دست نمیکشید و یهو میبینید چند صفحه رفتید جلو ولی بعنوان یک بدی اینکه باید یه سری پیش نیاز هارو بدونید وگرنه درست
طاقچه عزیزم لطفا کتاب را در بخش بی نهایت قرار بدین
بنظر من مهمترین موضوعی که در مطالعه این کتاب جلب نظر میکند ترجمه بسیار روان و خوب آن است. مترجم احاطه کامل به مطلب داشته و کارش را بادقت کامل و رعایت اصول نگارش انجام داده است.
به نام خدا با سلام کتاب بسیار خوبی است و وسط فصل ۷مطالعه کرده ام که ادامه دارد. نکته ی جالبی که به ذهنم آمد این است که فرق فیزیک کوانتومی و کلاسیک طبق کتاب احتمال و قطعیت است. در فیزیک
یه کتاب خوب درباره مکانیک کوانتومی. این کتاب مکانیک کوانتومی رو خیلی فنیتر از کتابهایی که این موضوع رو بصورت عامهپسند و ساده توضیح دادن توضیح داده، درنتیجه برای فهمیدن مطالب این کتاب یا باید دانشجوی فیزیک باشین یا قبلا