کتاب موسیقی و عروسان دشت: (جلد ۱ آثار جبران خلیل جبران)
خواندن نظراتمعرفی کتاب موسیقی و عروسان دشت: (جلد ۱ آثار جبران خلیل جبران)
جبران خلیل جبران(۱۸۸۳-۱۹۳۱) نویسنده و شاعر آمریکایی لبنانیتبار است.
کتاب نخست از مجموعه آثار وی دو دفتر به نامهای موسیقی و عروسان دشت را در بردارد.
در بخشی از دفتر «عروسان دشت» این کتاب میخوانیم:
«شبهای بلند زمستان، یوحنا آنقدر بیدار میماند که پدرش بخوابد، سپس صندوقچهی چوبی را میگشود و کتاب عهد جدید را بیرون میآورد و در نور چراغ کمسویی، شروع به خواندن آن میکرد. گاهی با احتیاط، پدرش را که خوابیده بود مینگریست، زیرا پدر، او را از خواندن کتاب مقدس منع کرده بود، چرا که به گفتهی کاهنان، سادهدلان نباید از عمق تعالیم مسیح آگاه شوند و اگر چنین کنند، از بخششهای کلیسا محروم خواهند ماند!
یوحنا جوانی خود را این چنین در میان دشتهای آکنده از شگفتی و پاکی و در کنار کتاب سراسر نور و روحانیت مسیح گذراند. او اغلب خاموش بود. در سخنان پدر و مادرش میاندیشید و کلامی بر زبان نمیآورد. با جوانان هم سن و سال خود همنشین میشد، اما ساکت بود و به دوردستها، آن جا که افق با آبی آسمان درمیآمیخت، چشم میدوخت. هرگاه که به کلیسا میرفت، اندوهگین باز میگشت زیرا آن چه که بر فراز منبرها میشنید، با آن چه در انجیل خوانده بود، تفاوت داشت و حال و روز پیران دین به زیر سایهی مهتر آن قوم، با آن زندگی زیبایی که مسیح ناصری به تصویر کشیده بود، فاصلهی بسیار داشت.»
الفبای کسب و کارهای کوچک
اریک تایسون
قرآن کریممحمد صادقی تهرانی
الفبای اخلاق تجارت و کسبوکارنورمن. ای بووی
الفبای موفقیتزیگ زیگلار
ما هیچ ما نگاه: جلد ۸ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
حجم سبز: جلد ۷ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
مسافر: جلد ۶ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
صدای پای آب: جلد ۵ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
شرق اندوه: جلد ۴ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
آوار آفتاب: جلد ۳ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
رایگان
(۵-۱۸-[۹۴]) بخش نخست در مورد جایگاه موسیقی و توضیحاتی در این مورده؛ در ادامه هم سه تا داستان اومده، که در مورد مظلومیت زنان، سوءاستفاده روحانیون از کتاب مقدس و سومی هم یه داستان عاشقانه ست که بر بستر تناسخ شکل
دومین داستان خیلی زیبا بود و اقعا مفاهیم عمیقی داشت.
کتاب شامل توضیحاتی درباره موسیقی و سه داستان به نام های ۱.مارتای بانی،۲.یوحنای مجنون و۳. خاکستر نسل ها و شراره جاودان بود. داستان ها به موضوعات پر مفهومی پرداخته بودند و از آرایه های ادبی به خصوص تشبیه بسیار استفاده شده
کتاب در واقع از بخش «مارتای بانی» شروع میشه و سه تا داستان داره. هرچند قبلش هم قشنگ و خوندنیه. کتاب خوب و ترجمه خوب. داستان دوم یعنی یوحنا واقعا قشنگ بود
یک ستاره کم کردم بخاطر مقدمه ...ارتباطش با داستان معلوم نشد..ولی داستانها فوق العاده بود