کتاب الفبای اخلاق تجارت و کسبوکار
خواندن نظراتمعرفی کتاب الفبای اخلاق تجارت و کسبوکار
«الفبای اخلاق تجارت و کسبوکار» نوشته نورمن ای. بووی، یکی از محققین پیشگام در کاربرد فلسفۀ اخلاقی کانت است. او هماکنون استاد ممتاز بازنشستۀ دانشگاه مینهسوتا است و قبلاً بهعنوان رئیس یکی از بخشهای دانشگاه به کار مشغول بودهاست. او تا کنون تألیف و ویرایش بیش از شانزده عنوان کتاب و هفتاد و پنج مقالۀ مرتبط با اخلاق و تجارت را بر عهده گرفتهاست. وی همچنین سابقۀ تدریس اخلاق کسب و کار و مسئولیتهای اجتماعی را در دانشکدۀ کسب و کار لندن و همکاری در برنامۀ اخلاق و حرفۀ دانشگاه هاروارد را در کارنامۀ خود دارد.
اگرچه اخلاق در تجارت و کسب و کار یکی از موضوعات داغ مورد علاقۀ رسانهها در طول سالهای اخیر بودهاست، منابع غیر دانشگاهی بسیار محدودی در اختیار علاقهمندان به این موضوع قراردارد تا آنها را هدایت کرده و اطلاعات لازم را در اختیار آنها قراردهد. این کتاب، تلاشی در جهت رفع این نقص و کمک به این موضوع است. که در پنج بخش مسئله اخلاق در تجارت و کسب و کار را بررسی میکند. بخش اول: اخلاق چیست و در کجا با کسب و کار (تجارت) همخوانی دارد، بخش دوم: بررسی موضوعات متعارف مرتبط با اخلاقِ تجارت (کسب و کار)، بخش سوم: نگاهی به شهروند شرکتی و مسئولیت اجتماعی،بخش چهارم: بهکاربردن اخلاق در تجارت در قرن ۲۱ میلادی و بخش پنجم، بخش دهها که ده مسئله اخلاقی، ده مانع و.... که شرکتها عموما با آن روبهرو هستند را بررسی میکند و راهکار میدهد.
واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان (جلد دوم)
مهینناز میردهقان
اریک تایسون
قرآن کریممحمد صادقی تهرانی
الفبای موفقیتزیگ زیگلار
ما هیچ ما نگاه: جلد ۸ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
حجم سبز: جلد ۷ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
مسافر: جلد ۶ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
صدای پای آب: جلد ۵ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
شرق اندوه: جلد ۴ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
آوار آفتاب: جلد ۳ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است