کتاب الفبای کسب و کارهای کوچک
معرفی کتاب الفبای کسب و کارهای کوچک
اگر قصد دارید کسبوکاری راه اندازی کنید یا کسبوکار کوچک خود را تقویت کنید پس لازم است «الفبای کسبوکار کوچک» اریک تایسون و جیم شِل را بخوانید.
با راهاندازی کار مورد علاقه خود می توانید رئیس خودتان باشید و حتی کارآفرینی کنید. کسب و کار کوچک علم فضایی نیست. شما برای شروع راهاندازی یک کسبوکار کوچک موفق نیاز به نبوغ ندارید شما فقط باید بدانید به چه چیزهایی نیاز دارید.
نویسندگان این کتاب تجارب زیادی در این زمینه دارند و آن را با شما شریک میشوند. آنها شش دهه به این نوع کار پرداختهاند و اکنون در هه هفتم آن هستند آنها افرادی را که قصد دارند کار خود را آغاز کنند راهنمایی میکنند، مشاوره مالی میدهند و دورههای مدیریت مالی برگزار میکنند.
شما در پنج بخش این کتاب با کارآفرینی، خریدو فروش، کار اداری و شیوههایی که با آن بتوانید کارتان را حفظ کنید آشنا خواهید شد.
چه ترجمه بد و ویراستاری نشده ای داره. اصلا مفهوم کتاب رو نمی رسونه و کیفیت مطلب اصلی رو زیر سوال برده. خیلی بده و اصلا نتونستم با این کتاب ارتباط برقرار کنم
ترجمه خوبی نداره متاسفانه.
کتاب خوبیع فقط روی ترجمه کار بشه خیلی بهتر میشه
ترجمه نامناسب، محتوای نه چندان خوب و دوز از زمینه ما
کتاب خوبی هست که به دلیل ترجمه بد اصلا توصیه نمیکنم. یا ترجمه های دیگه رو پیدا کنید یا نسخه انگلیسی کتاب رو تهیه کنید بخونید. چون به طور اجمالی که نگاه میکردم درمورد مهارتهای لازم جهت شروع کار مثل
سلام.ببخشیدمن کتاب رو خریدم وپول هم از حسابم کسر شده اما کتاب واسم دانلود نمیشه؟؟؟؟چکار کنم