معرفی و دانلود کتاب هدیه‌ی سهراب سپهری pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر آسیم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هدیه‌ی سهراب سپهری

کتاب هدیه‌ی سهراب سپهری، شامل هشت کتاب سهراب سپهری است  به همراه معنی و توضیح لغات و ابیات، ترجمه‌ی بعضی از ابیات به انگلیسی و فرانسه، نتیجه‌ی اجتماعی و معنوی ابیات، نقاشی‌های سهراب، زندگینامه‌ی سهراب. این کتاب را عباس عطاری(کرمانی) برای مخاطبان جمع‌اوری کرده است.

درباره کتاب هدیه‌ی سهراب سپهری

کتاب هشت کتاب، مجموعه‌ای از اشعار سهراب سپهری است که شامل هشت دفتر شعر به نام‌های: مرگ رنگ، زندگى خواب‌ها، آوار آفتاب، شرق اندوه، صداى پاى آب. مسافر. حجم سبز، ما هیچ ما نگاه است. اشعار سپهری سرشار از حس طبیعت و زیبایی است. او که با عرفان شرقی کاملا آشنا بود در آثارش زیبایی فرهنگ‌ها را درهم آمیخته بود.

خواندن کتاب هدیه‌ی سهراب سپهری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات و شعر فارسی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هدیه‌ی سهراب سپهری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهدیه‌ی سهراب سپهری
عنوان دیگرهشت کتاب‌؛ به همراه معنی و توضیح لغات و ابیات، ترجمه‌ی بعضی از ابیات به انگلیسی و فرانسه، نتیجه‌ی اجتماعی و معنوی ابیات، نقاشی‌های سهراب، زندگینامه‌ی سهراب
موضوعشعر نو، شعر معاصر
نویسندهسهراب سپهری
انتشاراتنشر آسیم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۶/۰۶/۱۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.