کتاب عروسی مهر و ماه
معرفی کتاب عروسی مهر و ماه
عروسی مهر و ماه نوشته غلامرضا حیدری ابهری کتابی درباره ماجرای ازدواج امیرمومنان علی (ع) و فاطمه زهرا (س) است.
یکی از مهمترین قطعههای زندگی فاطمهی زهرا (ع) و امیرمومنان (ع) مربوط به ماجرای ازدواج آن دو بزرگوار است. ازدواج زهرا و علی مانند سراسر زندگی آنان پر است از درسهای آموزنده، شورآفرین و الهی.
کتاب عروسی مهر و ماه تصویر جالبی از پیوند فاطمه و علی در اختیار ما قرار میدهد و ما را با جزئیات این ازدواج مبارک آشنا میکند و سیره آن بزرگواران را در این موضوع، پیش روی ما مینهد.
خواندن کتاب عروسی مهر و ماه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به تاریخ اسلام و سیره زندگی معصومین را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب عروسی مهر و ماه
پس از ناکامی برخی از یاران پیامبر در ازدواج با تو، نوبت به علی (ع) میرسد که او نیز توفیق خود را در این مسئله بیازماید. او مدّتی است تصمیم گرفته به خواستگاریات بیاید؛ ولی هنوز فرصتی برای انجام این کار پیش نیامده است. برخی از خواستگاران بر این باورند که رسولخدا (ص) تو را برای علی (ع) نگاه داشته است. اینکه علی (ع) نزدیکترین و محبوبترین یار پیامبر است بر کسی پوشیده نیست. او بهترین سرباز رسولخدا (ص)، نخستین ایمانآورنده به او، پسرعموی پیامبر، مونس پیامبر، شاگرد پیامبر و در یک کلام، علی، علی پیامبر است.
سوابق درخشان علی (ع) در همراهی رسولخدا (ص) بیش از آن است که رقیبان و حسودان علی نیز بتوانند آنها را نادیده انگارند. مگر علی (ع) نبود که هنگام هجرت رسولخدا به مدینه، فداکارانه در بستر آن حضرت خوابید تا شمشیر مبارزان قریش به جای پیامبر (ص) جسم او را تکّهتکّه سازد؟ مگر علی نبود که پس از هجرت پیامبر (ص)، در حالی که از سوی کفّار تعقیب میشد، تو را که همه چیز پیامبر بودی به همراه فاطمه دختر زبیر بن عبدالمطّلب و مادر خود فاطمه بنت اسد به مدینه آورد و با شجاعت و مقاومت و تدبیر بینظیرش، تو و دیگر همراهانت را سلامت به مدینه رساند؟! چه دلیلی بر توجّه فوقالعاده و اعتماد خاصّ پیامبر به علی بالاتر از این که آن حضرت دختر عزیزتر از جانش را و باارزشترین یادگار خدیجه را به علی میسپارد تا او را به یثرب آورد؟ پس از هجرت پیامبر به مدینه نیز علی لحظهای از فداکاری در راه دین خدا غفلت نکرد و با شجاعتی بینظیر، به دفاع از رسولخدا پرداخت.
حجم
۴۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۶۴ صفحه
حجم
۴۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۶۴ صفحه