کتاب همیشه آنلاین حسام الدین اویسی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر جمال
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب همیشه آنلاین

معرفی کتاب همیشه آنلاین

کتاب الکترونیکی «همیشه آنلاین» (یادداشت‌ها، طرح‌ها و غیره) نوشتهٔ حسام‌الدین اویسی و با همکاری نشر جمال منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از یادداشت‌ها و روایت‌های کوتاه است که با زبانی خودمانی و مثال‌هایی از زندگی روزمره، به موضوع ارتباط انسان با خدا و معنای حضور او در زندگی می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب همیشه آنلاین

«همیشه آنلاین» اثری است که در قالب یادداشت‌ها و روایت‌های کوتاه، دغدغه‌های معنوی و ارتباط انسان با خدا را به زبان امروزی و با مثال‌هایی ملموس از زندگی روزمره بیان می‌کند. این کتاب در فضایی معاصر و با ارجاع به تجربه‌های نسل جدید، تلاش دارد مفاهیم دینی و معنوی را از زاویه‌ای تازه و نزدیک به ذهن مخاطب جوان مطرح کند. نویسنده با بهره‌گیری از استعاره‌هایی چون پیام‌رسان‌ها، تیک دوم پیام، فالوور و آنلاین بودن، سعی دارد نشان دهد که خداوند همواره در دسترس و حاضر است و ارتباط با او می‌تواند ساده و بی‌واسطه باشد. کتاب در سال‌های اخیر نوشته شده و به دغدغه‌های نسل امروز دربارهٔ تنهایی، نیاز به تکیه‌گاه و جست‌وجوی معنا پاسخ می‌دهد. فضای کتاب صمیمی و پر از مثال‌های روزمره است و در هر یادداشت، نویسنده با طرح یک موقعیت یا احساس آشنا، به نوعی از حضور و مراقبت الهی اشاره می‌کند.

خلاصه کتاب همیشه آنلاین

پیام اصلی «همیشه آنلاین» حول محور حضور دائمی خداوند در زندگی انسان و امکان ارتباط بی‌واسطه با او می‌چرخد. نویسنده با استفاده از مثال‌هایی از دنیای دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی، مانند چک‌کردن تیک دوم پیام، آنلاین بودن، فالوور داشتن و رمز عبور، تلاش می‌کند نشان دهد که خداوند همیشه در کنار انسان است و حتی در لحظات تنهایی، ناامیدی یا گرفتاری، می‌توان به او تکیه کرد. کتاب به این نکته می‌پردازد که بسیاری از روابط انسانی ناپایدار و وابسته به شرایط هستند، اما رابطه با خداوند، رابطه‌ای استوار و بی‌قید و شرط است. نویسنده با روایت‌هایی از زندگی شخصی، داستان‌های قرآنی و تجربه‌های روزمره، به مخاطب یادآوری می‌کند که خداوند نه‌تنها شنوندهٔ همیشگی است، بلکه در هر شرایطی آمادهٔ کمک و راهنمایی است. دغدغه‌هایی مانند نیاز به دوست واقعی، احساس امنیت، امید به آینده و جست‌وجوی معنا، در سراسر کتاب مطرح می‌شود و نویسنده با زبانی نزدیک به نسل جدید، راه‌هایی برای تقویت این ارتباط معنوی پیشنهاد می‌دهد.

چرا باید کتاب همیشه آنلاین را خواند؟

این کتاب با بهره‌گیری از زبان و مثال‌های دنیای امروز، مفاهیم معنوی را به شکلی قابل لمس و نزدیک به تجربه‌های روزمره مطرح می‌کند. برای کسانی که به دنبال یافتن معنایی عمیق‌تر در زندگی یا تجربهٔ ارتباطی صمیمی‌تر با خداوند هستند، «همیشه آنلاین» می‌تواند الهام‌بخش باشد. همچنین، کتاب به دغدغه‌های نسل جدید دربارهٔ تنهایی، اضطراب و نیاز به تکیه‌گاه پاسخ می‌دهد و راه‌هایی برای احساس حضور و مراقبت الهی در زندگی روزمره ارائه می‌کند.

خواندن کتاب همیشه آنلاین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی مناسب است که با دغدغه‌هایی مانند تنهایی، اضطراب، نیاز به دوست واقعی و جست‌وجوی معنا درگیر هستند. همچنین برای کسانی که به دنبال تقویت ارتباط معنوی خود با خداوند هستند یا می‌خواهند مفاهیم دینی را در قالبی امروزی‌تر و ملموس‌تر تجربه کنند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب همیشه آنلاین

- همیشه آنلاین: دربارهٔ احساس نیاز به حضور و توجه دائمی یک دوست واقعی و مقایسه آن با حضور خداوند.- هیچ فلشی ازشون در نیومد: بررسی وفاداری دوستان و اهمیت تکیه‌گاه معنوی.- کت تن کیه؟: جست‌وجوی کسی که در همهٔ مشکلات کنار انسان باشد.- حرفش حرف باشه: دربارهٔ اعتبار قول و وفاداری در روابط انسانی و الهی.- نبینم بدخواه داری!: نیاز به حمایت و دفاع در برابر مشکلات و نقش خداوند در این زمینه.- ملاقات با مدیر: استعاره‌ای از ارتباط بی‌واسطه با خداوند و اهمیت آن.- صاحب دنیا باهات تماس گرفته: یادآوری عظمت خداوند و ارزش ارتباط با او.- به برگ از درخت: اشاره به قدرت و ارادهٔ الهی در کوچک‌ترین امور.- کنترل دنیا دست کیه؟: تأمل دربارهٔ کنترل و مدیریت زندگی و نقش خداوند.- ژل زده تو چشمات: توجه و مراقبت دائمی خداوند نسبت به انسان.- صدام کن جواب میدم: دعوت به گفتگو و ارتباط مستقیم با خداوند.- میدون مین: روایت‌هایی از توکل و اعتماد به خداوند در شرایط دشوار.- منو خوب بلده!: تأکید بر شناخت کامل خداوند از انسان و نیازهایش.- منم بازی!: احساس انتخاب شدن و ارزشمندی نزد خداوند.- شاه کلید: جست‌وجوی راه‌حل‌های معنوی برای مشکلات زندگی.- از حالت با خبره!: آگاهی خداوند از احوال درونی انسان.- همه جا آشنا داری؟: نقش واسطه‌ها و نمایندگان الهی در زندگی.- بغلم کن!: نیاز به آرامش و دلگرمی معنوی.- غمت رو نبینم!: اهمیت شادی و آرامش در نگاه الهی.- دمت گرم که هستی!: شکرگزاری و توجه به نعمت‌های زندگی.- به دونه‌ای!: یگانگی و بی‌همتایی خداوند در مدیریت جهان.- به خاطر خودم دوستم داشته باش!: رابطهٔ بی‌قید و شرط الهی با انسان.- سربازی شن‌ها: روایت‌هایی از امدادهای الهی در شرایط بحرانی.- هر جا بری باهاتم: حضور دائمی خداوند در همهٔ موقعیت‌ها.- حواسش هست...: مراقبت و توجه خداوند به همهٔ مخلوقات.- همیشه باش: جست‌وجوی تکیه‌گاه همیشگی و پایدار.- بت بزرگ!: نقد وابستگی به تکیه‌گاه‌های ناپایدار و مادی.- این همه کادو!: توجه به نعمت‌ها و هدیه‌های الهی در زندگی.

بخشی از کتاب همیشه آنلاین

«شاید تو هم کسی‌رو توی زندگیت داشته باشی که هر وقت توی پیام‌رسان‌های گوشی بهش پیام میدی، هی چک می‌کنی که تیک دومش خورده یا نه و وقتی که می‌بینی تیک دومش خورده خیلی حالت خوب میشه و خیالت راحت. بعدشم یه نفس عمیق می‌کشی و دوباره پیامی که بهش دادی رو می‌خونی که یه وقت چیزی نگفته باشی که ناراحتش کنی و دلش ازت بگیره. شاید تو هم کسی‌رو توی زندگیت داشته باشی که هر نیم ساعت یه بار بری چک کنی ببینی آخرین آنلاین بودنش کی بوده؟ و وقتی ببینی که اونم همزمان با تو آنلاینه احساس کنی بهش نزدیکی؛ احساس کنی کنارته و می‌تونی باهاش حرف بزنی. دست خودمون نیست؛ ما آدما همونطوری که تشنهٔ آب میشیم، خیلی دوست داریم یکی توی زندگیمون باشه که دوستمون داشته باشه و ما هم خیلی دوستش داشته باشیم. داشتم به این فکر می‌کردم که توی این ۲۸ سال عمری که از خدا گرفتم، خیلیا توی زندگیم اومدن و خیلیا هم رفتن. خیلیاشون تا وقتی باهام کار داشتن؛ کنارم بودن و وقتی من بهشون نیاز داشتم، جواب پیامم هم نمی‌دادن یا تلفن‌شون رو روی من قطع می‌کردن. یا وقتی توی خیابون از سر کوچه منو می‌دیدن راشون رو کج می‌کردن که یه وقت مجبور نشن با من رو به رو بشن که یه وقت من ازشون کمکی چیزی بخوام... اینایی که می‌گم یه وقت فکر نکنید در مورد غریبه‌هاستا. در مورد کسایی هست که به روز دم از بودن و دوست داشتن می‌زدن. ببینم! کدوم رفیقته که هر وقت و هر لحظه ازش کمک بخوای خودشو برسونه؟ کدوم رفیقته که اگه ساعت ۳ شبم باهاش کار داشته باشی فحشت نده و خودشو برسونه؟ کدوم رفیقته که براش فرقی نکنه پول تو جیبت هست یا نیست؟ همه جوره دوستت داشته باشه؟ کدوم رفیقته که پای بدی‌های تو هم بمونه و فقط تو خوشیات کنارت نباشه؟ اصن رفیقی داری که قول شرف بدی هر وقت بهش پیام دادی همون موقع سین کنه؟ حتی ۴ صبح؟ چقدر خوبه آدم یکی رو تو زندگیش داشته باشه که همیشه آنلاین باشه، همیشه برای شنیدن حرفات آماده باشه. نه فقط همیشه آنلاین باشه؛ آنلاین باشه و منتظر پیامت. نه فقط منتظر پیامت باشه؛ اول صبح بهت زنگ بزنه بگه بیا با هم حرف بزنیم، موقعی که همه خوابن! آخه می‌گن آدما حرفای عاشقونه‌شون رو تو خلوت و موقعی که همه خوابن و هیچ کسی نیست به همدیگه می‌زنن. یه بارم وسط روز بهت زنگ بزنه ببینه کارات خوب پیش می‌ره یا نه. یه بارم آخر روز که ازت بپرسه روزت چطور بود؟ می‌دونی چیه؟ راستش: دلم می‌خواد دیگه انقدر منتظر تیک دوم نباشم! دلم کسی رو می‌خواد که حتی حرف نزده بدونه چی می‌خوام بگم. منو بلد باشه! از تو چشام، از تو رنگ صورتم، از زبان بدنم بفهمه دردم. نه اینکه فقط یه دست بندازه گردنم و یه سیگار بذاره تو دهنمو بگه درست میشه داداش!!!»

نگاهی به تاریخ ایران باستان
دولت شهید
سیدمحمدرضا موسویان
مروری جامع بر حاملگی و زایمان ویلیامز ۲۰۲۲
الهام زارع
مرورسریع بر زنان اسپیروف 3 (1402)
فرناز هادوی
فعال سازی چشم سوم؛ تکنیک های سریع، تاثیرگذار و تاییدشده