کتاب هدف متحرک
معرفی کتاب هدف متحرک
پس از رمان جذاب «گم شدن زیبای خفته»، هدف متحرک رمان دیگری از نویسنده برجسته جنایینویس آمریکایی راس مکدانلد در سری رمانهای جنایی، معمایی مجموعه سرخ و سیاه نشر ورا است. مجموعه سرخ و سیاه با هدف گزینش بهترین آثار ادبی جنایی در زیرژانرهای مختلف است.
درباره کتاب هدف متحرک
این رمان نیز همانند دیگر آثار مکدانلد تریلری مهیج است که روایتی جذاب و قلمی شیوا دارد .
شخصیت مخلوق مکدانلد، یعنی کارآگاه لو آرچر در این کتاب فراخوانده میشود تا راز یک جانت دیگیر را فاش کند.
زنی متمول از کارآگاه ارچر درخواست میکند که همسرش را که از خانه فراری شده، برایش پیدا کند و بفهمد با چه کسانی در ارتباط است.
فیلیم هارپر با بازی پل نیومن و کارگردانی جک اسمایت در سال ۱۹۹۶ بر اساس رمان هدف متحرک ساخته شده است.
خواندن کتاب هدف متحرک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوست داران داستانهای تریلر و جنایی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب هدف متحرک
پشت یکی از پردهها توانستم کمد لباسهایش را بیابم. پر بود از لباس و پیراهن و کفش. از لباس گلف گرفته تا لباس شب. خودبهخود رفتم سراغ جیبها. در جیبِ بغل یک کت، یک کیف پیدا کردم. توی کیف چندتایی بیست دلاری بود و یک عکس.
عکس را نزدیک لامپی که کمد را روشن میکرد بردم. صورتی غیبگویانه با چشمان سیاه و غمگین و لبهایی آویزان بود. هر دو سمت موهایش افتاده بود روی یقه یک لباس مشکی که هنرمندانه با سایه کف عکس ادغام شده بود. دست خطی زنانه روی قسمت تیره عکس با جوهر سفید نوشته بود: «به رالف از طرف فی با آرزوی بهترینها»
صورتش برایم آشنا بود. تنها چشمان افسردهاش را به یاد میآوردم و نه چیز دیگر. کیف را درون جیب کت برگرداندم و عکس را به کلکسیون عکسهای خودم اضافه کردم.
وقتی به سالن برگشتم میراندا گفت: «ببین» با دامن تا بالای زانو، روی تخت دراز کشیده بود. زیر نور قرمز انگار بدنش داشت میسوخت. چشمانش را بست: «این اتاق جنونزده تو رو یاد چی میاندازه؟»
موهایش تمام لبهها را شعلهور کرده بود. صورتش رو به سقف گنگ و بیاحساس بود. بدن لاغرش مثل یک قربانی در قربانگاه گُر گرفته بود.
به طرفش رفتم و دستم را روی شانهاش گذاشتم. نور قرمز روی دستم افتاد.
نشر ورا جان! چرا تو بخش بی نهایت فعالیتی نداری؟؟؟ حد اقل اگر لطف کنید مجموعه سرخ و سیاه که شامل رمانهای جنایی میشه رو قرار بدین: صمیمانه ممنونتون میشم