معرفی کتاب ترجمهی حدیث عنوان بصری؛ دستورالعمل امام صادق (ع) به آرزومندان سیر و سلوک الیالله
وایت عنوان بصری درباره سفارش امام جعفر صادق ـ (علیهالسلام) ـ به علاقه مندان سیر و سلوک إلی الله، دستوری بسیار کارساز و اساسی است. در راستای گذشتن از نفس امّاره و خواهشهای مادی و طبعی و شهوی و غضبی که غالباً از کینه و حرص و شهوت و غضب و زیادهروی در تلذّذات برمیخیزند.
مرحوم قاضی، استاد روحانی علامه طباطبائی و عدهای دیگر از بزرگان دستور میدادند به شاگردان و مریدان سیر و سلوک إلَی الله تا روایت عنوان بصری را بنویسند و بدان عمل کنند و علاوه بر این میفرمودهاند باید آن را در جیب خود داشته باشند و هفته ای یکی ـ دو بار آن را مطالعه کنند. این روایت بسیار مهم است و حاوی مطالبی بس نورانی و جامع در بیان مقام عبودیت و تسلیم و رضا، و کیفیت معاشرت و کیفیت و مقدار غذا و کیفیت تحصیل علم، و کیفیت حِلم و مقدار شکیبایی و بردباری و تحمل شدائد در برابر گفتار هرزهگویان است.
اگر مشتاق دانستن سه مورد زیر هستید ، این حدیث را بخوانید: ١-علم چیست و چگونه حاصل می شود؟ ٢-حقیقت "عبودیت"چیست؟و چه فایده ای دارد؟ ٣-٩ توصیه ی امام صادق علیه السلام به همه ی سالکان راه حق و حقیقت چیست؟
واقعا عالی. امام صادق علیه السلام در گفتگویی کوتاه نکاتی را به راوی حدیث میفرمایند که برنامه زندگی واقعی است. خیلی از اشکالات خودم را در همین چند دقیقه که برای خواندن حدیث گذاشتم پیدا کردم. خداوند توفیق عمل عنایت
حدیث عُنْوَانِ بَصْرِی! یکی از بهترین راهکار ها برای زندگی بهتر است. غلو نمی کنم! اگر فرد جستجو گری هستید، حتماً مطالعه کنید!
نسیم جان فزای کلام امام صادق معرکه بود آقای قاضی به دوچیز خییلی توصیه میکردن درکنار زیارت عاشورا این حدیث را توصیه کردن و گفتن در جیب خودتون داشته باشید هرروز بخوانید.
حدیث عنوان بصری، از جمله احادیثی است که یکسری از علما توصیه کردند که حتما بر خواندن و تفکر در آن مداومت داشته باشیم چرا که توصیه های حضرت در رابطه با کنترل نفس در زبان، تغذیه، معاشرت ها و....است
عالی
کتاب متن و ترجمه حدیث کوتاهی از امام صادق علیه السلام به عنوان بصری است که شامل نکاتی بس بلند و مهم است. از آن کتابهاست که باید جلوی دست داشت و بارها و بارها خوند و برنامه عملی برای انجام
عالی و درجه یک
اللهم صل علی محمدا و آل محمد 🌹