کتاب برتون به روایت برتون
معرفی کتاب برتون به روایت برتون
برتون به روایت برتون، شامل مجموعه مصاحبههای تیم برتون، کارگردان، نویسنده، نقاش و شاعر آمریکایی است.
درباره کتاب برتون به روایت برتون
این کتاب شامل مصاحبههای تیم برتون در سالهای ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۴، مصاحبه او در آوریل ۱۹۹۹، همچنین مصاحبههای بین ژانویه ۲۰۰۵ تا مارس همین سال است که توسط مارک سالیزبوری گردآوری و تدوین شده و جانی دپ، بازیگر مشهور هالیوودی و دوست صمیمی برتون بر ِآن مقدمهای نوشته است.
درباره تیم برتون
تیم برتون در ۲۵ آگوست ۱۹۵۸ در برینک کالیفرنیا به دنیا آمد. در کودکی به فیلمهای ترسناک علاقهمند بود و از نوجونی به ساخت انیمیشن به روش استاپموشن روی آورد. او پس از دبیرستان به موسسه هنرهای کالیفرنیا رفت و در استودیوی والت دیزنی به کار مشغول شد. برتون از سال ۱۹۸۲ تاکنون در عرصه فیلمسازی فعال بوده است.
تیم برتون با فیلمهای عجیبی مثل: بیتلجوس، ادوارد دستقیچی، کابوس قبل از کریسمس، اد وود، اسلیپی هالو، عروس مرده، سوئینی تاد: آرایشگر شیطانی خیابان فلیت، ۹ (نُه)، سایههای سیاه و فیلمهای محبوب و موفقی مثل: ماجراجویی بزرگ پیوی، بتمن، بازگشت بتمن، سیارهٔ میمونها، چارلی و کارخانهٔ شکلات سازی، آلیس در سرزمین عجایب و فرنکنوینی شناخته شدهاست. او همچنین علاوه بر کارگردانی و تهیهکنندگی، نویسندهٔ داستان فیلمهای ادوارد دست قیچی، کابوس قبل از کریسمس و فرنکنوینی و طراح شخصیتهای انیمیشنهای عروس مرده و کابوس قبل از کریسمس بودهاست.
او معمولا با چند هنرمند خاص که جانی دپ یکی از آنها است، همیشه در فیلمهایش همکاری می کند.
تیم برتون شهرتش را مدیون سبک متفاوت و شخصیتپردازیهای منحصربه فرد و عجیبوغریبش است. او از برجستهترین کارگردانان آمریکایی محسوب میشود و بارها برای جوایز گوناگون از جمله اسکار و گلدن گلوب نامزد شده است.
خواندن کتاب برتون به روایت برتون را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
همه علاقهمندان به سینما، به ویژه دوستداران شخصیت و آثار تیم برتون.
از اپلیکیشن کتابخوان استفاده میشه که کیفیت بالاتری داشته باشند، pdfرو که میشه فیری دانلود کرد
آقای جانی دپ بهترین عصر خود
خب من صفحات آغازین کتاب را مطالعه کردم و به نظرم کتاب بسیار خوبی است و مرا ترغیب به خریدش کرد. کمی مشکل ریز بودن فونت و صفحه موجود است اما به خاطر جذابیت خود تیم برتون این موضوع چندان
klnp