کتاب روح عزیز
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۲۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب روح عزیز
کتاب روح عزیز نوشته مینو کریمزاده است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
این کتاب یک رمان نوجوان است که مناسب کودکان بالای ۱۵ سال است.
خواندن کتاب روح عزیز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
هستی
شرورترین دختر مدرسه؛ جلد دومانید بلایتون
شب به خیر، ترناجمال الدین اکرمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۳,۸۰۰۷۰%
داستان در مورد بچههای نوجوانیه که یک جایی در رابطشون با پدر مادرشون اشتباه کردن و حالا به دنبال راهی برای درست کردن اون اشتباه هستن. خوب این کتاب مخصوص نوجوانه اما اسم و جلد کتاب من رو به قسمت نظرات
سلام من این کتاب رو خوندم و عاشقش شدم. از اون دسته داستانهاست که وقتی شروع کنی دیگه نمیتونی کتاب زمین بذاری خیل موضوع جذابی داره و واقعا کاربردی چون شرایطی رو توصیف میکنه که ممکن تو زندگی برای هرکسی
در زندگی روزهایی هست که عادی و معمولی به نظر می آیند. نه کسی درخشندگی رنگشان را می بیند، نه عطر جادویی شان را در هوا احساس می کند؛ اما وقتی یک حادثه ی کوچک می آید و به سنگینی
I don’t know much about farsi but when one of my friends translated this book to english for me I started to read it ..........it was extremly fabulous !!!! I love it Then I realized that how kindness and being
اگر میخوای برای ساعاتی فکرتون درگیر موضوعی دیگه بشه، اگر میخوای قدر روزهای عادی تون را بدانید، اگر میخوای... حتما این کتاب را بخونید. فقط کاش میشد متن هاش را علامت زد و انتخاب کرد
کتاب خیلی خوبی بود.خیلی سخته که از یک اتفاق کوچیک به همچین ماجراهایی رسید و این ذهن ماهر نویسنده رو نشون میده.داستانش جالب بود طوریکه خواننده خودشو ناخودآگاه جای شخصیت ها میزاره.برخی اوقات مثال هایی یا تیکه کلامایی از افراد
کتاب بسیار احساسی و قشنگیه 💗 توصیه می کنم بخوانیدش 📗📗 به نظر من رده ی سنی اش خیلی درست نبود . من با اینکه ده سال دارم ، از این کتاب خوشم آمد و برای من مفهوم داشت 📗📗
خیلی رمان تاثیرگذاری بود این داستان را باید آروم خوند تا حرفهاش تو وجود آدم تهنشین بشه...زندگی کردن، بخصوص زندگی خانوادگی را یاد میدهد، هم به بچهها، هم به بزرگها...
یکی از دوستان کتاب خوانم بهم معرفی کرد در همان ابتدا با دیدن اسم رمان و طرح جلد کتاب یه حس خیلی عجیبی بهم دست داد که زودتر دلم میخواست خواندش رو شروع کنم. حتما توصیه میکنم. خیلی حرف های تازه داره.
عالی بود