معرفی و دانلود کتاب آرزوی سوم pdf + خلاصه رایگان

کتاب آرزوی سوم

۴.۳ امتیاز(از ۲۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آرزوی سوم

کتاب آرزوی سوم نوشته مصطفی خرامان است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتاب آرزوی سوم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آرزوی سوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآرزوی سوم
فرمت کتابPDF
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

پرنیان
۱۳۹۹/۰۳/۲۷

خیلی خوشحال و هیجان‌زده می‌شم وقتی کتابای خوبِ کانون پروش فکری رو توی طاقچه می‌بینم!😍👌🏼 طاقچه جان، امشب کلی از خاطراتِ ما رو زنده کردی ها؛ حواست هست؟!

همچنان خواهم خواند...
۱۴۰۳/۰۹/۱۴

به نام خدا چقدر بعضی کتابا غریبن؛ با اینکه خوبن نمی‌بینی مثل بعضی از کتابای بازاری که چهل تا ترجمه از هرکدومش موجوده زیرش هزارتا نظر خورده باشه. اینم از اون کتاباس. داستان این کتاب، یه داستان دلنشین و صمیمیه. از اون...بیشتر

۱۳۹۹/۰۹/۲۴

من نسخه چاپی شو دارم عالیه و از آقای مصطفی خرامان ممنونم.

YT1390
۱۴۰۲/۰۵/۰۳

خیلی کتاب قشنگیه حتما بخونید😍

Zahra Ebrahimi
۱۴۰۰/۱۰/۲۳

من این کتاب را دوستم برام هدیه خریده بود عالیهعهه

Dr.Kimiya
۱۴۰۰/۰۴/۰۶

یه کتاب ساده با شخصبت های ساده زیاد جالب نبود ولی خب خوب بود هیجان هم نداشت و از اول کتاب آخر کتاب معلوم بود

nooshin
۱۴۰۰/۰۴/۰۵

واقعا کتاب قشنگیه❤️ ارزش خوندن داره

Negin
۱۴۰۵/۰۳/۰۷

این کتاب برای نسل امروز جذابیتی ندارد. شخصیت پردازی‌ها خیلی خوب نبودند. برای من جذابیت زیادی نداشت.

boookworm
۱۴۰۴/۱۲/۲۶

خوب بود

مهلا
۱۴۰۴/۰۵/۲۳

با تمام تعاریفی که توو کامنتا دیدم شروع به خوندنش کردم اولش خیلی جالب و مرموز بود ولی هرچی بیشتر گذشت از مزه افتاد و همچنین یسری سنت‌ها و فرهنگ‌های غلطی توش بود که توو ذوقم زد انتظار نداشتم

فریبا
۱۴۰۴/۰۴/۲۵

نمیشه گفت کتاب بدیه ولی خوبم نیست. من رمان نوجوان زیاد خوندم و ولی این یکی خیلی معمولی بود و بیشتر جنبه وقت پر کردن داشت.البته نثر کتاب روان و زیبا بود که تا آخر خواننده رو همراه می کنه...بیشتر

Zahra Bahrami
۱۴۰۲/۰۲/۲۶

سلام اولش ساده به نظر میاد ولی هرچی جلوتر میری هیجان انگیز تر میشه مخصوصا آخرش حتما بخونید و به بقیه توصیه کنید که بخونند و در آخر تشکر می کنم از انتشارات و نویسنده اش

پرواز
۱۴۰۴/۰۱/۰۱

بطور کلی کتاب جالبه ولی من یکی که خیلی حرصم از امیرعلی گرفت که توی این وضعیت بلند شده تنهایی رفته خونه دخترا اونم وقتی میدونه پدرشون چقدر حساسه...

nazanin
۱۳۹۹/۰۵/۱۶

کتاب های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بسیار زیبا و خواندنی است .ولی نویسنده ی این کتاب می توانست قسمت های جذاب تری را در کتاب به کار می برد.❤ و ممنونم از کسانی که این اپلیکیشن رو ساختند تا...بیشتر