کتاب تورنتو پایان همه سفرها
معرفی کتاب تورنتو پایان همه سفرها
کتاب تورنتو پایان همه سفرها (جلد اول) نوشته عاطفه حسینی الست، بخشی از زندگینامه مهندس حسن حسینی الست است، مردی که در گذار از سرزمینها، فصلها، تقدیرها و تصمیمها چون کوه پرصلابت و چون دریا جاری بود تا خورشید صنعت و تکنولوژی را بر فراز آسمان کشورش تابندهتر از همیشه بنشاند، است.
مردی که زندگی فقیرانه را در آغوش کشید تا نشان دهد سختیها و رنجها جز لاینفک زندگی هستند. مردی که سالها غربت و دوری از وطن را تحمل کرد تا با کوله باری از علم و دانش به وطن خود بازگردد و زندگی هموطنان خود را متحمل کند. او مرد بزرگی است که در زمان شاه به جرم نبوغ و اختراعات ارزنده خود در زمینه ارتباطات از ایران طرد شد و در جمهوری اسلامی نیز خدمات او درک نشد و مورد آزار قرار گرفت.
مهندس الست که مخترع ایده آیفون، کارت تلفن، انرژی خورشیدی، مستر کارت، استفاده از لیزر در نصب ماهوارههای فضایی و صدها اختراع دیگر است کتابهای متعددی نیز در زمینه ماهواره و مخابرات به رشته تحریر درآورده که سالها در دانشگاههای ایران منبع و مرجع تدریس اساتید بوده است.
این سرنوشت درس نوشتهای است برای آنان که از مصائب زندگی ناامید و در راه رسیدن به اهداف خود احساس شکست و اندوه دارند. باشد که چراغ راهی شود برای روزهای تاریک و سرد و سخت.
خواندن کتاب تورنتو پایان همه سفرها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه علاقهمندا به سرگذشتنامهخوانی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب تورنتو پایان همه سفرها
به عقیده من مهاجرت یک انقلاب است. کودتا بر علیه آنچه که هستی برای دست یافتن به آنچه که میخواهی باشی. مهاجرت یک انقلاب فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اعتقادی و اقتصادیست که تمام زندگی را تحتالشعاع خود قرار میدهد و اگر موفقیتآمیز نباشد ممکن است بهای سنگین مهاجرت نمودن تمام عمر دامنگیر انسان باشد.
هنگامی که من از ایران مهاجرت کردم، مردم ایران در دوران گذار از جهل به علم، از بیسوادی به باسوادی، از عقب افتادگی به پیشرفت بودند. چنانچه هنگامی که کتاب ارتباطات ماهوارهای را نوشتم، ممکن بود حکم ارتداد مرا صادر کنند؛ زیرا آوردن نام ماهواره بر زبان و سخن راندن پیرامون آن جرم بزرگی محسوب میشد و آن را کفر و زندقه میدانستند در حالی که دنیا از این کتاب استقبال کرد و مقالات فراوانی از این کتاب اقتباس شد و در دانشگاهها تدریس شد. کتابی که چند بار توسط انتشارات سروش به چاپ رسید اما مردم هنوز نمیدانستند که ماهواره یعنی اتصال زمین به فضا و اتصال مناطق مختلف کره زمین به یکدیگر و گسترش اطلاعات و ارتباطات.
من در دورهی گذار مردم از سنت به مدرنیته، جهل به علم و بیفرهنگی به فرهنگ مجبور به ترک ایران شدم و گمان میکنم انقلاب اسلامی در آن زمان بیشتر به نفع کسانی بود که در بحبوحۀ جنگ و اختناق از ایران خارج شدند، خوانندگان، هنرمندان، دانشمندان و بسیاری از کسانی که از آن فضای خون و خشونت استفاده کرده و به آسانی ایران را ترک گفتند. سالهاست که غربت را خانه خود ساختهایم و با علم و دانش خود به جای وطن غربت را آباد کردهایم. اما امیدوارم روزی در ایران شرایطی فراهم گردد که ایران قدر ایرانی را بداند و وطن و هموطن دشمن یکدیگر نباشند.
حجم
۹۷۴٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۵۲ صفحه
حجم
۹۷۴٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۵۲ صفحه
نظرات کاربران
با خوندنش انگار تمام بدنم درد میکنه ذهنم خسته و دلم شکسته چه همه دانشمند و نخبه رو به خاطر بی توجهی ارگان ها و برخی مسئولین تقدیم کشور های دیگه کردیم تا از علمشون بهره ببرن
عالیییی