کتاب راهنمای کاربردی روشهای نوین تدریس
معرفی کتاب راهنمای کاربردی روشهای نوین تدریس
کتاب راهنمای کاربردی روشهای نوین تدریس نوشته محرم آقازاده است. با توجه به توسـعهی آموزش و پرورش تطبیقی در جهان به عنوان یک روش مهم و عدم جایگـاه مناسـب آن در کشـور ما موسسه مدارس یادگیرنده مرآت در راستای چشمانداز این مرکـز کـه پشـتیبانی از مـدارس کشـور است، علاوه بر ارائه خدمات و محصولات آموزشی بهمنظـور دانـشافزایـی نیـروی انسـانی مـدارس و افزایش مهارت ادراکی تصمیمگیران و مدیران مدارس اقدام به انتشار مجموعه کتابهای دانشافزایی کرده است. این کتابها راهی برای ورود تجربیات موفق کشورهای دیگر از سطح دانشگاه به آموزش و پرورش و بهویژه بـه مدرسـه و کلاس درس است.
کتاب راهنمای کاربردی روشهای نوین تدریس یکی از این کتابها است که با هدف بهبود وضعیت آموزش و رشد ذهنی دانشآموزان نوشته شده است.
خواندن کتاب راهنمای کاربردی روشهای نوین تدریس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام مدیران، معلمان و فعالان حوزه آموزش پیشنهاد میکنیم.
پول رو دادم ولی هیچی نشد
سلام پول رادادم۲۰۰۰۰تومان ولی فایل پی دی اف را نیاوردبرام
این کتاب برای تمامی کسانی که علاقه مند به معلمی هستند و میخواهند به درک و فهمی از یادگیری و بخصوص تدریس بپردازند توصیه می شود
رویکرد مدارس یادگیرنده جزو نادر رویکرد هایی است که بسیار سلیس و روان توضیح داده شده. و هر معلمی که واقعا دغدغه داشته باشه با استفاده از این کتاب ها میتونه یک برند بشه. و هم چنین کمکی که میتونه