کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (بیان شفاهی، خواندن و درک مطلب)
معرفی کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (بیان شفاهی، خواندن و درک مطلب)
کتاب بازی های آموزشی برای کلاس بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (بیان شفاهی، خواندن و درک مطلب) ویژهٔ سنین ۷ تا ۱۲ سال است. این کتاب را رضا علی نوروزی، منیره عابدی و فروزش فریدیزاد نوشتهاند و انتشارات یار مانا آن را به چاپ رسانده است. بازیها نه تنها شاگردان را در یک روش سرگرمکننده و جالب که محیطهای یادگیری رقابتی و تعاملی بهوجود میآورند برمیانگیزانند، بلکه دلالتهای خاصی نیز برای حیطهی ارزشیابی دارند. بازی موقعیتی ایجاد میکند که دانشآموزان بتوانند پیشرفت خود را در یک روش غیر تهاجمی ملاحظه کنند. بهعلاوه، بازیها به جای ایجاد بازخورد بعد از امتحان، برای شاگردان و معلم بازخورد فوری فراهم میکند. لذا باعث میشود معلمان شکافهای یادگیری را تشخیص دهند و در جلسات بعدی جبران کنند. شاگردان نیز قبل از شرکت در آزمون به نقاط ضعف خود پی میبرند و در صدد رفع آن برمیآیند. از این لحاظ، بازی نتایج منفی شکست را که ممکن است کاملاً جدی و پایدار باشد از بین میبرد.
درباره کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (بیان شفاهی، خواندن و درک مطلب)
برای آنکه بچهها به یادگیری بهتر و عمیقتری دست یابند، لازم است با علاقه و اشتیاق در فعالیتهای یادگیری درگیر شوند. از اینرو استفاده از روشهای سنتی که اغلب خشک و غیربرانگیزاننده هستند، نمیتواند چندان مؤثر باشد. به نظر میرسد برای حل این مسائل و قرار دادن آموزش در مسیر توجه به قابلیتها و ویژگیهای فردی و ایجاد محیط یادگیری شاد و برانگیزاننده، میتوان در تدریس و یادگیری از بازیها بهره جست. بچهها از طریق بازی میتوانند مطالب درسی را به شیوهای فعال و جالب و بهطور گروهی یادبگیرند و تمرین کنند. بازیها سرگرمیهای لذتبخش و هیجانانگیزی هستند که باعث درگیری کامل تمرکز و علایق بچهها میشوند و از این طریق یادگیری را تسهیل میکنند. فراگیران بهطور طبیعی به این نوع یادگیری پویا برانگیخته میشوند و پاسخ میدهند.
کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (بیان شفاهی، خواندن و درک مطلب) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب دانشآموزان مقطع دبستان است
بخشی از کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (بیان شفاهی، خواندن و درک مطلب)
پیش از بازی
کارتهای سؤال را برای بازی آماده کنید یا از کارتهای انتهـای همـین بـازی اسـتفاده کنیـد. سؤالهای روی کارت تا حد امکان باید بهگونهای طراحی شوند کـه پاسـخ قطعـی مشخصـی نداشته باشند.
شکل کلی سؤالات به این صورت هستند: مهمتـرین ..................... کـدام اسـت؟
بهعنوان مثال: مهمترین شهر ایران کدام است؟
روش بازی
بازیکنان را به سه گروه یا بیشتر تقسیم کنید و به هـر گـروه یـک وایـت بـرد و ماژیـک بـرای یادداشت کردن پاسخها بدهید. کارتهای سؤال را به پشت، روی میز قرار دهید. یک نفـر از گـروه اول، یـک کـارت انتخاب میکند و سؤال نوشته شده روی آن را با صدای بلند میخواند. سپس هر گـروه، آرام و بدون سر و صدا به بحث و مشورت در مورد پاسخهای ممکن میپردازد و پاسخ نهایی خود را روی وایتبرد یادداشت میکند.
حجم
۹۳۰٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
حجم
۹۳۰٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه