کتاب بانوی آبیها
معرفی کتاب بانوی آبیها
کتاب بانوی آبیها نوشته راضیه تجار زندگینامه داستانی خلبان شهلا دهبزرگی، اولین زن خلبان ایران است که در دوران جنگ ایران و عراق هم خلبان هواپیماهای جنگی بود و برای جمعآوری اطلاعات پرواز میکرد.
درباره کتاب بانوی آبیها، زندگینامه داستانی خلبان شهلا دهبزرگی، اولین زن خلبان ایران
کتاب بانوی آبیها ماجرای شهلا دهبزرگی اولین زن خلبان ایران است که مدرک خلبانیاش را پیش از انقلاب اسلامی گرفته بود و بعد از انقلاب در دوران جنگ به خلبانی مشغول شد. این کتاب بعد از جمعآوری صحبتهای شهلا دهبزرگی به شکل یک روایت داستانی نوشته شده است. اتفاقات هیجانانگیز زندگی این زن قدرتمند و حوادث زندگیاش خواننده را از ابتدا تا انتها با داستان همراه میکند و تصویر جدیدی از تلاشهای زن ایرانی برای برابری به خواننده نشان میدهد.
خواندن کتاب بانوی آبیها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام زنان و مردان این سرزمین پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب بانوی آبیها
کوهها زیر نور عصرگاهی بنفش و گاه آبی بودند. دیدهبان موردی مشکوک را گزارش داد. پرواز را ادامه داد. گشت و گشت تا جایی که احساس کرد اکسیژن کپسولی که به همراه داشت، تمام شده است.
انگار سلولهای مغزش از کار افتادند. چشمانش سیاهی میرفت و دست و پایش خواب. دیدهبان هم وضعیتی بهتر از او نداشت. به هر مصیبتی خود را به منطقۀ اوینکه، اطراف گرمسار، کشاند؛ جای خلوتی که باند فرود داشت. وضعیت قرمز بود و باید فرودمیآمد. بعد طی مسافتی هواپیما ایستاد. احساس میکرد بدنش را کوبیدهاند. گردنش به طرفی خم شد. صدای شلیک میآمد. وای مردم روستا به طرف هواپیما میدویدند و شلیک میکردند؛ آن هم با تفنگ برنو. مشتهای گرهکردهشان گویی بر سرش فرودمیآمد.
بهسختی در هواپیما را باز کرد و با دستهای بالابرده خود را بیرون انداخت و گفت: «اجازه دهید برادران... من... من یک خلبان ایرانی هستم. این برادر هم دیدهبان من است. ما... ما برای گشتزنی آمدیم. مثل... مثل خود شما نگران مرزهای هوایی هستیم.»
روستاییان دور هواپیما حلقه زدند.
ـ دروغ میگویی. ما خلبان زن نداریم. شما عراقی هستند. جاسوس عراقی.
کتاب فوق العاده ایه. نثرش روان و دوست داشتنیه. موقع خوندن، صحنه ها رو کاملا تجسم می کنید. من مدتی که این کتاب رو می خوندم با خانم شهلا زندگی می کردم. یک عالمه به شهامت شون بالیدم. بعد از
کتاب بسیار عالی با متن روان و همراه با سبک زندگی اصیل ایرانی اقتدار ، تلاش و حجب و حیای بانوی ایرانی را به خوبی به نمایش گذاشته از نویسنده محترم بسیار سپاسگزارم و به وجود بانو دا بزرگی به
چیزی که کتاب کم داشت عکس بود.برای نوجوان ها عالیه.کتاب خیلی خلاصه بود،بعضی جاها خیلی زود رد شد که آدم دوست داشت بیشتر بدونه،در کلمنو مشتاق کرد که کاش میشد با خانوم ده بزرگی دیداری داشته باشم💓💓خدا حفظشون کنه
در مجموع بد نبود،ارزش یه بار خوندن رو داره
پیشنهاد میکنم حتما این کتاب زیبا رو بخونید این کتاب به شما انگیزه میده که دست از رویاهاتون نکشید ومهم تر از این تلاش کنید برای اون هدفی که دارید میتونیت و هم شاغل باشید هم خانواده تشکیل بدید و
خانمـ تجار ازنویسندگان قوی ایرلن هستند .احتمالا به دلیل ضیق مستندات و عدمـ تمایل خانمـ ده بزرگی به بیان جزییات کتاب خیلی اجمالی بود ولی قطعا ارزش مطالعه را دارد