معرفی و دانلود کتاب صوتی بانوی آبی ها + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی بانوی آبی ها
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب صوتی بانوی آبی ها

زندگی‌نامه داستانی خلبان شهلا ده‌بزرگی، اولین زن خلبان ایران

نوع کتاب
۴.۷(از ۱۲ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
ماهتینار احمدی
گوینده: 
راضیه تجار
انتشارات: 
نشر سماوا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی بانوی آبی ها

کتاب صوتی بانوی آبی ها نوشتهٔ ماهتینار احمدی است. گویندگی این کتاب صوتی را راضیه تجار انجام داده و نشر سماوا آن را منتشر کرده است؛ کتابی دربردارندهٔ زندگی‌نامهٔ داستانی خلبان «شهلا ده‌بزرگی»؛ اولین زن خلبان ایران.

درباره کتاب صوتی بانوی آبی ها

کتاب صوتی بانوی آبی ها دربردارندهٔ یک زندگی‌نامهٔ داستانی درمورد خلبان «شهلا ده‌بزرگی» است؛ اولین زن خلبان ایران. او در دوران جنگ ایران و عراق خلبان هواپیماهای جنگی بود و برای جمع‌آوری اطلاعات پرواز می‌کرد. مدرک خلبانی‌اش را پیش از انقلاب سال ۱۳۵۷ گرفته بود و پس از این انقلاب در دوران جنگ به خلبانی مشغول شد. این کتاب صوتی پس از جمع‌آوری صحبت‌های «شهلا ده‌بزرگی» به‌شکل یک روایت داستانی به قلم ماهتینار احمدی نوشته شده است. اتفاقات هیجان‌انگیز زندگی این زن قدرتمند و حوادث زندگی‌اش مخاطب را از ابتدا تا انتها با داستان همراه می‌کند و تصویر جدیدی از تلاش‌های زن ایرانی برای برابری به خواننده نشان می‌دهد.

شنیدن کتاب صوتی بانوی آبی ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران داستان و ناداستان و زندگی‌نامه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صوتی بانوی آبی ها

«انگار سلول‌های مغزش از کار افتادند. چشمانش سیاهی می‌رفت و دست و پایش خواب. دیده‌بان هم وضعیتی بهتر از او نداشت. به هر مصیبتی خود را به منطقه اوینکه، اطراف گرمسار، کشاند؛ جای خلوتی که باند فرود داشت. وضعیت قرمز بود و باید فرود می‌آمد. بعد طی مسافتی هواپیما ایستاد. احساس می‌کرد بدنش را کوبیده‌اند. گردنش به طرفی خم شد. صدای شلیک می‌آمد. وای مردم روستا به طرف هواپیما می‌دویدند و شلیک می‌کردند؛ آن هم با تفنگ برنو. مشت‌های گره‌کرده‌شان گویی بر سرش فرود می‌آمد. به‌سختی در هواپیما را باز کرد و با دست‌های بالابرده خود را بیرون انداخت و گفت: «اجازه دهید برادران... من... من یک خلبان ایرانی هستم. این برادر هم دیده‌بان من است. ما... ما برای گشت‌زنی آمدیم. مثل... مثل خود شما نگران مرزهای هوایی هستیم.»

*

«کوه‌ها زیر نور عصرگاهی بنفش و گاه آبی بودند. دیده‌بان موردی مشکوک را گزارش داد. پرواز را ادامه داد. گشت و گشت تا جایی که احساس کرد اکسیژن کپسولی که به همراه داشت، تمام شده است.

انگار سلول‌های مغزش از کار افتادند. چشمانش سیاهی می‌رفت و دست و پایش خواب. دیده‌بان هم وضعیتی بهتر از او نداشت. به هر مصیبتی خود را به منطقۀ اوینکه، اطراف گرمسار، کشاند؛ جای خلوتی که باند فرود داشت. وضعیت قرمز بود و باید فرودمی‌آمد. بعد طی مسافتی هواپیما ایستاد. احساس می‌کرد بدنش را کوبیده‌اند. گردنش به طرفی خم شد. صدای شلیک می‌آمد. وای مردم روستا به طرف هواپیما می‌دویدند و شلیک می‌کردند؛ آن هم با تفنگ برنو. مشت‌های گره‌کرده‌شان گویی بر سرش فرودمی‌آمد.

به‌سختی در هواپیما را باز کرد و با دست‌های بالابرده خود را بیرون انداخت و گفت: «اجازه دهید برادران... من... من یک خلبان ایرانی هستم. این برادر هم دیده‌بان من است. ما... ما برای گشت‌زنی آمدیم. مثل... مثل خود شما نگران مرزهای هوایی هستیم.»

روستاییان دور هواپیما حلقه زدند.

ـ دروغ می‌گویی. ما خلبان زن نداریم. شما عراقی هستند. جاسوس عراقی.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی بانوی آبی ها و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:بانوی آبی ها
عنوان دیگر:زندگی‌نامه داستانی خلبان شهلا ده‌بزرگی، اولین زن خلبان ایران
موضوع:رمان، زندگی‌نامه، داستان ایرانی
نویسنده:ماهتینار احمدی
گوینده:راضیه تجار
انتشارات:نشر سماوا
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۱۵۶.۹۴ مگابایت
مدت‌زمان:۲ ساعت و ۳۱ دقیقه
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر2911
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۲۱

سلا و عرض ادب خدمت همه عزیزانی که در برنامه طاقچه زحمت میکشند 🫡 از نظر من عالی بود همه داستان که واقعی هست و هم گوینده که آرامش دلنشینی به من داد. متاُ سفم که از وجود چنین زنان قهرمانی...بیشتر

۰
کاربر 9593835
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۲۳

کتاب عالی بود مخصوصا که داستان واقعی از یه زن قوی بود

۰
ماهزاد♡
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۷/۰۴

کاش این کتاب به صورت نوشتاری هم بود!

۱
مجهول
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۱۷

این کتاب واقعا عالی بود هم جذاب هم کوتاه کشش خوبی داشت و واقعیت بود واقعا لذت برم

۰
لیلا سالاری
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۱۳

داستانش جالب و تأثیر گذار بود از شنیدنش لذت بردم و یه جاهایی هم خیلی ناراحت شدم برای شهدای هشت سال جنگ روحشان شاد یادشان گرامی باد.

۰
FTM
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۱۴

کتابی ساده و کم حجم. با صدای دلنشین خانم احمدی. ارزش شنیدن دارد. ولی کاش خانم تجار کمی بیشتر به ابعاد زندگی خانم ده بزرگی داخل داستان می‌پرداختند.

۰
زندگی با کتابها
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۱۰

داستانی جالب و ناب از اولین بانوی خلبان ایرانی

۰