معرفی و دانلود کتاب گاندی و شرکا + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب گاندی و شرکا

کتاب گاندی و شرکا

روایت سفر هند

نوع کتاب
۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
پدیدآورندگان: 
معصومه صفایی راد
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب گاندی و شرکا

کتاب گاندی و شرکا (روایت سفر هند)، نوشته معصومه صفایی راد، تجربه‌ی چند هفته سفر در بمبئی و شهرهای اطراف را در دل روزهای محرم روایت کرده است. نویسنده در این کتاب از تهران و میدان شوش تا فرودگاه شارجه، باران‌های موسمی بمبئی، هاستل‌های شلوغ، قطارهای محلی، رخت‌شوی‌خانه‌های عظیم، محله‌های فقیرنشین و بالاشهر ستاره‌های بالیوود را قدم‌به‌قدم دنبال کرده است. انتشارات سوره مهر این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر ترکیبی از سفر، مشاهده‌ی اجتماعی نویسنده، روایت آیین‌های مذهبی و مواجهه با فرهنگ‌های گوناگون در هند است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گاندی و شرکا اثر معصومه صفایی راد

کتاب گاندی و شرکا (روایت سفر هند) به قلم معصومه صفایی راد از صفحه‌های اول تکلیف خود را روشن می‌کند؛ قرار است قصه‌ی یک سفر طولانی و پر از جزئیات به هند روایت شود که نقطه‌ی تمرکز آن تماشای محرم و آیین‌های عزاداری شیعیان در بمبئی و جنوب هند است. نویسنده از تهران و یک مسیر پراضطراب پروازی تا شارجه شروع کرده و قدم‌به‌قدم ورود به بمبئی، باران‌های موسمی، شوک فرهنگی، زبان، غذا و اقامت را شرح داده است. ساختار فصل‌ها براساس مسیر سفر نویسنده و موضوعات هر روز این سفر تنظیم شده است.

معصومه صفایی راد در این کتاب از شارجه، قطارهای محلی، داباوالاها، رخت‌شوی‌خانه‌ی دوبی گات، سینما و بالیوود، خانه‌ی ستاره‌ها، رستوران ایرانی بریتانیا، محله‌های فقیرنشین و بالاشهر بمبئی و... سخن گفته است. او در هر بخش هم‌زمان که ماجرای روزانه‌ی خود و «آقای همسفر» را تعریف کرده، تاریخ استعمار هند، قصه‌ی پارسیان، کمپانی هند شرقی، شکل‌گیری شهر بمبئی و جزئیات زندگی روزمره‌ی هندی‌ها را توضیح داده است. کتاب گاندی و شرکا بیش از آنکه گزارش سفر باشد، تلاشی است برای فهمیدن سادگی و پیچیدگی هم‌زمان مردم هند؛ از شیعیان جنوب و امام‌باره‌های لکهنو تا هندوها، پارسیان، داباوالاها و کارگران دوبی گات.

نویسنده در کتاب گاندی و شرکا بارها تأکید کرده است که در جایگاه قضاوت و نقد نیست و سعی کرده است با فاصله‌گرفتن از پیش‌داوری، فقط آنچه را دیده و شنیده است، ثبت کند؛ از آیین‌های عزاداری و نذرها تا غذا، حمل‌ونقل، زبان، سینما و شکاف طبقاتی شدید در بمبئی. مخاطب همراه با معصومه صفایی راد از میدان شوش تا دروازه‌ی هند، از هتل تاج تا خانه‌ی شاهرخ خان، از رستوران ایرانی پارسی‌ها تا برج آنتیلا و زاغه‌های اطراف آن حرکت می‌کند و در پس هر صحنه، لایه‌ای از تاریخ، دین، اقتصاد یا فرهنگ عامه‌ی هند را می‌بیند.

خلاصه کتاب گاندی و شرکا

نویسنده از رؤیای کودکی‌اش درباره‌ی بالیوود و بمبئی شروع کرده و آن را با تصمیم برای دیدن عزاداری شیعیان در حیدرآباد و مومبای گره زده است. خواننده‌ی این اثر با فرودگاه شارجه، پروازهای دومسیره، محمدعباس، باران‌های موسمی، هاستل‌های شلوغ، تاکسی‌ها و توک‌توک‌ها، قطارهای محلی، داباوالاها، رخت‌شوی‌خانه‌ی دوبی گات، غذاهای خیابانی، سینما و افتتاحیه‌ی یک فیلم بالیوودی، رستوران ایرانی بریتانیا و کمپانی، خانه‌ی ستاره‌ها و برج آنتیلا همراه می‌شود.

گاندی و شرکا در دل این روایت سفر به تفاوت‌های فرهنگی عمیق شمال و جنوب هند، تنوع ادیان و خدایان، حضور پارسیان، شکاف طبقاتی شدید و شکل‌های مختلف دینداری و عزاداری می‌پردازد و نشان می‌دهد چگونه عشق به امام حسین (ع) در جغرافیاها و فرهنگ‌های بسیار متفاوت، صورت‌هایی گاه آشنا و گاه غریب پیدا کرده است.

چرا باید کتاب گاندی و شرکا را بخوانیم؟

کتاب گاندی و شرکا تصویری از هند امروز، به‌ویژه بمبئی، ارائه می‌دهد؛ شهری که در آن محرم، بالیوود، استعمار، فقر، ثروت افسانه‌ای، ادیان گوناگون و زندگی روزمره در هم تنیده شده است. این کتاب برای کسانی که می‌خواهند هند را نه از پشت کارت‌پستال‌ها، بلکه از دل خیابان‌ها، قطارها، رخت‌شوی‌خانه‌ها و حسینیه‌ها ببینند، روایتی پر از جزئیات و زنده فراهم کرده است.

خواندن کتاب گاندی و شرکا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

گاندی و شرکا به کسانی پیشنهاد می‌شود که به ناداستان در قالب سفرنامه، هند، محرم و آیین‌های مذهبی در فرهنگ‌های دیگر، تاریخ استعمار، بالیوود و مشاهده‌ی اجتماعی علاقه‌مند هستند. دانشجویان و علاقه‌مندان به مطالعات فرهنگی، انسان‌شناسی، گردشگری و ادیان نیز می‌توانند از مشاهده‌ی میدانی نویسنده بهره ببرند.

درباره معصومه صفایی راد

معصومه صفایی راد نویسنده و مترجمی ایرانی است که چندین کتاب در حوزه‌های اجتماعی و عاطفی در کارنامه‌ی خود دارد. او متولد سال ۱۳۷۲ است و در رشته‌ی گرافیک تحصیل کرده است. علاقه‌ی فراوان این نویسنده به سبک نگارش و آثار اریک ایمانوئل اشمیت، نویسنده‌ی مشهور فرانسوی، باعث شده است به ترجمه‌ی آثار او از زبان فرانسه بپردازد. معصومه صفایی راد در سال ۱۳۹۷ سفری به بوسنی و هرزگوین داشت و بر پایه‌ی یادداشت‌هایی که در طول این سفر ثبت کرد، توانست تا پایان همان سال سفرنامه‌ی «به صرف قهوه و پیتا: سفرنامه و عکس‌های بوسنی و هرزگوین» را بنویسد. کتاب «گاندی و شرکا» سفرنامه‌ی دیگری به قلم او و درباره‌ی مراسم ماه محرم در هندوستان است.

از دیگر آثار مکتوب معصومه صفایی راد می‌توان به کتاب‌های «آنجا که باد کوبد: سفرنامه و عکس‌های باکو به‌همراه سفرنامه‌ی الکساندر دوما در محرم قفقاز»، «بدو دجله بدو: روایت سفر اربعین به عراق و کمی بیشتر»، «سوغات آنکارا»، «‏‫استانبولچی‬: روایت سفر و عکس‌های استانبول» و «عیار ۲۴: روایت‌هایی از پایمردی طلایی زنان ایرانی» اشاره کرد.

بخشی از کتاب گاندی و شرکا

«گفته بودم بدترینِ اتفاق شب رسیدن به شهری است؟ حتماً گفته بودم. همان‌قدر که برای سوار شدن به قطار استرس داشتیم برای پیاده شدن از آن هم نگران بودیم. روی نقشه مدت‌ها بود به حریم سکندرآباد رسیده بودیم، ولی مسافران اطرافمان می‌گفتند هنوز به ایستگاهی که باید پیاده شویم مانده. ایستگاه در دل شهر بود و قطارهای شهری هم از آن رد می‌شدند. بالاخره پا از قطار بیرون گذاشتیم و هوای تازه را در ریه‌ها فُروکردیم؛ بعد از پنج روز هوای شهری که ۹۹ درصد رطوبت نداشت! خبر خوب اینکه باران نمی‌بارید. نفس عمیقی کشیدم و صدایم را شبیه گوینده‌های رادیو ساعت ۷ صبح کردم و رو به آقای همسفر گفتم: «سلام بر حیدرآباد! شهری که عاشق آب‌وهوایش شدم.» آقای همسفر لبخند زد و شکستی به گردنش داد و گفت: «سلام بر حیدرآباد! شهری که عاشق اسمش شدم ...»»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گاندی و شرکا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابگاندی و شرکا
عنوان دیگرروایت سفر هند
موضوعسفرنامه، ادبیات مذهبی
نویسندهمعصومه صفایی راد
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۱۵۹.۶۸ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۰۳۵۵۷۰۸
تعداد صفحه‌ها۲۶۴ صفحه
قیمت کتاب۲۰۵۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵
نظری برای کتاب ثبت نشده است.