معرفی و دانلود کتاب داستان خاستگاه انسان و جهان هستی pdf + خلاصه رایگان

تاریخ بزرگ همه‌چیز

۳.۳ امتیاز(از ۲۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب داستان خاستگاه انسان و جهان هستی

کتاب خاستگاه انسان و جهان هستی نوشته دیوید کریستین است که با ترجمه محمد اسماعیل فلزی منتشر شده است این کتاب تاریخ بزرگ همه‌چیز از انفجار بزرگ تا پیدایش نخستین ستارگان، منظومه شمسی، حیات بر روی زمین، دایناسورها، هومو ساپینس، کشاورزی، عصر یخبندان، امپراتوری‌ها، سوخت‌های فسیلی ، سفر به کره ماه و جهانی‌سازی گسترده. و رویدادهای آینده… را در خوش دارد. کتاب داستان خاستگاه انسان و جهان هستی سعی دارد نشان دهد انسان در کجای آگاهی از هستی است و اشتباهات او را نشان می‌دهد.

خواندن کتاب داستان خاستگاه انسان و جهان هستی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به اطلاعات کیهان‌شناسی و هستی‌شناسی و تاریخ بشری پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب داستان خاستگاه انسان و جهان هستی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابداستان خاستگاه انسان و جهان هستی
برچسبمجموعه قلمرو علم، سید محمد هاشمی‌نسب

مهرداد
توصیه نمی‌کنم.
۱۳۹۹/۰۱/۱۲

باز هم بی‌سلیقگیِ طاقچه در نشر کتاب‌های این ناشرِ تنبل با فرمت PDF! تا زمانی که نسخه‌ی EPUB قرار نگیره یک ستاره شایسته‌ی این کتابه، و البته همه‌ی کتاب‌های PDF. لازم به یادآوری نیست که این‌جا فروشگاه کتابه، و نمره و دیدگاه...بیشتر

majid001
۱۳۹۹/۰۱/۱۷

این کتاب عالیه ، اما خواهش میکنم و مجددا تقاضا میکنم فرمت کتابخوان الکترونیکی قرار بدید و از پی دی اف دست بکشید ، چشم ما هم براتون اهمیت داشته باشه، لطفاً،،،

nimaf148
۱۴۰۲/۰۹/۲۵

کتاب خوبی بود ب نظرم همه باید بخواننش مکمل کتاب انسان خردمند نوشته یووال نوح هراری بود

hajfidel
۱۴۰۴/۰۷/۱۵

کتاب مفیدیه ولی هر چی به انتهاش میریم حوصله سربرتر میشه.

۱۴۰۴/۰۱/۰۵

چمد سال پیش کتاب را خواندم. شاهکاری است برای فهم پیدایش هستی تا پیدایش زندگی روی کره زمین . در این متاب می خوانید که ماده و انرژی یک چیز است و به یکدیگر تبدیل می شود. و همین نکته...بیشتر

Reza Shirazi
مطمئن نیستم.