معرفی و دانلود کتاب از نی نامه pdf + خلاصه رایگان

کتاب از نی نامه

گزیده‌ی مثنوی معنوی

۳.۰ امتیاز(از ۶ رأی)

معرفی کتاب از نی نامه

کتاب از نی‌نامه گزیده‌ای از مثنوی معنوی مولانا است که با گزینش و شرح دکتر عبدالحسین زرین‌کوب و دکتر قمر آریان تدوین شده است. این کتاب بخش‌هایی از مثنوی را جدا کرده است که از نظر نویسندگان برای خواننده جذابیت داشته و یا نکته مهمی در آن بوده است.

درباره کتاب از نی‌نامه

انتخاب نام از نی‌نامه برای این اثر حکایت از این دارد که تمامی مثنوی خود حکایتی از شعر ابتدایی آن دارد و تماما شرح حالات روحی عرفانی نی‌ای که در فراق از معشوق خود نواهای سوزناکی را سر می‌دهد. «بشنو این نی چون حکایت می‌کند/ وز جدایی‌ها شکایت می‌کند/ کز نیستان تا مرا ببریده‌اند/ در نفیرم مرد و زن نالیده‌اند…» در ابتدای کتاب این ابیات را می‌خوانیم و بسیاری از ادیبان معتقد هستند تمام مثنوی در همین چند بیت خلاصه شده است. انسان گمشده‌ای که به دنبال خودش می‌گردد و می‌خواد وجود خودش را پیدا کند. مولانا را تاثیرگذارترین شاعر فارسی زبان می‌دانند و در جهان او را با نام رومی می‌شناسند.

خواندن کتاب از نی‌نامه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به زبان و ادبیات فارسی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از نی نامه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز نی نامه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۷۵/۱۱/۱۵
فرمت کتابPDF

Hemmat
۱۳۹۹/۰۱/۱۴

هو من نمی‌گویم که آن عالیجناب/ هست پیغمبر ، ولی دارد کتاب / مثنویِّ. معنویِّ. مولوی / هست قرآن در زبان « پهلوی » / ( شیخ بهایی ) . ( ۱ سخن گفتن در باره ی جناب «خاوندگار مولانا» کار چندان ساده ای نیست . او مانند کوهی...بیشتر