کتاب ۲۰۹ نکته کوچک برای ایجاد ۲۰۹ تغییر بزرگ
معرفی کتاب ۲۰۹ نکته کوچک برای ایجاد ۲۰۹ تغییر بزرگ
کتاب ۲۰۹ نکته کوچک برای ایجاد ۲۰۹ تغییر بزرگ نوشته ناهید مومنخانی توسط انتشارات نسل نواندیش چاپ شده است و به راههای آسان اما کاربردی برای بهتر شدن زندگی میپردازد.
درباره کتاب ۲۰۹ نکته کوچک برای ایجاد ۲۰۹ تغییر بزرگ
زندگی ما تغییر نخواهد کرد، مگر با تغییر خودمان و ما تغییر نخواهیم کرد، مگر با دگرگونی دیدگاهها و روش برخوردمان نسبت به مسائل. این اتفاق نیز رخ نخواهد داد، مگر با مطالعهی کتابهای مؤثر و آشنایی با اندیشههای جدید و همچنین یادآوری آنچه از پیش آموختهایم!
کتاب حاضر یاریگر شما در این مسیر و گردآوریشده از منابع زیر است:
۵۲ نکتهٔ کوچک برای ایجاد تغییرات بزرگ اثر مارسل بلیوو
نکتهها و درسهایی از کریستین گادفریو فابریس بِال، از مروجان تفکر مثبت در فرانسه
نکاتی درخور توجه از بزرگان مکتب موفقیت مانند: ناپلئون هیل، کاترین پاندر، رابرت کیوساکی و دیگر بزرگان
خواندن کتاب درباره کتاب ۲۰۹ نکته کوچک برای ایجاد ۲۰۹ تغییر بزرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که دوست دارند زندگیشان تغییرات مثبت کند پیشنهاد می کنیم
بخشهایی از کتاب درباره کتاب ۲۰۹ نکته کوچک برای ایجاد ۲۰۹ تغییر بزرگ
پیرمردی با قطار به مسافرت رفت. بهعلت بیتوجهی، یک لنگهکفش او از پنجرهٔ قطار بیرون افتاد. مسافران برایش تأسف خوردند، ولی پیرمرد بدون معطلی لنگهٔ دیگر کفشش را هم به بیرون پرتاب کرد. همه متعجب شدند.
پیرمرد گفت: «یک لنگهکفش نو برای من بیاستفاده است، ولی اگر کسی یک جفت کفش نو پیدا کند، خیلی خوشحال میشوم.»
این کتاب استثناییه و بهترین نکته ها رو نوشته. نه فقط یکبار بلکه هر وقت که این کتاب رو بخونید آروم میشید مثل یه مسکن قوی برای روان آدم