دانلود و خرید کتاب چرا نمی شه؟ ماریون وودمن ترجمه مرضیه مروتی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب چرا نمی شه؟ اثر ماریون وودمن

کتاب چرا نمی شه؟

معرفی کتاب چرا نمی شه؟

کتاب چرا نمی‌شه؟ نوشته ماریون وودمن و ترجمه مرضیه مروتی که توسط بنیاد فرهنگ زندگی منتشر شده است به علل شکست رژیم‌های غذایی در زنان از منظر روان‌شناسی پروفسور یونگ می‌پردازد. 

درباره کتاب چرا نمی‌شه؟

در جوامع غربی، مضمون چاقی تغییر کرده‌است. یک فرد نود کیلویی «هیچ شانس چاق و چله‌ای در یک دنیای قلمی ندارد» و بانوی چاق از این سو و آن سو رفتن با «روان‌رنجوری آویزان» خود شرم دارد. برخی بانوان از فربهی خود خوشحالند و هیچ مشکلی با سایز خود ندارند. کتاب چرا نمی‌شه؟ با آن‌ها کاری ندارد. بلکه تحقیقی در مورد رنج‌های چاقی و دلایل روانی و جسمی آن است. نویسنده امید دارد خودآگاه ساختن دنیای درونی بانوی فربه، این کتاب یافته‌های آزمایشی خود را با دقت مستندسازی کرده و مکالمات را کلمه به کلمه نقل‌قول کرده‌است. هر یک از افراد حاضر در این تحقیق یک فرد است، اما فربه است. خودآگاهی همیشه هم مسئله را حل نخواهد کرد، اما ممکن است به آن معنا بدهد.

خواندن کتاب چرا نمی‌شه؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای زنانی که بارها در رژیم غذایی خود شکست خورده‌اند و از اندام خود راضی نیستند مناسب است و کمک می‌کند علت درونی این مشکل را پیدا کنند و برای حل کردنش اقدام کنند.

بخش‌هایی از کتاب چرا نمی‌شه؟

ابتدا باید یک تفکیک مهم انجام دهیم. به نظر می‌رسد برخی افراد «برنامه‌ریزی» شده‌اند که چاق باشند؛ برخی نیز به دلایلی دیگر چاق می‌شوند. چاقی درون‌زاد یا درجه یک از درون آغاز می‌شود و نوع دوم یا برون‌زاد آن مستلزم پرخوری است، یعنی از بیرون اعمال می‌شود. کالری اضافی به شکل تری‌گلیسیرید در سلول‌های چربی ذخیره می‌شود. از لحاظ کالبدی، این تری‌گلیسیرید می‌تواند در سلول‌های چربی که از قبل وجود دارند ذخیره و باعث افزایش اندازه سلول شود، یا بوسیله تشکیل سلول‌های جدید چربی، باعث افزایش تعداد این سلول‌ها گردد. در اوایل زندگی، تکثیر سلولی عامل اصلی رشد بافت چربی است، اما بعدها تعداد این سلول‌ها ثابت مانده و پس از آن بافت چربی به دلیل تغییر اندازه سلول چربی بزرگ شده و یا جمع می شود. ظاهراً نهایی شدن تعداد سلول‌ها و در نتیجه ثابت ماندن آنها در بیست‌سالگی یا کمی زودتر از آن اتفاق می‌افتد. در فربهی، فرایند رشد بافت چربی هم از نظر تعداد سلول‌ها و هم اندازه آن‌ها دچار اختلال است.


نظرات کاربران

Zohreh Ahmadi
۱۳۹۹/۰۸/۲۰

کتاب بسیار کاربردی است ولی ترجمه به طرز عجیبی وحشتناک مثل اینکه ترجمه ی گوگل ترنسلیت می خونی ولی کتاب از منظر روانشناسی کتاب غنی و جذابی و اینکه برای درک باید مفاهیم روانکاوی یونگ رو بدونید ،اگر اطلاعات روانشناسی

- بیشتر
feri
۱۳۹۸/۱۱/۱۵

متاسفانه به نظر من ترجمه خوب و روانی نداره.دارم به سختی میخونمش

mahshid T
۱۳۹۹/۰۸/۳۰

من کتاب رو خریداری کردم چون در مطالعه ی نمونه، متوجه «خاص بودن» کتاب شدم. کتاب نیاز به اطلاعات روانشناسی و ادبی دارد. خود کتاب مقداری پیچیده و در عین حال زیباست. اما یک ویرایش کلی لازم دارد. عجیب است

- بیشتر
sara
۱۳۹۹/۰۱/۱۵

ترجمه خوبی نداشت بسیار ضعیف،معلومه که کتاب اصلی حرف برای گفتن زیاد داره اما ترجمه بسیار خسته کننده و پرت بود

Aida
۱۴۰۰/۰۵/۲۱

وای باورم نمیشه چنین ترجمه ای ... اینقدر بد ... خیلی بده خیلی خیلی خیلیییییییی بده . چرا واقعا ؟؟؟ چرا چنین انتشاراتی که کتاب هاش چه کاغذی چه الکترونیک اینقدر گرون هست ، حتی زحمت یه ترجمه درست رو

- بیشتر
negarhoseinzade91
۱۳۹۹/۰۸/۱۰

من کتابای بنیادو خیلی دوس دارم و واس خوندن اینم خیلی هیجان زده بودم. در ضمن مطالعات روانشناسیم بالاست. این کتاب یا نثر پیچیده ای داره یا ترجمش پیچیده بوده. در هر حال شما احتیاج به یک پیشینه روانشناسی قوی

- بیشتر
Pantea Penkar
۱۴۰۲/۰۵/۰۶

ترجمه روان و راحت است.

مهرنوش
۱۴۰۰/۱۲/۱۵

متن کتاب قابل فهم نیست خیلی سخت میشه فهمید چی داره گفته میشه. اصلا متن روان نبود‌ من تنها ۵ درصد از مطالب رو فهمیدم. اونم چون از قبل در مورد روانشناسی یونگ مطالعه داشتم. خوندن کتاب رو توصیه نمیکنم فقط

- بیشتر
الهام
۱۴۰۰/۰۲/۲۴

کتابی غنی که حرفهایی عمیق و کاربردی برای گفتن دارد اما متاسفانه ترجمه بقدری خسته کنندست که میلی برای پیگیری نمی مونه 😐

بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۵۷)
تحقیقات جدید در مورد فربهی ثابت کرده‌اند که افزایش وزن چیزی بیش از صرفاً زیاد غذا خوردن است. ممکن است دو نفر به یک اندازه کالری دریافت کنند و فعالیت‌های یکسانی نیز داشته باشند، ولی یکی چاق و دیگری لاغر باشد. در واقع حتی ممکن است فرد چاق غذای کمتری بخورد و بیشتر نیز ورزش کند. تفاوت عمده در ظرفیت فرد برای سوزاندن کالری دریافتی است. پشت هر بی‌نظمی در سوخت و ساز، ممکن است هم عوامل روان‌شناختی و هم عوامل فیزیولوژیک وجود داشته باشد.
Mohammad Ali Zareian
نظر من این است که بانوان قرن بیستم قرن‌هاست که در یک فرهنگ مردانه زیسته‌اند که باعث شده نسبت به اصل زنانه خود ناخودآگاه باقی بمانند. اکنون آنها در تلاش برای یافتن جایگاه خود در یک دنیای مردانه بی‌خبر از همه جا، ارزش‌های مردانه، زندگی مبتنی بر هدف، انگیزش وسواس‌گونه مبتنی بر اضطرار و رزق ملموس را که رمز و راز زنانه آنها را تغذیه نمی‌کند، پذیرفته‌اند. زنانگی ناخودآگاه آنها به یک شکل جسمی طغیان کرده و نمود می‌یابد.
Mohammad Ali Zareian
یک بانو صرفاً با کشف الهه گمشده در بدن طرد شده خود و عشق ورزیدن به اوست که می‌تواند صدای راستین خود را بشنود.
Mohammad Ali Zareian
فربهی را باید بر حسب نماد درک کرد. درمان و احتمال شفا در این درک نهفته است.
الهام
یافته‌ها نشان می‌دهد که کاهش وزن در تمام بیماران فربه، صرف‌نظر از سن شروع فربهی یا میزان و مدت زمان آن، تنها با تغییر اندازه سلول امکان‌پذیر است. تعداد سلول‌ها حتی زمانی که کاهش وزن زیادی صورت می‌گیرد، ثابت باقی می‌ماند. افرادی که از کودکی فربه بوده‌اند سه برابر افراد با وزن معمولی، سلول‌های چربی دارند. این امر دلیل این حقیقت است که شاید فرد فربه وزن خود را کاهش دهد، اما تقریباً به ناچار دوباره آن را بدست خواهد آورد. سلول‌های ثابت چربی در انتظار لحظه‌ای هستند که قدرت اراده رنگ ببازد تا آنها دوباره پُر شوند. بعلاوه، این امکان وجود دارد که پر سلولی به هیپوتالاموس علامت می‌دهد تا خوردن غذای بیشتر را تحریک کند.
Mohammad Ali Zareian
برخی افراد «برنامه‌ریزی» شده‌اند که چاق باشند؛ برخی نیز به دلایلی دیگر چاق می‌شوند. چاقی درون‌زاد یا درجه یک از درون آغاز می‌شود و نوع دوم یا برون‌زاد آن مستلزم پرخوری است، یعنی از بیرون اعمال می‌شود.
Mohammad Ali Zareian
دو دوره زمانی در اوایل زندگی بالاترین احتمال ایجاد پر سلولی را دارند: در چند سال اول زندگی و کمی بعد در دوران بلوغ. بیشترین افزایش در تعداد سلول‌ها با اندازه طبیعی، در افرادی رخ می‌دهد که در کودکی فربه بوده‌اند، ولی در افرادی که در دوران بلوغ دچار اضافه وزن می‌شوند، میزان پُر سلولی کمتر و اندازه سلول‌های چربی بزرگ‌تر است. در دومین الگوی چاقی شاهد بزرگ شدن سلول‌های چربی و طبیعی ماندن تعداد آنها هستیم. این الگو در دوران بلوغ آغاز شده و شدت آن از کم تا متوسط است.
Mohammad Ali Zareian
ذخیره بیش از حد چربی مانند بافت بزرگ چربی در کفل‌ها در برخی قبیله‌نشینان آفریقایی معروف به باسل هاتنتو نمونه‌ای از چاقی موضعی ژنتیکی است. این نمونه آشکار حاکی از این است که تعداد سلول‌های چربی تا حدودی تأثیر گرفته از ژنتیک است و نیز تعداد و محل تمرکز این سلول‌ها یا پیش ماده‌های آنها تا حدودی حجم و محل فربهی را تعیین خواهند کرد.
Mohammad Ali Zareian
اگر او بتواند بهم‌ریختگی خود را دوست داشته باشد و خود را وقف رمز و راز آن کند، ممکن است روزی خودش را ببیند که از درون آینه به او لبخند می‌زند. حتی ممکن است به آن صدایی اعتماد کند که به آرامی می‌پرسد: «آیا نمی‌دانی که بدن تو معبد روح مقدسی است که در توست؛ که تو متعلق به خدایی و مال خودت نیستی؟»
الهه
هر بانویی که خود را جدی می‌گیرد باید مسئولیتِ شناختن و دوست داشتن بدن خود را بپذیرد. این سخت‌ترین کار برای بانوی فربه است، بویژه اگر بدن او در تمام عمر دشمنش بوده باشد. او در عمیق‌ترین سطح، احساس می‌کند یا او به بدنش خیانت کرده یا بدنش به او. آنچه در آینه می‌بیند تقلیدی تمسخرآمیز از خودش است. اگر تصمیم به نادیده گرفتن آن بگیرد، مادر اعظم انتقام سخت‌تری خواهد گرفت. اگر سعی کند با آن روبرو شود، ممکن است سرانجام سایه خود را ببیند، از آنچه در ناخودآگاه خودش وجود دارد آگاه شود و سپس از موضع یک ایگوی قدرتمند نسبت به واکنش روان‌شناختی به مشکلات موجود در محیط خود عمل کند. تنها زمانی که بتواند به گونه‌ای خودآگاه عواطف و هیجانات خود را تشخیص دهد و مستقیماً اقداماتی را درباره زندگی آغاز کند ظهور واکنش‌های جسمی به صورت علامت بیماری، متوقف خواهد شد.
الهه

حجم

۱٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۱٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۵۷,۶۰۰
تومان