کتاب کتابچه تمرین ژرفای زن بودن
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتابچه تمرین ژرفای زن بودن
«کتابچه راهنمای ژرفای زن بودن (سفر قهرمانی زن)» نوشته مورین مورداک(-۱۹۴۵)، راهکارهای عملی جهت دستیابی به زنانگی گمشده است. این کتاب در ادامه کتاب دیگر این نویسنده «ژرفای زن بودن» است.
«این دفتر تمرین بدین منظور نوشته شده که شما را در مراحل مختلف سفر قهرمانی زن هدایت کند. کار این کتاب خیلی شبیه به کارگاههای آموزشی است که با زنان در تمام سنین، از سیزده ساله تا هشتادوشش ساله، در سرتاسر آمریکای شمالی برگزار کردهام. این کتاب را میتوانید با گروهی از زنان یا در تنهایی خود استفاده کنید. ما با هم تکتک مراحل سفر را بررسی خواهیم کرد و به آن دسته از افسانهها و قصههای پریان که به این مراحل مربوط میشوند نگاهی خواهیم انداخت. فصلهای کتاب شامل پرسشهایی هستند که شما بهعنوان یک زن در رابطه با رشد خود میتوانید به آنها پاسخ دهید؛ همچنین تخیل فعال، تمرینهای نوشتنی و کارهای هنری را دربر میگیرند که شفافیت و درک بیشتری را با سفر شما همراه میسازند. برای این کار میتوانید دفترچه یادداشت مخصوصی را در نظر بگیرید که نوشتهها و تمرینهای هنری خود را در آن انجام دهید و رؤیاهای خود را در آن ثبت کنید.
بهتر است ابتدا کل متن کتاب را بخوانید تا مسیر سفر قهرمانی را درک کنید و پس از آن برگردید و تمرینها را با عمق بیشتری انجام دهید. در غیر این صورت میتوانید هر بار روی یک فصل کتاب تمرکز کنید و تمام تمرینهای آن را بهترتیب انجام دهید تا کامل شود. برای انجام تمرینها، وقت بگذارید. با آهنگ گامهای خود آنها را انجام دهید و زمانی را انتخاب کنید که کسی یا چیزی مزاحم شما نشود. میتوانید زمان معینی از هر هفته را برای این کار بگذارید...»
خرد خاص و جذاببودن
حقیقت تلخژان شینودا بولن
خداحافظی با نقش قربانیورنا کست
لطفا پدرم باشمنصور یوسفزاده شوشتری
۳۶,۶۰۰۴۰%
محشر بود به قول خود آقای سهیل رضایی مدیر بنیاد فرهنگ زندگی باید به وقتش خونده بشه اگر شما خانومی هشتین که فکر می کنین برای معنا بخشیدن به زندگیتون همه کار کردین ولی باز هم از خودتون و زندگی راضی
من این کتاب رو خوندم و دوست داشتم ، اما این کتاب هم مثل همه کتاب های خود شناسی دیگه باید در زمان مناسبی خونده بشه تا فرد بتونه با کتاب همراه شه .
فوق العاده کاربردی هست نوصیه ام برای مردان و زنان هست
از طاقچه بی نهایت سپاسگزارم که این کتاب ها در بی نهایت قرار دادن تا ما بهره ببریم ممنون🙏