کتاب حرف نزن، کاری بکن!
معرفی کتاب حرف نزن، کاری بکن!
حرف نزن، کاری بکن کتابی انگیزشی از برایان تریسی معروف است. او در این کتاب روشهایی را با شما در میان میگذارد که در مدتی کوتاه بتوانید به اندازه عمر دیگران دستاورد داشته باشید.
درباره کتاب حرف نزن کاری بکن
تریسی در این کتاب از ترک عادتهای منفی و جایگزین کردنشان با عادات مثبت، مسئول بودن نسبت به کارهای خود، عملگرایی و پرهیز از تنبلی، داشتن هدف بزرگ در زندگی، مسامحه نکردن در انجام کارها، افزایش علم و اطلاعات عمومی و داشتن نظم و مداومت در کارها سخن میگوید.
درباره برایان تریسی
برایان تریسی یکی از نویسندگان مطرح دنیاست. یکی از معروفترین کتابهای او در ایران کتاب قورباغهات را قورت بده است. او در ابتدا باربر یک کشتی بود و به مدت ۸ سال روی کشتی کار میکرده است، اما یک روز به این نتیجه میرسد که با این کار نمیتواند آیندهای داشته باشد و فروشندگی را به عنوان شغل جدید انتخاب میکند. اما برخلاف تصورش در این شغل هم موفق نمیشود و اوضاع مالیاش بدتر میشود، یک روز در اوج ناامیدی از خودش پرسید که چرا دیگران از من موفقترند؟ چرا من نمیتوانم به چیزهایی که دوست دارم برسم؟ و آنقدر به دنبال پاسخ به این سوال رفت که در نهایت راز موفقیت را فهمید. او اکنون مدیرعامل شرکت تریسی است که در زمینه آموزش و توسعه مهارتهای فردی فعالیت دارد. او به بیش از ۱۰۰۰ شرکت بزرگ مشاوره میدهد و در سمینارهایی که در سراسر دنیا برگزار میکند با بیش از ۵ میلیون نفر به طور مستقیم صحبت کرده است. کتابها و سمینارهای او به بیش از ۳۲ زبان دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروشترین نویسندگان جهان است. در حال حاضر ارزش شرکت او ۲۵۶ میلیون دلار است و او مشاور مقامهای دولتی در آمریکا و کاناداست.
جملاتی از کتاب حرف نزن، کاری بکن
یکی از مهمترین لازمههای موفقیت عملگرا بودن است که انگیزهای درونی به شما میدهد تا هدفی را دنبال کنید. کسانی که عملگرا هستند، میخواهند به سرعت و بیصبرانه کارشان را انجام دهند. عملگرا بودن یکی از مهمترین کیفیات انسانهای موفق در هر زمینهای است.
بزرگترین مانع بر سر راه دست به کار شدن فوری ترس است، ترس از شکست، ترس از ضایعه از دست دادن، ترس از خجالت، ترس از انتقاد یا مضحکه شدن. برای دستیابی به آنچه برای شما امکانپذیر است، باید آگاهانه و هشیارانه ترسهایی را که سد راه شما میشوند از میان بردارید.
اعتمادبهنفس هراس را از میان برمیدارد
پادزهر هراس اعتمادبهنفس است. اعتمادبهنفس به شما انرژی، اشتیاق و انگیزه میدهد تا بر هر مانعی ــ موانع درونی و موانع بیرونی ــ غلبه کنید، تا به هدف خود برسید.
اعتمادبهنفس مبتنی بر پایه و اساس شجاعت است و شجاعت کیفیتی کلیدی است که به موفقیت میانجامد.
یکی از سیاستمداران میگوید: «در حقیقت شجاعت برترین فضایل است زیرا همه فضایل دیگر به آن بستگی دارند.»
و سیاستمدار دیگری میگوید: «همهچیز به شجاعت بستگی دارد.»
کتاب خوبی بود مخصوصا اواسط کتاب که انرژی بخش و روان بود و راجع به ساده سازی مشکلات نوشته بود از کتاب خوشم اومد خوندنش شاید کمتر از دوساعت وقت ببره ولی من چند ماهه خوندم در کل از کتاب راضیام بعد
حرم نزن کاری بکن ... پیام این کتاب براب من : کم حرف بزنم . کم حرف بزنم. کم حرف بزنم . کم حرف بزنم . کم حرف بزنم . کم حرف بزنم. کم حرف بزنم . کم حرف بزنم . تمامممم.
کتاب خوبیه و بنظرم ارزش خوندن داره کسایی که مثل من کمالگرا هستن و ترس از شروع کردن و شکست دارن یا عملگرا نیستن این کتاب میتونه کمکشون کنه، متن ساده و روانی داشت من دوسش داشتم