کتاب بیداری غول درون ۱
معرفی کتاب بیداری غول درون ۱
کتاب بیداری غول درون ۱ نوشته آنتونی رابینز و ترجمه مریم تقدیسی به مخاطبان کمک میکند تا از طریق ایجاد تغییر در باورهایشان، کنترل و هدایت مسیر زندگیشان را به دست گیرند.
درباره کتاب بیداری غول درون ۱
آنتونی رابینز در کتاب بیداری غول درون ۱، شروع به زمینهسازی و آمادهسازی ذهن میکند. او در این کتاب بسیاری از باورهای ما را به چالش میکشد. باورهایی که معتقدیم مسیر زندگی ما را مشخص میکنند و ما را تا به امروز و به اینجا رساندهاند. او با کمک مثالهایی از دنیای واقعی به ما نشان میدهد که چطور با ایجاد تغییراتی عمیق در باورها، مسیر زندگی نیز متفاوت میشود. ما میتوانیم به همان دانستهها و آموختههای قدیمی خود بچسبیم و زندگیمان را بدون هیچ تغییری جلو ببریم اما میتوانیم متفاوت فکر کنیم، متفاوت عمل کنیم و همین تفاوت را در زندگیمان هم مشاهده کنیم.
کتاب بیداری غول درون ۱ به ما کمک میکند تا ابتدا با باورهای مختلف آشنا شویم. بعد مانند یک راهنما قدم به قدم ما را در مسیر به چالش کشیدن باورها به جلو میبرد. نتیجه واقعا جالب است. دقیقا زمانی که تصمیم میگیریم باوری را در ذهنمان اصلاح کنیم، زندگی نیز اصلاح آن بخش را بر عهده میگیرد. این کتاب به ما کمک میکند تا دریابیم که کلید همه مشکلات در دستان خودمان است و ما موفق میشویم، فقط اگر بخواهیم.
کتاب بیداری غول درون ۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب بیداری غول درون ۱ را به دوستداران کتابهای حوزه موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
درباره آنتونی رابینز
آنتونی رابینز نویسنده، سخنران، مربی و بازیگر آمریکایی است. او که یکی از مشهورترین نویسندگان و سخنرانان انگیزشی در جهان است، اصرار دارد به جای سخنران انگیزشی، مربی منتهای کارایی نامیده شود. آنتونی رابینز در ۲۹ فوریه ۱۹۶۰ در شمال هالیوود در کالیفرنیا در خانوادهای فقیر به دنیا آمد. علاوه بر گرفتاریهای مالی، بر اثر پرخوری، بیش از صد و بیست کیلوگرم وزن داشت، و به علت چاقی، دچار تنبلی، بیحالی و خوابآلودگی شدهبود. اما در عین فقر و فلاکت، رویاها و آرزوهای جاهطلبانهای داشت. اما در نهایت تصمیم گرفت با چاقی خود مبارزه کند. بدون استفاده از رژیم غذایی و عمدتا با شیوههای روانشناسی و کنترل فکر و ذهن و در مدت کمتر از دوماه پانزده کیلوگرم از وزنش را کم کرد. به همین ترتیب او توانست در بقیهی زندگیاش هم به آرزوهایش برسد.
شهرت آنتونی رابینز در ایران به خاطر سلسله کتابهایش در مورد موفقیت است، کتابهای «قدرت نامحدود» که در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و کتاب «به سوی کامیابی» که در سال ۱۹۹۴ منتشر شده است از شناخته شدهترین کتابهای او در ایران است. علاوه بر این آنتونی رابینز در سال ۱۹۹۱ بنیادی غیرانتفاعی را بهوجود آورد که هدف آن، کمک به کودکان عقب مانده، افراد بیخانمان، سالمندان و زندانیان است.
بخشی از کتاب بیداری غول درون ۱
ما باید درک کنیم که باورهای ما دارای این توانایی هستند که در زمانی کوتاه ما را بیمار کنند یا بهبود بخشند. طبق تحقیقات انجام شده باورهای ما سیستم ایمنی بدن را هم تحت تأثیر قرار میدهند و مهمتر از همه این که باورها میتوانند اراده لازم برای انجام کاری را در ما ایجاد کنند یا نیروی اراده ما را تضعیف نموده یا از بین ببرند.
گاهی باورهایی که در ما ایجاد میشوند زمینههای خاصی را تضعیف یا بارور میکنند، مثلا آنچه درباره توانایی خود در خواندن یا رقصیدن، تعمیر ماشین یا حسابداری احساس میکنیم. سایر باورها را آن قدر تعمیم میدهیم که عملا همه جنبههای زندگی ما را تحت تاثیر مثبت یا منفی خود قرار میدهند. من چنین باورهایی را باورهای کلی مینامم.
باورهای کلی باورهای گستردهای هستند که همه جنبههای زندگی ما را در بر میگیرند: مثل باورهایی که درباره هویت، مردم، کار، زمان، پول و خود زندگی داریم. این باورها اغلب با جملاتی توام با است، هستم و هستند بیان میشوند مثل، « زندگی ... است »، یا « من ... هستم » و یا « مردم ... هستند ». همان طور که مشاهده میکنید باورهایی در این مقیاس میتوانند در شکل و رنگ دادن به همه زمینههای زندگی موثر باشند. جالب این که ایجاد تغییری جزئی در باوری محدودکننده که تا به حال با شما بوده، میتواند همه جنبههای زندگی را تحت تأثیر قرار دهد.
هر باوری به محض پذیرفته شدن، فرمانی بیچون و چرا به سیستم عصبی محسوب میشود و این توانایی را دارد که امکانات زندگی حال و آینده ما را توسعه بخشد یا به ویرانی بکشد.
اگر بخواهیم فرمان زندگی خود را در دست بگیریم، باید کنترلی آگاهانه بر باورهای خود داشته باشیم. برای این کار ابتدا باید بفهمیم این باورها کدامند و چه طور در وجودمان شکل گرفتهاند.
یه کتاب عالی کلا کتاب های اقای رابینز عالی هستن 👌🏻
یکی از بهترینها در زمینه موفقیت و قانون جذب و عملکرد ذهن.. صددرصد توصیه به خوندنشو دارم، عالی👌👌
توصیه میکنم کتاب خوبی بود،پر ازنکته وطلب ورا حل های خوب
نویسنده این دست کتابها درسته که آدم های میلیاردر و به قول معروف موفقی هستند ،ولی آیا تاحالا کسی از خودش پرسیده آیا این موفقیت و ثروت که همیشه از نظر این افراد سندی بر حقانیت کتابشونه از کجا حاصل