کتاب سوپ ماهی قرمز
معرفی کتاب سوپ ماهی قرمز
سوپ ماهی قرمز جلد سوم از مجموعه خانوادهٔ باحال نوشته ژان فیلیپ ارو وینییو است.
در هرکدام از کتابهای مجموعه خانواده باحال، که برای گروه سنی کودک و نوجوان نوشته شده است، ماجراهای جالب و هیجانانگیزی برای اعضای خانواده پیش میآید؛ از خاطرات دوران کودکی گرفته تا اتفاقات و ماجراهای روزانه یک خانواده باحال.
خواندن مجموعه یک خانواده باحال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مجموعه جالب و بامزه داستانهایی دنبالهدار برای کودکان و نوجوانان دارد.
جملاتی از کتاب سوپ ماهی قرمز (خانواده باحال جلد۳)
ژان ـ س پرسید: «بوبابس چیه؟»
مادر حرفش را تصحیح کرد: «بویابس. یه سوپ خیلی خوشمزه با انواع ماهیهاست. آماده کردنش کلی وقت میبره و توی رستورانها غذای خیلی گرونیه.»
پدر نگاهی به چهرههای در هم ما انداخت و ادامه داد: «و ما تصمیم گرفتیم که امسال سَنت ژان رو بدون کادو جشن بگیریم...»
همه با هم فریاد زدیم: «بدون کادو؟! چطور، بدون کادو؟»
پدر تأکید کرد: «بدون کادوی شخصی برای هرکدوم از شما، این سورپرایز بزرگ ما برای تمام خانوادهست، یک سورپرایز عالی.»
ژان ـ د پرسید: «فوتبالدستی؟»
ژان ـ اُو فریاد زد: «میدونم، میز پینگپنگ!»
ژآن ـ د گفت: «تور بسکتبال!»
من و ژان ـ آ با درماندگی همدیگر را نگاه کردیم. هر دوی ما از کادوی همگانی متنفر بودیم. چون همیشه کادوی همگانی بیشتر مناسب کوچکترها بود و در نهایت کادوی مزخرف بچگانهای از آب در میآمد. بهعلاوه دستم موقع عوض کردن چرخ دوچرخهام شکسته بود و با دست گچ گرفته حداقل یک ماه نمیتوانستم پینگپنگ یا فوتبالدستی بازی کنم. من هزار بار آخرین کتاب باب موران را به یک کادوی همگانی ترجیح میدادم.
فوقالعاده👻🍒
مثل همیشه عالی🌺🌺🌺
کتاب قشنگیه 👌
عالیییییییی ،معرکه ، غیر قابل توصیف ، عاشقشممممممممممممممممم💙💙💙💙💙💙💙💙💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💝💝💝💝💝💝💝💝💖💖💖💖💖💖💖💖💓💓💓💓💓💓💓❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚❣❣❣❣❣❣❣❣💟💟💟💟💟💟💟💟
بچه هایم کتاب را دوست داشتند و هر دفعه منتظر خواندن فصل بعدی بودند . فکر می کنم برای بچه های ده سال به بالا جالب و خنده دار باشه .
کتاب خوبی است ، ولی اگر کسی دنبال کتاب هیجانی میگرده ، من این کتاب رو بهش تصیه نمیکنم . این کتاب بیستر کتاب ماجرایی است . من خیلی از کلمات و منظور های این کتاب را نمی فهمم .
خنده دار و عالییی حتما بخونید*-*🍒🌿
خیلی خیلی خیلی... عالیه. حتما بخونیییییییییید👍 پنچ ستاره واقعا براش خیلی خیلی خیلی کمه. اینم بقیه ستاره هاش🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟صد تا ستاره هم واقعا براش کمه.🌟🌟🌟
من دیگه هیچ حرفی ندارم ، فقط برید هر ۷ جلدشو بخونید ، هیچ پشیمون نمیشید🙃🙃🌈 من که عاشق هر هفت جلدشم💓
من نسخه ی چاپی اش را خواندم فوول گریت بود