معرفی و دانلود کتاب پنیر پرنده + خلاصه رایگان

خانواده‌ی باحال ۲

۴.۸(از ۲۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پنیر پرنده

پنیر پرنده جلد دوم از مجموعه خانوادهٔ باحال نوشته ژان فیلیپ ارو وینی‌یو است.

در هرکدام از کتاب‌های مجموعه خانواده باحال، که برای گروه سنی کودک و نوجوان نوشته شده است، ماجراهای جالب و هیجان‌انگیزی برای اعضای خانواده پیش می‌‌آید؛ از خاطرات دوران کودکی گرفته تا اتفاقات و ماجراهای روزانه یک خانواده باحال.

خواندن مجموعه یک خانواده باحال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این مجموعه جالب و بامزه داستان‌هایی دنباله‌دار برای کودکان و نوجوانان دارد.

جملاتی از کتاب پنیر پرنده (خانواده باحال جلد ۲)

پدر همان‌طور که به اتاق‌های ما هجوم می‌آورد گفت: «روز مهم از راه رسید. همه به صف.»

معمولاً باید چند بار من و ژان ـ آ را صدا می‌کرد تا بیدار شویم. اما این‌بار قبل از آنکه اضافه کند: "عجب بوی بدی می‌یاد" ما دویدیم توی حمام.

پدر گفت: «من روی شما حساب می‌کنم، پسرها. ما روز سختی رو در پیش داریم، پس نظم و انضباط یادتون نره!»

چیزی که خیلی خوب است این است که روز اسباب‌کشی هیچ‌کس نمی‌فهمد ما مسواک نزده‌ایم. مادر به ژان ـ ف رسیدگی می‌کرد، پدر وسطی‌ها را بیدار می‌کرد. پس ما درِ حمام را قفل کردیم و آب را تا آخر باز کردیم و روی لبهٔ وان نشستیم و شروع کردیم به خواندن کتاب‌هایی که پدر برای‌مان خریده بود.

پدر از پشت در بلند گفت: «کارِتون تقریباً تموم شده؟»

ژان ـ آ از خودش صدا در آورد: «قل پ ق ل پ!» انگار که دارد خودش را می‌شوید.

آن‌وقت صبرکرد تا پدر دور شود، در را کمی باز کرد و آب را روی وسطی‌ها که منتظر پشت در حمام ایستاده بودند پاشید.

ژان ـ س فریاد زد: «بابا، بزرگ‌ترها به‌جای حموم کردن، توی حموم کتاب دارن می‌خونن.»

ژان ـ آ در دفاع فریاد زد: «ژان ـ س به جای مسواک از برس کفش استفاده می‌کنه!»

همان‌وقت که پدر به سمت ژان ـ آ و ژان ـ س هجوم آورد زنگ در به صدا در آمد. کارگرهای اسباب‌کشی بودند.

رئیس کارگرها گفت: «اسباب‌کشی برای تولون همین‌جاست؟»

پدر پرسید: «بله، چطور مگه؟»

او ما را که با پیژامه‌های راه‌راه و موهای خیس و ژولیده صف کشیده بودیم، با تعجب نگاه کرد و گفت: «هیچی! فکر کردم وسط جنگ دریایی فرود اومدم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پنیر پرنده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پنیر پرنده
حجم فایل کتاب:۳.۷۶ مگابایت
شابک:"۹۷۸۶۰۰۲۹۶۶۳۰۸
تعداد صفحه‌ها:۱۶۸ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۹۴۰۰ تومان
برچسب:مجموعه خانواده‌ی باحال، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

𝒌𝒆𝒓𝒎 𝒌𝒆𝒕𝒂𝒃📚🕊️

۱۳۹۹/۰۳/۳۱

خیلی بامزه بود 😁

کتابخون
۱۴۰۰/۰۹/۱۰

خیلی خیلی خیلی عالی بود🤩🤣با این کتاب حسابی خندیدم🤣😝😂 در کل مثل جلد اولش عالی بودددد.😍سریع جلد سومش رو هم میخونم🤩

Elahe
۱۳۹۹/۰۳/۲۹

عالییییی و جذاب واقعا لذت بردم😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚😙😙😙😙😗😗😗❤❤❤❤💓💓💓💓💖💖💖💖💝💝💝💝💜💜💜💜💛💛💛💛💚💚💚💚💙💙💙💚❣❣❣❣💟💟💟💟

۱۴۰۴/۱۰/۲۶

۱۴۰۰/۰۵/۲۷

خوب و بامزه بود .

ریحانـِﻫ
۱۴۰۳/۰۲/۲۴

کاش این کتاب رو وقتی نوجوون بودم می‌خوندم. مطمئنم اون موقع خوندنش بهم خیلی کیف می‌داد!

پارمین و پارمیدا
۱۴۰۲/۰۸/۰۹

عالی بود

jasmine
۱۴۰۲/۰۵/۲۰

واییییییییییی عالیههههههههههه اصلا من دیگه نمیدونم چی بنویسم فقط بگم حتما برید بخونید انقدر که عالیهههههه💞🌈

۱۳۹۹/۰۷/۲۱

بامزه و دوست داشتنی بود مثل همه ی جلد هاش 😘😘😘 اینم بقیه ستاره هاش 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

mrs.marymery
۱۳۹۹/۰۳/۰۶

خانواده ی دوست داشتنی بودند . برای بچه ها هم جالب بود .مخصوصا خاطرات مشترکشان با ما .

بریده‌هایی از کتاب

همیشه در تعطیلات همین‌طور بود. احساس می‌کنی هیچ‌وقت تمام نمی‌شود، اما یک روز ناگهان متوجه می‌شوی که زمان رفتن رسیده و ما به اندازهٔ کافی از تعطیلات استفاده نکرده‌ایم.
Book
«هیچ‌چیزی برای بچه‌ها مثل هوای تمیز و طبیعی روستا مفید نیست.»
بلاتریکس لسترنج
اگر کسی بهم دستور بدهد که بروم بیرون و لذت ببرم، همین کافی‌ست تا دیگر اصلاً دلم نخواهد بازی کنم و لذت ببرم.
مشکیجه:)
همهٔ نگاه‌ها به سمت ژان ـ آ و من برگشت. البته چون ما بزرگ‌تر بودیم همیشه مقصر بودیم.
بلاتریکس لسترنج
مادر توضیح داد: «اکثریت یعنی هر کسی حق داره نظرش رو آزادانه بیان کنه، این‌طور نیست عزیزم؟» پدر گفت: «دقیقاً، و اولین نفری که موافق نباشه، اونو بلافاصله به مدرسهٔ شبانه‌روزی نظامی می‌فرستم!»
curtain
و زد و خورد به زیبایی تمام ادامه پیدا کرد. در واقع، ماه ژوئیهٔ خیلی خوبی بود.
curtain
البته به‌جز ژان ـ س خنگ که روی هویج‌ها افتاده بود و ده دوازده تا هویج هم پوست کنده بود تا جایزهٔ هویج پوست‌کنی را ببرد.
curtain
یک ماهی حتی در اندازهٔ چلغوز هم باید آزاد باشد و با ماهی‌های دیگر زندگی کند. نه اینکه برای دکور روی تاقچه از او استفاد کنیم و تمام عمرش خرده بیسکویت بخورد.
گیلاس روی کیک
سوپ ماهی قرمز
تعطیلات شکلاتی
خاگینه شیرین
یک خانواده پرتقالی
ژان‌فیلیپ ارو وینی‌یو
ماجراهای سه پسر بچه؛ سایه‌ای در شب (جلد چهارم)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ خطر در آسمان (جلد چهاردهم)
تابستان دیوانه
ریتا ویلیامز گارسیا
ماجراهای سه پسر بچه؛ پشت میله های زندان (جلد دوم)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ نجات آتلانتیس (جلد هفدهم)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ شبی میان گرگ‌ها (جلد هشتم)
تعطیلات عجیب و غریب
جکلین ویلسون
ماجراهای سه پسر بچه؛ نقشه گنج (جلد اول)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ سوال، سوال، سوال (جلد سیزدهم)
مسعود حجوانی
ماجراهای سه پسر بچه؛ فرار به آینده (جلد پنجم)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ شهر ترسناک (جلد پانزدهم)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ چشمه‌ی جادویی (جلد شانزدهم)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ عملیات اکتشافی (جلد یازدهم)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ دروازه‌ی جهنم (جلد ششم)
اولف بلانک
ماجراهای سه پسر بچه؛ دزد اینترنتی (جلد دوازدهم)