کتاب دختر قهرمان
خواندن نظراتمعرفی کتاب دختر قهرمان
در میان سلاطین و پادشاهان قدیم ایران، شاه اسمعیل صفوی از منزلت خاصی برخوردار است. این موقعیت ممتاز او را میتوان ناشی از یک سلسله ملاحظات و عوامل تاریخی و سیاسی دانست که طبعا در سرنوشت مملکت ما نیز مؤثر بودهاند. چون این کتاب در واقع سرگذشت شاهاسمعیل صفوی است لذا بیمناسبت نیست که اشاره کوتاه و مختصری به اوضاع ایران قبل از به قدرت رسیدن شاه اسمعیل، دودمان و خانواده شاه اسمعیل و نقش او در تاریخ ایران بشود. این توضیحات به خوانندگان کمک میکند که داستان «دختر قهرمان» را با توجه به زمینههای سیاسی، مذهبی و اجتماعی حاکم بر آن زمان، بهتر درک کنند.
از صید ماهی تا پادشاهی
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
خیلی زیبا وعالی.مثل بقیه ی اثار اقای سردادور.پیشنهادمیکنم حتمابخونید.
کل کتاب می تونست 300صفحه باشه به شدت تکرار مکررات دیده می شد و جنبه تاریخی زیادی نداشت و از حوادث مهم تاریخی گذر کرده بود و بیشتر حوادث اندرونی سلطان بود
من خیلی اتفاقی با این نویسنده توی طاقچه آشنا شدم و این دومین کتابی بود که ازشون میخوندم زمان هایی که مشغول خوندن کتاب از این نویسنده گرامی هستم، زمان مطالعه م خیلی چشمگیر بالا میره😁 نمیدونم این کتاب چقدر مستند و
توصیه میکنم حتما این کتاب بخونید.خیلی روان و ساده نوشته شده و قابل فهم.با خوندن این کتاب به قساوت بعضی آدمهای اون موقع به خصوص صفویه پی میبرید .زورگویی و آدم سوزی و قتل و انقراض حیوانات و .....و اینکه
کتاب خوب جالبی بوددر حین مطالعه اشتیاق به پیگیری داستان داشتم. ولی در بسیاری از جاها مطالب تکراری زیاد بیان شده بود طوری که بعضی جاها بیان دوباره تکراری مطلب خارج حوصله بود.
یک رمان تاریخی زیبا از آقای سردادور با متنی روان و زیبا سپاس از طاقچه بابت بینهایت کردن کتاب💙🩵🤍
دختر قهرمان رو تو یازده سالگی خوندم و اون زمان تصوری از مسائل سیاسیش نداشتم ولی کتاب قشنگی بود.
دلنشین
رمان بسیار فوق العاده ای بود که در کنار جذابیتی که داشت صفحاتی رو از تاریخ پر ماجرای ایران عزیز رو ورق میزد و هر خواننده ای رو به شگفتی وا میداشت ..
شاید از این لحاظ که گوشه ای از تاریخ ایران را توصیف می کند جالب باشد ولی بیشتر به نظر می رسد از سریالهای ترکی وام گرفته است .چند مورد غلط املایی نیز در متن وجود داشت بعضی از حوادث