کتاب چشمهی آب حیات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چشمهی آب حیات
سردادور از پاورقینویسان قدیمی ایرانی است که رمانهای تاریخی فراوانی از وی در چند دهه اخیر به بازار کتاب راه یافته است و تجدید چاپهای متعدد این آثار نشانگر محبوبیت و عامهپسندی آنها است. سردادور در سال ۱۲۷۵ هجری شمسی در تبریز به دنیا آمد؛ از دهه بیست تا اواخر دهه چهل در مجله «اطلاعات هفتگی» پاورقی نوشت و از عوامل جذابیت و فروش آن مجله، یکی نیز داستانهای پرآبوتاب سردادور بود که پس از پایان چاپ آنها در مجله، به شکل کتاب نیز در اختیار مخاطبین قرار میگرفت. برخی از این آثار عبارتند از: زندانی قلعه قهقه، از صید ماهی تا پادشاهی، در پس پرده، مهلقا، آزاد زنان، کیمیاگران، دختر قهرمان، افسانهی قاجار، بانوی سربدار و..
خلاصه داستان:
«ایرج»، پس از پایان تحصیلات در تهران همراه با دیگر محصلان اعزامی، به اروپا رفت و پس از گرفتن تخصص در زمینهی بیماریهای کودکان به تهران بازگشت. او با عشق و علاقهای فراوان با دختر زیبایی به نام «طاهره» ازدواج کرد و صاحب پسری به نام سلیمان شد. ایرج در سال ۱۳۱۸ به طور ناگهانی با همسر و فرزندش و دوست خود «بهروز» به مسافرت رفته و بعد از چند ماه با ثروت هنگفتی به تنهایی به تهران بازگشت. بلافاصله بعد از ورود به تهران به مقامات نظامی ذیربط مراجعه و با تقاضای محرمانهای همه را شگفتزده کرد. دکتر تقاضا داشت که دولت چند هواپیمای نظامی در اختیارش بگذارد تا او شهری را که خودش به چشم دیده و تازه از آنجا برگشته است، کشف کند و تحویل دولت دهد. به زعم دکتر، این شهر بزرگ «چشمهی آب حیات» نام دارد که در مرکز ایران، در میان ریگزارهای کویر قرار گرفته است و ثروتی عظیم دارد که میتواند دولت ایران را ثروتمندترین کشور دنیا کند...
در پس پرده
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
داستان جالب ومتفاوتی بود .کاش میدونستم که واقعا حقیقت داره یا نه.
عالی .....خط ب خط جذاب نمیتونی هیچ صفحه ای رو بدون خواندن رد کنی!
عالی واقعا.من اینو خوندم .و از این به بعد کتاب های ایشون و میخونم
داستان جذابی بود و نکات آموزشی-تاریخی جدیدی برایم داشت.
خیلی کتاب عالیه
خیلی جالب بود
عالی. من که خیلی خوشم اومد.
داستان جدید و جالبی داشت ولی من وسط کتاب خسته شدم و مدتی کتاب رو کنار گذاشتم ولی دویست صفحه اخر کتاب دوباره برام جذاب شد ولی زیاد پایان کتاب رو دوست نداشتم
رمان جذاب تاریخی بود در خلال خواندن این داستان وقایع تاریخی بزرگی مثل حمله محمد خان قاجار به کرمان حمله مغول به ایران و تصرف ایران به خوبی در این کتاب تصویر شده است بسیار جذاب بود و من این