دانلود و خرید کتاب چشمه‌ی آب حیات حمزه سردادور
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چشمه‌ی آب حیات

کتاب چشمه‌ی آب حیات

انتشارات:انتشارات پر
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۰از ۱۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چشمه‌ی آب حیات

سردادور از پاورقی‌نویسان قدیمی ایرانی است که رمان‌های تاریخی فراوانی از وی در چند دهه اخیر به بازار کتاب راه یافته است و تجدید چاپ‌های متعدد این آثار نشانگر محبوبیت و عامه‌پسندی آن‌ها است. سردادور در سال ۱۲۷۵ هجری شمسی در تبریز به دنیا آمد؛ از دهه بیست تا اواخر دهه چهل در مجله «اطلاعات هفتگی» پاورقی نوشت و از عوامل جذابیت و فروش آن مجله، یکی نیز داستان‌های پرآب‌و‌تاب سردادور بود که پس از پایان چاپ آن‌ها در مجله، به شکل کتاب نیز در اختیار مخاطبین قرار می‌گرفت. برخی از این آثار عبارتند از: زندانی قلعه قهقه، از صید ماهی تا پادشاهی، در پس پرده، مه‌لقا، آزاد زنان، کیمیاگران، دختر قهرمان، افسانه‌ی قاجار، بانوی سربدار و.. خلاصه داستان: «ایرج»، پس از پایان تحصیلات در تهران همراه با دیگر محصلان اعزامی، به اروپا رفت و پس از گرفتن تخصص در زمینه‌ی بیماری‌های کودکان به تهران بازگشت. او با عشق و علاقه‌ای فراوان با دختر زیبایی به نام «طاهره» ازدواج کرد و صاحب پسری به نام سلیمان شد. ایرج در سال ۱۳۱۸ به طور ناگهانی با همسر و فرزندش و دوست خود «بهروز» به مسافرت رفته و بعد از چند ماه با ثروت هنگفتی به تنهایی به تهران بازگشت. بلافاصله بعد از ورود به تهران به مقامات نظامی‌ ذیربط مراجعه و با تقاضای محرمانه‌ای همه را شگفت‌زده کرد. دکتر تقاضا داشت که دولت چند هواپیمای نظامی در اختیارش بگذارد تا او شهری را که خودش به چشم دیده و تازه از آن‌جا برگشته است، کشف کند و تحویل دولت دهد. به زعم دکتر، این شهر بزرگ «چشمه‌ی آب حیات» نام دارد که در مرکز ایران، در میان ریگزارهای کویر قرار گرفته است و ثروتی عظیم دارد که می‌تواند دولت ایران را ثروتمندترین کشور دنیا کند...
ساجده
۱۳۹۶/۰۱/۰۶

داستان جالب ومتفاوتی بود .کاش میدونستم که واقعا حقیقت داره یا نه.

Yas Balal.جواد عطوی
۱۴۰۰/۱۲/۰۹

عالی .....خط ب خط جذاب نمیتونی هیچ صفحه ای رو بدون خواندن رد کنی!

Saman
۱۳۹۷/۰۲/۱۴

عالی واقعا.من اینو خوندم .و از این به بعد کتاب های ایشون و میخونم

مزدح
۱۳۹۹/۰۹/۰۶

داستان جذابی بود و نکات آموزشی-تاریخی جدیدی برایم داشت.

امیرمهدی محمدی
۱۳۹۷/۰۴/۰۸

خیلی کتاب عالیه

کاربر ۳۵۰۵۶۱۵
۱۴۰۰/۰۶/۲۲

خیلی جالب بود

mohammadreza
۱۳۹۸/۰۹/۰۴

عالی. من که خیلی خوشم اومد.

گل سرخ
۱۴۰۳/۰۸/۰۷

داستان جدید و جالبی داشت ولی من وسط کتاب خسته شدم و مدتی کتاب رو کنار گذاشتم ولی دویست صفحه اخر کتاب دوباره برام جذاب شد ولی زیاد پایان کتاب رو دوست نداشتم

کاربر ۱۸۰۲۶۸۷
۱۴۰۳/۰۵/۱۲

رمان جذاب تاریخی بود در خلال خواندن این داستان وقایع تاریخی بزرگی مثل حمله محمد خان قاجار به کرمان حمله مغول به ایران و تصرف ایران به خوبی در این کتاب تصویر شده است بسیار جذاب بود و من این

- بیشتر
این هم از عادات بعضی از ایرانیان است که اگر از هموطنان خود هنری به چشم ببینند بازهم سعی دارند باور نکنند ولی هرچه راجع به خارجه بشنوند حتی بدون مطالعه و دقت قبول می‌کنند.
یك رهگذر
این هم از عادات بعضی از ایرانیان است که اگر از هموطنان خود هنری به چشم ببینند بازهم سعی دارند باور نکنند ولی هرچه راجع به خارجه بشنوند حتی بدون مطالعه و دقت قبول می‌کنند.
Yas Balal.جواد عطوی
به قول آن حکیم آلمانی فقط اضداد هستند که به هم علاقمند می‌شوند. هر اندازه که مرد و زن از حیث خلقت و قوای جسمی و روحی ضد هم باشند بیشتر به همدیگر علاقمند می‌شوند.
یك رهگذر
پناه بر خدا از زن و اشک چشمش که گویی شیری در چشمش کار گذاشته‌اند که وقت و بی‌وقت هر لحظه بخواهد به قدر کفایت باز می‌کند و می‌بندد.
یك رهگذر
خرابی اوضاع وطنش ایران و فلاکت و محرومیت‌های مردم آن ناشی از معایب قوانین و رسوم و عرف است و این‌که اولیای امور فقط پول را حلال مشکلات و عامل اصلاحات می‌دانند و سرسام پول دارند غلط محض است زیرا تأمین آسایش و رفاه مردم حسن‌نیت می‌خواهد و اراده، و چه بسا اصلاحات که اجرای آن‌ها دیناری خرج ندارد.
Parastoo
عایدات پزشک بیشتر بسته به شکوه و جلال مطب و اثاثیه است.
یك رهگذر
مردی که اخلاق و صفات زنانه در وجودش به طور کلی غلبه داشته باشد غالبآ طالب و بلکه عاشق زنی می‌شود که روی‌هم رفته جنبه مردی در او بیشتر باشد. این خود یک مبحث طولانی است که «اوتو ویلینکو» حکیم آلمانی همه جزییاتش را شرح داده و دلایل و شواهد غیر قابل انکاری آورده است.
یك رهگذر
غالب زن‌ها هم دوست دارند که عاشق و معشوق را به همدیگر برسانند.
یك رهگذر
وظیفه هر میهمان است که قبل از ورود به خانه، معرفت به حال صاحب‌خانه پیدا کند
یك رهگذر
فریاد «هورا» بیش از چند سال نیست که در ایران معمول شده و ظاهرآ از یادگارهای قزاقخانه سابق است که روس‌ها اداره می‌کردند، به طور کلی کلمه «هورا» فریادی است که جنگجویان در حین حمله به دشمن می‌کشیدند و با این کلمه به جان هم می‌افتادند. اصل آن مغولی و از کلمه «آور» (یعنی بزن) است. طوایف وحشی تاتار مانند قرقیزها در حین حمله «اوران» می‌کشیدند. در اروپا از زمان ناپلئون معمول شد.
یك رهگذر

حجم

۶۰۸٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۵۲۰ صفحه

حجم

۶۰۸٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۵۲۰ صفحه

قیمت:
۳۸,۰۰۰
تومان