کتاب کریمخان زند
خواندن نظراتمعرفی کتاب کریمخان زند
معصومه پاکروان ( -۱۳۶۰)، نویسنده است.
این رمان تاریخی درباره کریمخان زند (وکیلالرعایا) و زندگی و تلاشهایش در فرمانروایی دادگسترانه در ایران است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«...کریمخان سواد نداشت و با این وصف، به علما و ادبا و دانشمندان احترام میگذاشت و مخصوصاً به عرفا و مشایخ آنان سخت اعتقاد داشت و احترام میکرد و اهل علم و هنر را مینواخت و وجود بعضی وزرا و اطرافیان علم دوست او، مانند میرزاحسینفراهانی که ادیب بود و «وفا» تخلص میکرد و «میرزامحمدجعفرمنشی» که در کشورداری به خان زند کمک میکردند، در رواج بازار علم و ادب و هنر و معارف کلی عصر زندیه تأثیر فراوان داشتند.
وکیلالرعایا بسیار فروتن و متواضع بود و به این ترتیب تا پایان عمر، نام پادشاه را بر خود نگذاشت و با وجودیکه همه مردم ایران از جان و دل سلطنت او را طالب بودند هیچگاه خود را گم نکرد و به لقب وکیل قناعت کرد و معتقد بود که تحت این عنوان، بهتر میتواند با مردم باشد و به آنان خدمت کند.
آغامحمدخان قاجار
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
کریم خان زند لر نبوده این فقط یک باور عامیانه اس زند ها از لک های ملایر هستن ۱۳ اردیبهشت ۹۸ هم در ارگ کریم خان در شهر شیراز لک های عزیزمون همایش دارن در مورد تبارشناسی ایل زند امیدوارم این گونه همایش
چرت ترین کتاب تاریخ پر از دروغ و فاقد منبع درست
این کتاب ایل زند رو از لرها دونسته واقعا خنده داره که دروغ های کتاب های بی ارزشی مثل رسم التواریخ و ... رو تکرار کرده. اون چیزی که مسلمه ایل زند از لک های ملایر بودن.
من این کتاب رو هنوز نخوندم نظری راجع بهش ندارم ( بعد که خوندم نظرم رو ویرایش میکم) خواستم بدونم کتابی مختص به لطفعلی خان زند هست؟ این کتاب فقط راجع به کریم خان زند هست
اگر برین تو کتاب حسن پیرنیا نگاه کنید نشون میده کریم خان لر بوده . حسن پیرنیا یکی از آدم های معروف دوره معاصره . حسن پیرنیا یکی از درباریان و وزرا و نویسندگان اواخر دوره قاجار بوده
واقعا سر و ته نداره..من ادامه ندادم
برای خوانندگان کتابهای تاریخی خیلی خوبه خلاصه شده هم هست