معرفی و دانلود رایگان کتاب هیوا و مرنگ جادوگر

مهوش توکل
انتشارات:
انتشارات آرنا

معرفی کتاب هیوا و مرنگ جادوگر

کتابی که اکنون پیش رو دارید، شرح حال کوتاهی است از زندگی دختری به نام هیوا، مرنگ جادوگر و دانیال (دنی) ، شما روایت این رمان را از زبان هیوا، دختری که در همان اوایل جوانی‌اش با مشکلاتی روبرو شده و سرانجام با دنی آشنا می‌شود خواهید شنید. این رمان در ادامه‌ی رمان "ماندانا و شومینسر" است که آن هم تالیف همین جانب و همین انتشارات و کاملا تخیلی می‌باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هیوا و مرنگ جادوگر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هیوا و مرنگ جادوگر

۱۳۹۸/۰۹/۱۲

عالی بود منکه انگار با شخصیت رمان بودم در همه جا ..👍🤞

ali\ ashta
۱۳۹۶/۰۹/۲۰

به نظرم داستان از شیوه تخیلی بدون سبکی پیروی می کرد و در چاچوب داستان تخیلی گنجانده نشده بود روایت و شیوه داستان خوب نبود و برهه های نامعلوم و غیر زمانی را نشان می داد

Amirarsalan Rezaei

خیلی خوب بود 👌👌

دونیا جون
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۱۲/۲۸

کتاب خوبی بود و داستان جالبی داشت ولی تهش باز موند توقع داشتم دو داشته باشه کمی داستان بچه گانه بود ولی ریشه و اساس خوبی داشت ولی هر کسی از این داستان خوشش نمیاد با تشکر از طاقچه

𝙇𝙞𝙠𝙚𝘽𝙤𝙤𝙠
۱۳۹۹/۰۹/۲۰

کتاب بسیار خوبی که در حیطه های عاشقانه و ماجراجویی هست

کاپی
۱۳۹۶/۰۶/۰۲

اینم مثل کتاب عاشق بارانی من (اگه درست نوشته باشم)همچین جالب نبود به دلم ننشست

احسان
۱۳۹۶/۰۴/۰۸

پیشنهادم اینه ک وقتتونو با خوندن این کتاب هدر ندید واقعا مزخرف بود و تخیلی و ب درد نخور

بریده‌هایی از کتاب

سارا
"آنها بارها مرا یک فاحشه‌ی بد طینت خواندند و همه‌ی تصورشان از من سنگ بود، خار بود، رنگ بود، مار بود و هرصبح مرا با سخنانشان مجروح کردند ولی من زنده ماندم و برای بودنم جنگیدم اما باز هم شرم رخسارشان را گلگون نکرد من قلب صد پاره‌ام را دوباره با گلهای سپید امید پیوند زدم وقتی که تو مرا یک قدیسه خواندی، و من چون برنادت مقدس هر صبح و شب در معبد روشن امید برای جسم رنجور و خسته‌ات دست به دعا بردم"
pinki_moon
اصلا خاصیت آن زندان اینطوری بود، آدم خیلی زود هویت واقعی خودش را فراموش می‌کرد و خیلی سریع با شرایط زندان خودش را وفق می‌داد!
دونیا جون
"چشم‌ها را باید شست! "
Sarwin
(:Tarlan banoo:)
seti
براستی که بعضی وقت‌ها چه چیزهایی می‌شود تنها امید زیستن یک انسان!
seti
براستی که بعضی وقت‌ها چه چیزهایی می‌شود تنها امید زیستن یک انسان!
seti
هر دختری در زندگی زمانی به این لحظه می‌رسد، لحظه‌ای که مطمئن می‌شود، مرد زندگیش را پیدا کرده، مردی که هیچ کس دیگری را به اندازه‌ی او قادر نخواهد بود که دوست بدارد، مردی که او را از جانش هم بیشتر بخواهد، و مرد زندگی من قطعا دنی بود!
اصلی‌اش چیز دیگری بود اما خودش دوست داشت به این نام صدایش کنند، بهترین دوستم توی خوابگاه بود، او همه چیزم را می‌دانست، سرنوشت ما دو نفر یکجورهایی شبیه هم بود، البته وضعیت ژاکلین خیلی از من بدتر بود. در واقع داوود اولین مردی بود که عاشقش شدم، ژاکلین هم می‌دانست، من و ژاکلین محرم اسرار هم بودیم، من عاشق سادگی داوود که اغلب او را دیوید صدا می‌زدند، شده بودم، با آنکه داوود، اندامی ورزیده و درشت داشت، من
(:Tarlan banoo:)
آندرومده، دختر کاسیوپه، در اساطیر یونانی که به صخره‌ای زنجیر شد تا توسط هیولای دریا، کتوس خورده شود، او توسط پرسئوس نجات پیدا نمود و یکی از صور فلکی نیز، با همین نام نامگذاری شده است.