معرفی و دانلود کتاب تکه ای از من pdf + خلاصه رایگان
٪۲۵

کتاب تکه ای از من

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب تکه ای از من

کتاب تکه ای از من نوشته فرنیا الیاسیان (فرن) مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و دل‌نوشته‌هایی است که از دل تجربه‌های عاطفی، تنهایی، آشفتگی ذهنی و جست‌وجوی هویت بیرون آمده‌اند. متن‌ها در سه دفتر کنار هم قرار گرفته‌اند و فضایی می‌سازند که در آن عشق، فقدان، خستگی، ترس و میل به ادامه دادن مدام به هم نزدیک می‌شوند. این کتاب را انتشارات آرنا منتشر کرده است. این اثر بیش از آن‌که بر روایت خطی تکیه کند، بر ثبت لحظه‌های درونی و تصویرهای احساسی استوار است؛ جایی که نوشتن خود به یکی از موضوع‌های اصلی بدل می‌شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تکه ای از من

کتاب تکه ای از من نوشته فرنیا الیاسیان (فرن) مجموعه‌ای از متن‌های کوتاه و قطعه‌های پیوسته است که در سه دفتر تنظیم شده‌اند. از همان آغاز روشن است که نویسنده می‌خواهد احساسات شخصی، زخم‌های عاطفی، تنهایی، فرسودگی و نوسان‌های درونی را بی‌واسطه به کلمه تبدیل کند. در این مجموعه با فصل‌ها و عنوان‌هایی روبه‌رو می‌شویم که هرکدام بر یک حال، تصویر یا گره ذهنی متمرکزند؛ از ناتوانی ناتمام و جوهر نویسندگی تا دلتنگی، دوگانگی، بیماری تنهایی و خواستار بودن. همین عنوان‌ها نشان می‌دهند که متن‌ها بیشتر از آن‌که به بیرون نگاه کنند، درون را می‌کاوند و از دل همان درون، تصویرهایی از رابطه، خانه، مادر، عشق، ترس و فرسایش می‌سازند.
کتاب تکه ای از من فضایی تیره، احساسی و سرشار از استعاره دارد. قهوه، خون، گل، ستاره، آینه، گیتار، سکوت و برکه از تصویرهایی هستند که بارها در متن برمی‌گردند و هر بار معنایی تازه از رنج، وابستگی، بی‌حسی یا امید ناتمام می‌گیرند. نویسنده در بسیاری از قطعه‌ها از شکاف میان خواستن و نتوانستن حرف زده است؛ از میل به دوست‌داشته شدن، از ترس جا ماندن در خاطره‌ی دیگری و از ناتوانی در شناخت خود. در کنار این‌ها، نوشتن نیز جای مهمی دارد؛ انگار قلم هم ابزار بیان است و هم نشانه‌ای از بقا. این کتاب برای کسانی مناسب است که به متن‌های کوتاهِ متکی بر حال‌وهوا، اعتراف، تصویرسازی و تکرار آگاهانه‌ی موتیف‌های احساسی علاقه دارند. تجربه‌ی خواندن این اثر بیشتر شبیه عبور از اتاق‌های مختلف یک ذهن ناآرام است؛ ذهنی که میان عشق، اندوه، خشم، خلأ و میل به دیده شدن در رفت‌وآمد است.

خلاصه کتاب تکه ای از من

کتاب تکه ای از من مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌ها و قطعه‌های ادبی است که یک صدای درونی را در مسیر روبه‌رو شدن با تنهایی، عشق، دلتنگی، فرسودگی و ناآگاهی از خود دنبال می‌کند. متن‌ها از تجربه‌های پراکنده اما به‌هم‌پیوسته شکل گرفته‌اند؛ تجربه‌هایی که در آن‌ها راوی گاهی با خاطره‌ی یک رابطه، گاهی با رنج خانه و خانواده و گاهی با بی‌حسی و آشفتگی ذهنی دست‌وپنجه نرم می‌کند. در این میان، نوشتن، موسیقی، سکوت و تصویرهای تکرارشونده‌ای مثل گل، خون، قهوه و ستاره به زبان اصلی احساسات او تبدیل می‌شوند. هسته‌ی اصلی اثر، ثبت تکه‌تکه‌ی وضعیت روحی کسی است که هم می‌خواهد فهمیده شود و هم در پیدا کردن معنای رنج و ادامه دادن سرگردان مانده است.

چرا باید کتاب تکه ای از من را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب تکه ای از من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مجموعه‌ای از قطعه‌های کوتاه را پیش می‌گذارد که هرکدام بر یک وضعیت احساسی یا ذهنی متمرکزند و برای خواندن مقطعی هم مناسب‌اند.
  • متن‌ها تصویری روشن از درگیری با دلتنگی، بی‌حسی، وابستگی عاطفی و پرسش از هویت ارائه می‌کنند.
  • حضور مداوم عناصری مثل قلم، گیتار، قهوه، گل و سکوت به اثر یک شبکه‌ی تصویری مشخص داده است.
  • این کتاب نشان می‌دهد نوشتن چگونه می‌تواند هم وسیله‌ی بیان رنج باشد و هم بخشی از خودِ رنج.
  • خواندن آن برای کسانی که به دل‌نوشته‌ها و قطعه‌های ادبی با حال‌وهوای تیره و شخصی علاقه دارند، شناخت دقیق‌تری از این فضا فراهم می‌کند.

خواندن کتاب تکه ای از من به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به قطعه‌های ادبی و دل‌نوشته‌های احساسی.
  • خوانندگانی که به متن‌های کوتاه با محور تنهایی، عشق، فقدان و آشفتگی درونی گرایش دارند.
  • کسانی که دوست دارند با تصویرهای تکرارشونده و نمادهایی مثل گل، سکوت، قهوه و آینه در متن همراه شوند.
  • مخاطبانی که از نوشته‌های مبتنی بر اعتراف، تأمل و ثبت لحظه‌های ذهنی استقبال می‌کنند.
  • کسانی که می‌خواهند با جهان احساسی نویسنده‌ای جوان و دغدغه‌های درونی او آشنا شوند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تکه ای از من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتکه ای از من
موضوعنامه‌ها
نویسندهفرنیا الیاسیان (فرن)
ویراستاراحسان عبدی
انتشاراتانتشارات آرنا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۰۲
فرمت کتابPDF
شابک‭۹۷۸۶۲۲۲۹۱۳۸۱۶‬‬

نظری برای کتاب ثبت نشده است.