کتاب عاشق بارانی من
خواندن نظراتمعرفی کتاب عاشق بارانی من
کتاب «عاشق بارانی من»، شرح حال کوتاهی از زندگی نورا است که در اوایل جوانی پس از فوت همسرش با وقایع مختلفی روبرو میشود و سپس سرنوشت او به گونهای با زندگی زنی به نام لاله گره میخورد.
«عاشق بارانی من» دنباله رمان «پژواک عشق» است. مضامین این دو رمان در عین مرتبط بودن با یکدیگر، به طور کاملا مستقلی سرنوشت دو زن مختلف را برای خوانندگان مجسم میسازد.
نویسنده وعده داده که جلد سوم این رمان مرتبط با سرنوشت فرزندان لاله و نورا خواهد بود.
رایگان
خیلی بد بود.در یک مرحله، فکر کردم کتاب کودک میخونم و اشتباه گرفتم ،مسخره بازی هاش با درخت گردو واقعا مناسب کودک بود
چی بگم آخه ! بعد از هزار رابطه پیچیده خانوادگی و اتفاقات باورنکردنی برای یک نفر، چه لزومی به تخیلی کردن ماجرا بود؟ آخه پر پر خالو و پا مرغی و درخت گردو و کوزه جادویی این وسط چی می
داستان ساده آ خرش هم خیلی بد مخصوصا قسمت خواب دیدنش ممنون آ رزوی توفیق بیشتر
خیلی داستان سطحی و مسخره و بی سروته بود
درواقع داستان مادر ماندانا در داستان شومینسره صفحه اول فصل اول تو کوچه زیر بارون یه مردی نون سنگک دستش گرفته!!! همونجا رنگ چشمای عسلیشو تشخیص میده و عاشقش میشه... داستان که چه عرض کنم رگباری شرح حال میداد حسی در
بعضیا رمان ننویسن خیلیی بهتر از اینه که بنوسن نویسنده نشسته آرزوهاشو نوشته خدا نصیبش کنه.😆😁
نویسنده خیلی آماتور کار کرده.اصلا جذاب نیست.مثل جلد اولش یک دختر عاشق یک پسر چشم آبی میشه.که پسره اصلا بهش محل نمیذاره. نکنه خود نویسنده عاشق یک پسر چشم آبیه؟ خلاصه باید خیلی بیشتر کار بشه روی داستانهاش
خیلی جالب تر از جلد یک بود
کتاب زیبایی بود و جالب قلم نویسند رو دوست داشتم .نویسنده ی محترم پیام منو و خوندی بامن تماس بگیر چندتاسوال دارم از خدمتت
اصلا خوب نبود..داستان جدی بود یهو تخیلی میشد که اصلا دوسبک بی ربط بود..نگارش و سبک بیان هم ضعیف بود.گاهی یه جمله چندین بار تکرارمیشد گاهی یه موضوع خیلی سریع سروتهش هم میومد