دانلود و خرید کتاب ۱۰۰ دانشمندی که جهان را تغییر دادند جان بالچین ترجمه سیدیوسف عرفانی‌فرد
تصویر جلد کتاب ۱۰۰ دانشمندی که جهان را تغییر دادند

کتاب ۱۰۰ دانشمندی که جهان را تغییر دادند

معرفی کتاب ۱۰۰ دانشمندی که جهان را تغییر دادند

زنان و مردانی که در این کتاب آمده‌اند، دانشمندانی هستند که به بیان شاعرانه‌ی برتراند راسل «با نبوغ و درخشش خود بر زندگی ما پرتو افکنده‌اند.» هرقدر چراغ که آنها روشن کرده‌اند ما را راهنمایی خواهد کرد، و با این حال هنوز هم هرقدر علم پیشرفت کند، ما باید جهان را به نسل بعدی از دانشمندان که آن را تغییر خواهند داد، واگذار کنیم.

Mohammad
۱۴۰۱/۰۵/۲۳

(۵-۲۴-[۱۰۰]) کتاب بسیار خوبیه و تمرکزش بیشتر روی دستاوردهای هر دانشمنده و کمتر به زندگی خصوصی شون می پردازه؛ کتاب با آناکسیماندر شروع میشه و به تیم برنزلی ختم میشه و در این بین میبینم که چه تغییرات چشم گیری از

- بیشتر
شهرام مؤیدی
۱۳۹۵/۰۹/۱۷

بسیار مناسب نوجوانان در سنین ١٠ تا ١۵ سال. ولی باقی سنین هم میتونن به عنوان اطلاعات عمومی مطالعه کنند.

𝖒𝖆𝖍𝖘𝖆
۱۳۹۹/۰۱/۱۹

این کتاب عالی بود.همینطور که ازاسم کتاب مشخصه این هادانشمندان وانسان های بزرگی بودن که باکارهای بزگشون دنیارو تغییردادنو اسمشونو توتاریخ ثبت کردن وواقعا هرکسی به نظر من باید باخودشونو کاراشون آشناباشه.هرقسمت به معرفی یک دانشمندمی پردازه خلاصه ای اززندگی

- بیشتر
👀
۱۳۹۷/۰۶/۰۳

دانشمند ها عالی هستند ;-👀

roya
۱۳۹۷/۰۵/۰۳

کتاب خوبیه

1984
۱۴۰۰/۱۲/۱۸

کتاب محشره. مگه داریم از این بهتر. افسوس که دانشمندان نیازمند پول ، مجوز و توجه حکومت‌ها بودن و هستن اما روزی این ورق برخواهد گشت. هر جا در تاریخ که چیزی رو گفتن ضد حکومت، به شدت بخاطرش اذیت ،

- بیشتر
hikari
۱۳۹۹/۰۷/۲۸

خوب بود 👍

کاربر ۲۶۸۵۱۵۵
۱۳۹۹/۱۰/۱۶

واقعا عالی و خیلی مفید

پویا
۱۴۰۱/۰۵/۱۷

کتاب خوبی بود

AMIR vahedpour
۱۳۹۵/۰۶/۰۶

عالی

آن‌ها که نمی‌توانند رقابت کنند از بین می‌روند
Mohammad
«اگر بلافاصله پس از مرگ و پوسیدن فراموش نشدید، یا چیزهایی نوشته‌اید که ارزش خواندن دارند و یا کارهایی انجام داده‌اید که ارزش نوشتن داشته‌اند.»
Mohammad
بقراط معتقد بود: «در واقع دو چیز وجود دارد: علم و عقیده. مورد اول، دانش و مورد دوم، جهل را پدید می‌آورد».
"Shfar"
بقراط معتقد بود پیاده روی بهترین داروی انسان است.
"Shfar"
یکی از کمترین مزایای قابل ذکر کودک نابغه بودن این است که اگر حتی در سنین نوجوانی بمیرید هنوز از زمانی کافی برای نشان دادن استعداد خود برخوردارید. بلز پاسکال فرانسوی که در ۳۹ سالگی درگذشت، نمونه‌ای از این مورد است.
Mohammad
جایی به من دهید تا بر آن بایستم، آنگاه خواهم توانست زمین را از جایش حرکت دهم. ارشمیدس
Mohammad
«اگر بلافاصله پس از مرگ و پوسیدن فراموش نشدید، یا چیزهایی نوشته‌اید که ارزش خواندن دارند و یا کارهایی انجام داده‌اید که ارزش نوشتن داشته‌اند.»
Rayan
فیثاغورس حدود ۲۰۰۰ سال قبل از این‌که کریستوف کلمب با ایده‌ی کروی بودن زمین شناخته شود، آن را ارائه کرده بود.
شهریار
پیش از زمان بقراط هیچ نوع علم پزشکی به طور واقعی وجود نداشت. باور بر این بود که بیماری تنبیهی از سوی خداوندان است. معتقد بودند که مداخله الهی از شرایط طبیعی نبوده بلکه از ماورای طبیعت است. بنابراین درمان تنها از ماورای طبیعت و از طریق تشریفات مذهبی یا خرافی، جادوگری یا شعبده بازی می‌آید. بقراط با این تفکر موهوم به همراه عقاید برجسته ویژه عصری که او در آن زندگی می‌کرد مواجه بود. عملکرد او عقلانیت را جایگزین مسائل غیرعقلانی کرد و با آن علم پزشکی به عصر استدلال قدم گذاشت.
Shima.F
بقراط معتقد بود: «در واقع دو چیز وجود دارد: علم و عقیده. مورد اول، دانش و مورد دوم، جهل را پدید می‌آورد».
Shima.F
کوری در سال ۱۸۹۳ در رشته فیزیک از سوربن فارغ التحصیل شد. او در دوره خودش بهترین بود. در سال ۱۸۹۸ عناصر پولونیم و رادیم را کشف کرد. در سال ۱۹۰۳ جایزه نوبل در فیزیک به او (به طور مشترک با همسرش پیر کوری و آنری بکرل) اعطا شد. در سال ۱۹۱۰ رساله در پرتوزایی انتشار یافت. در سال ۱۹۱۱ جایزه نوبل در شیمی به او اعطا شد. ماری کوری کاملا جدا از دستاوردهای تجربی‌اش در تاریخ علم نیز به علت نقش مبتکرانه‌ای که در گشودن راه علم برای دیگر زنان بازی کرد، بسیار پراهمیت است. احتمالاً نخستین دانشمند زن پذیرفته شده و مشهور جهانی است و به این ترتیب راهی را برای تمامی هم‌جنسانش هموار کرد که از او پیروی کردند.
1984
قضیه‌ی معروف فیثاغورس احتمالاً به بابلی‌ها نسبت داده شده ولی فیثاغورس اولین کسی بوده که از نظر ریاضیاتی آن را اثبات کرده است. «در هر مثلث قائم الزاویه، مربع (مجذور) وتر برابر با مجموع مربعات دو ضلع دیگر است.» که می‌توان آن را به صورت a۲ + b۲ = c۲ بیان کرد که در آن a و b اضلاع کوچک‌تر مثلث‌اند و c وتر آن است.
سهیل
زنده ماندن امروز به محصولات علم وابسته است.
hikari
ژانگ هنگ در سال ۷۸ میلادی در نان یانگ چین متولد شد. در سال ۱۲۳ میلادی تقویم را تصحیح و آن را به ترتیب فصول مرتب کرد. در ۱۳۲ میلادی نخستین دستگاه زلزله‌نگار را به منظور اندازه‌گیری زمین‌لرزه اختراع کرد. در سال ۱۳۸ میلادی دستگاه ژانگ هنگ محل زلزله‌ای را در فاصله ۵۰۰ کیلومتری ثبت کرد.
1984
بقراط ۴۶۰-۳۷۷ قبل از میلاد   یادداشتی بر تاریخ جز این واقعیت که بقراط در کوس احتمالاً در حدود اواسط قرن پنجم پیش از میلاد به دنیا آمده، چنین وقایع تاریخی همانطور که در مورد آناکسیماندر در اختیار داریم، به طور کلی چندان مبهم‌اند که ندرتاً قابل ذکر است.
مهدی تمدن رستگار
بقراط معتقد بود: «در واقع دو چیز وجود دارد: علم و عقیده. مورد اول، دانش و مورد دوم، جهل را پدید می‌آورد»
radical
پاسکال در ۲۱ سالگی ساخت نخستین ماشین حساب جیبی را عملاً به پایان رسانده بود
1984
شاید مهم‌ترین دستاورد ستاره‌شناسی هیپارکوس کشیدن نقشه‌ای از کاتالوگ اولیه ستارگان علی‌رغم هشدارهای گروهی از معاصرانش بوده است که او را به بی‌دینی متهم می‌کردند. در سال ۱۳۴ قبل از میلاد پس از ادعای رؤیت ستاره‌ای جدید که او را به این فکر واداشت، ستارگان آنچنان که در گذشته تصور می‌شده ثابت نیستند، به او الهام شد تا این فعالیت را آغاز کند. در سال‌های باقیمانده عمرش به ثبت موضع ۸۵۰ ستاره پرداخت، دستاورد مهمی که در منابع قابل دسترسی به او آمده است. به علاوه، مقیاسی را برای ثبت قدر یا درخشندگی ستاره ابداع کرد: ستاره از مرئی‌ترین آن‌ها بزرگ‌ترین قدر تا کمرنگ‌ترین آن‌ها قدر ششم. گرچه این مقیاس به طور قابل ملاحظه‌ای اصلاح شده است ولی امروزه هنوز از آن استفاده می‌شود.
1984
در سال ۲۱۲ قبل از میلاد رومیان سیراکوز را تصرف کردند و ارشمیدس به دست یک سرباز رومی در هنگام غارت شهر کشته شد. در سال ۷۵ پیش از میلاد مقبره ارشمیدس کشف و توسط سیسرو پادشاه روم تعمیر شد. جایی به من دهید تا بر آن بایستم، آنگاه خواهم توانست زمین را از جایش حرکت دهم. ارشمیدس به بیان این جمله خطاب به مردم سیراکوز معروف است. واقعیت‌های زندگی محدود زمینی وی را به عنوان یک مهره کلیدی و ویژه انکار کرده است و سبب شد که برنامه‌ریزی او برای جابجا کردن یک کشتی از طریق هل دادن آن به وسیله یک اهرم برای حامی خود پادشاه هایرون کاری چنان اعجاب‌انگیز به نظر نرسد.
1984
پیش از زمان بقراط هیچ نوع علم پزشکی به طور واقعی وجود نداشت. باور بر این بود که بیماری تنبیهی از سوی خداوندان است. معتقد بودند که مداخله الهی از شرایط طبیعی نبوده بلکه از ماورای طبیعت است. بنابراین درمان تنها از ماورای طبیعت و از طریق تشریفات مذهبی یا خرافی، جادوگری یا شعبده بازی می‌آید. بقراط با این تفکر موهوم به همراه عقاید برجسته ویژه عصری که او در آن زندگی می‌کرد مواجه بود. عملکرد او عقلانیت را جایگزین مسائل غیرعقلانی کرد و با آن علم پزشکی به عصر استدلال قدم گذاشت. بقراط معتقد بود: «در واقع دو چیز وجود دارد: علم و عقیده. مورد اول، دانش و مورد دوم، جهل را پدید می‌آورد».
1984

حجم

۵٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

حجم

۵٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان