کتاب حنانه شو
خواندن نظراتمعرفی کتاب حنانه شو
«حنانه شو» داستانهایی از زبان اشیا درباره پیامبر (ص) نوشته رقیه بابایی است. بابایی در این اثر حوادث تاریخی زمان پیامبر، کرامات ایشان و رنجی که بر خانواده ایشان میرفته است را از زبان درخت و ماه و بتهای کعبه و.... روایت کرده است:
«من در نزدیکی کعبه، بر فراز سکویی بلند نشستم. چند نفر از اهل شام که همیشه در اطراف مراقبم بودند، ماندند و دیگران، شترها و بردهها را به بیرون بردند. صفی طولانی در برابرم کشیده شد تا همه بهترین طعام و زیباترین زیورهایشان را بیاورند و پیشکش کنند. اما گلوی من چون سنگی بود که هیچ چیز از آن پایین نمیرفت. در میان جمعیت دنبال کسی میگشتم که شباهتی به آن کودک داشته باشد، تا بتوانم نشانی از او بگیرم. اما انگار او تکستارهای بود که تنها بر آسمان سیاه مکه ظاهر شده بود. کمکم خورشید، در پشت کوه مقابلم پنهان شد و ماه طلوع کرد. آن گاه زنان آوازهخوان و مردهای شعرخوان بر گِردمان جمع شدند و ساز و رقص و پایکوبی شروع شد. اما این فقط جسم من بود که در آن میان نشسته بود. روح زخمخوردهٔ من در همان سه منزلیِ مکه، با آن کودک همراه شده بود.
روزهای گرم و طاقتفرسا و شبهای سرد و طولانی مکه، در انتظار دیدن دوبارهٔ آن کودک سپری شد؛ تا روزی که دوباره او را دست در دست همان مرد گندمگون در صحن کعبه دیدم؛ که آن مرد از او مانند درّی گرانبها مراقبت میکرد و حتی لحظهای از او غافل نمیشد. از این و آن شنیدم او یتیمی است از قریش، که نزد عمویش زندگی میکند و نامش محمد است. نامی خوشآهنگ که تا آن روز نه در شام و نه در حجاز مانندش را نشنیده بودم. هر روز قبل از آمدنش در سر نقشهها میریختم که چگونه نیزهٔ کینهام را در جانش فرو کنم و دمی آرام گیرم.
اما او وقتی میآمد، گویی سِحری به همراه داشت که مرا خیره و مسحور به خود میکرد و زمانی به خودم میآمدم که او بازگشته بود. آن روزها، چون ابرهای آسمان زود گذشت. در چشمبههمزدنی او جوانی شد برومند، اما هنوز با همان هیبت و غرور؛ که هیچگاه در مقابل بتی نمینشست و تعظیمی نمیکرد. گویی فقط کعبهٔ سیاه را میدید و آسمان بالای آن را!»
عهد دل![]()
سقای حرم؛ زندگانی حضرت ابوالفضل (ع)واحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
حضرت زینب اسوه صبر و استقامتواحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
بر شانه های اقیانوس؛ جلد اولعلی رهبراسلامی
عالم ذرمحمدرضا اکبری
روایت هایی کوتاه و زیبا از پیامبرِ خوبی ها💚 شاید روایت ها به گوشِ چشم آشنا بیاد اما خوندش از بُعد و نگاهِ دیگه ،تازگی وشیرینی خاصِ خودش رو داره! 🍃
خرسندم بابت خوندن این کتاب کتابی که نویسنده بسیار لطیف و ظریف ،برخی رویداد های واقعی اتفاق افتاده برای پیامبر رو،از زبان اشیا و جاندارانی که در ان رویداد بودن بیان کرده✨کتابی از جنس نور☀️که قلب رو لمس میکنه و بسی
خیلی جالب بود👌 نویسنده بسیار خلاقانه داستان هایی واقعی از عشق و علاقه اشیاء به پیامبر رو بیان میکنه😍
خوب بود
چقدر متفاوت و زیبا عشق به پیامبر رو از زبان اشیا نقل کرده توصیه میکنم مطالعه کنید👌
کتاب جذابی بود واقعا خیلی زیبا و از منظری جدید بخشی از وجود پر نور و برکت پیامبر عصمت صلی الله علیه و آله و سلم رو شرح داده بود.... و واقعا تو کمتر از یک ساعت میشه خوند و تمومش کرد
خیییلی عالی بود داستان هایی که من کمترشنیده بودم اون هم اززبان اشیا وموجودات دوران پیامبر
کتاب بسیار خوبی است برای کادو دادن به نوجوان ها
۷روایت کوتاه از زبان کائناتِ به ظاهر بیجان،از عشق و علاقه و دلبستگی شان به پیامبر (ص) سوختن در #عشق به ولیِ خدا در جایجای این کتاب موج میزند
بسیار کتاب روح نوازی بود 🌿