کتاب تعالیم آبراهام
معرفی کتاب تعالیم آبراهام
کتاب تعالیم آبراهام؛ بخواهید، به شما داده خواهد شد نوشتهٔ استر هیکس و جری هیکس است. این کتاب با ترجمهٔ پروین ادیب منتشر شده است.
دربارهٔ کتاب تعالیم آبراهام
در کتاب شگفتانگیز تعالیم آبراهام دربارهٔ قانون جذب و اثرات آن بیشتر بخوانید. این کتاب به شما کمک خواهد کرد تا بدانید واقعاً که هستید که بودهاید، به کجا میروید و میخواهید که باشید. در این کتاب میآموزید که شما خالق سرنوشت خود هستید و چرا تمام قدرت شما در همین لحظه نهفته است و سرانجام اینکه این کتاب شما را با شیوهٔ هدایت احساسات و همسویی با ارتعاشاتتان آشنا میکند. این کتاب به شما کمک میکند متوجه شوید چگونه قدرت نهفته در درونتان را در همین لحظه بیدار میکند.
استر هیکس سخنران و نویسنده آمریکایی بهاتفاق همسرش جری هیکس تابهحال ۹ کتاب در زمینه موفقیت نوشتهاند. آنها در سال ۱۹۸۶ باهم مؤسسه آبراهام را تأسیس کردند و کارگاههای گوناگونی درباره قانون جذب از طریق این مؤسسه ترتیب دادند. استر هیکس در نسخه اصلی فیلم راز در سال ۲۰۰۶ حضور داشته است.
استر و جری پس از ازدواجشان مدتی فروشنده موفق یک شرکت بودند و جری مدتی هم در یک سیرک به آکروباتبازی میپرداخت. پس از آن هم به مدت بیست سال بهعنوان موزیسین و کمدین به سفر دور دنیا میرفت. «قدرت شگفتانگیز آرزوهای شما»، «سارا؛ سارا راز قانون جاذبه را میآموزد» و «قدرت شگفتانگیز عواطف شما» از آثار دیگر این دو نویسندهاست.
این کتاب راهنمایی برای موفقیت و رشد در هر حوزهای است که آرزو دارید.
خواندن کتاب تعالیم آبراهام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که آرزوی یک زندگی شاد و موفق دارند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تعالیم آبراهام
«ما با شما در سطوح مختلف آگاهیتان حرف میزنیم اما شما تنها آنچه که آمادگی شنیدنش را دارید دریافت میدارید. برداشت همه از این کتاب یکسان نخواهد بود. شما با هر بار مطالعهٔ این کتاب چیز بیشتری خواهید آموخت. این کتابی است که از جانب کسانی که به اهمیت آن پیمیبرند بارها و بارها مورد مطالعه قرار خواهد گرفت و به موجودات مادی کمک خواهد کرد تا به رابطهٔ خود با خداوند و این حقیقت که واقعاً که (چه کسی) هستند پیببرند.
این کتاب به شما کمک خواهد کرد تا بدانید واقعاً که هستید، که بودهاید، به کجا میروید و میخواهید که باشید.
این کتاب به شما کمک میکند متوجه شوید هرگز، هرگز چیزی را به پایان نخواهید رساند، به شما برای شناخت ارتباطِتان با پیشینه و آیندهتان کمک میکند ـ اما از همه مهمتر اینکه آگاهی از قدرت نهفته در درونتان را در همین لحظه بیدار میکند.
در این کتاب میآموزید که شما خالق سرنوشت خود هستید و چرا تمام قدرت شما در همین لحظه نهفته است و سرانجام اینکه این کتاب شما را با شیوه هدایت احساسات و همسویی با ارتعاشاتتان آشنا میسازد.
در این کتاب با روشهایی آشنا خواهید شد که به شما کمک میکند تا با دانش ازلی خود، بار دیگر ارتباط برقرار کنید و به آنچه که آرزویش را دارید برسید. در شرایطی که شما این روشها را بهکار میگیرید و در شرایطی که خاطرات شما همسو با قوانین کائنات در وجود شما بیدار میشوند ـ شوروشوق طبیعی شما برای زندگی بهسویتان بازمیگردد.»
بی نظیره. هرکسی طبق سطح خودش برداشت میکنه. من که میخونمش حس میکنم سبک میشم و حس بد و مقاومتم کمتر میشه..
لطفا از کتاب های استر هیکس بیشتر بگذارید..سپاسگزارم
بهترین و پرمحتوی ترین کتابی که تا به حال خوندم عالی و بی نظیر.
می تونم بگم بعد از چهار اثر از فلورانس اسکاول شین دومین کتابیه که تاثیرات بنیادی در ذهن من ایجاد کرد. پیش از این درباره ی قدرت جذب مطالب زیادی خونده بودم اما در مرحله ی اجراییش به نظر غیرقابل
کتاب واسه کسانی که به سمتش هدایت شدند مفید خواهد بود. به نظرم به پیشنهاد من یا کس دیگه ای نخونید هیچ کتابی رو، تا وقتی تو مدارش نباشید ازش جواب نخواهید گرفت. لطفا عزیزانی که مطالعه کردند و جواب گرفتند بنویسند
من هنوز این کتاب رو کامل نخوندم با این حال از زمانی که شروع به خوندنش کردم ذهنیتم کامل تغییر کرده و میتونم بگم تا الان به هر چی اراده کردم رسیدم
سلام واقعا کتاب بینظیریه سپاس
این کتاب فایل صوتی نداره
بارها و بارها میتوان به این کتاب توجه کرد و بعد از مطالعه آن، راه سعادتمندی در زندگی بسیار هموار خواهد شد. این کتاب الهام بخش ترین و بهترین کتابی بوده که تا حالا خوندم و گوش کردم.
کتاب، کتاب بسیار مطرح و کاربردی ای هست ولیکن ترجمه اصلا آنطور که باید باشد نبود و حق مطلب را خوب ادا نمیکرد.