٪۷۰
معرفی کتاب پرسشهای کوانتومی
«پرسشهای کوانتومی» اثر مشترکی از آنتونی رابینز(-۱۹۶۰) و دکتر باربارا دی آنجلیس (-۱۹۵۱) است.
در بخش نخست این کتاب، رابینز ضمن یادآوری نیروی شگفتانگیزی که در پرسشهایی که از خود میکنیم نهفته است، به ما میآموزد که چگونه میتوانیم با طرح پرسشهای کوانتومی، به گونهای به رویدادهای زندگی تمرکز کنیم که همیشه به پاسخهای موفقیتآمیز دست یابیم.
در بخش دوم، رابینز طی پرسش و پاسخی خواندنی با دکتر دی آنجلیس، عصارهٔ دیدگاههای وی را در زمینهٔ چگونگی ایجاد روابط عاشقانهٔ پایدار میان زن و شوهرها و تقویت هرگونه رابطهٔ انسان مطرح ساخته است.
بخشی از کتاب:
زندگی من زمانی متحول شد که پی بردم یگانه تفاوت من با آن گروه از اطرافیانم که عملکردی بهتر از من داشتند این بود که آنان پرسشهای بهتری میکردند. من آن روزی از این رو به آن رو شدم که کشف کردم هر رویدادی که در زندگی پشت سر میگذارم، نه بر پایهٔ واقعیتهای زندگی، بلکه بر پایهٔ چیزهایی است که بر آنها متمرکز هستم.
واقعیت زندگی را چیزهایی تشکیل میدهد که در کانون توجه ما قرار دارند. ما به همان چیزهایی میرسیم که بر آنها تمرکز میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پرسشهای کوانتومی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | پرسشهای کوانتومی |
شجاعت عدم محبوبیتایچیرو کیشیمی
منفی اندیشی را حذف کنیددریک هاول
با اعتماد به نفس صحبت کنیدمایک اکر
جامعه شناسی نظم و تغییر اجتماعیفرشاد نجفی پور

از کتابایی بود که سطح فکریتو بالاتر میبره و تاثیر خوبشو میتونی ببینی!
کتاب به دو بخش اصلی تقسیم می شد: بخش اول که اهمیت پرسش بود فوقالعاده جالب بود بخش دوم که مصاحبه در مورد عشق ورزیدن بود هم خوب بود.
اگه از این کتاب خوب بهره ببریم شکی ندارم که معجزه میکنه((: کانون توجهتون رو با سوالاتی که از خودتون میپرسید تغییر بدید تا واقعیت های زندگیتون تغییر کنه (:
من شخصا فقط قسمت اول که مرتبط با رابینز و سوالات بود رو دوست داشتم، بقیه برام جالب نبود ولی قسمتی که درباره سوالات بود در اصل قسمت اول کتاب و نوشته های رابینز عالی بود
کتاب فوقالعاده ای هست و این تکنیک پرسش سوالها تاثیر شگرفی داره در روزمره، دنبال کردن خواسته هامون و تغییر حال بد تا خوب. حتی میتونید خودتون سوال طراحی کنید، مثلاً من وقتی افکار منفی میاد سراغم ، میگم الان به...بیشتر
عالیه در عین سادگی و روانی کلام مطالب مهمی رو بیان میکنه پیشنهاد میکنم مجموعه کامل کتاب های شاه کلید موفقیت رو مطالعه کنید
خود کتاب عالیه اما به نظرم ویراستاری اش میتونست خیلی بهتر باشه.
فقط یک کلام .... عالی
هنوز من مطالعه نکردم ولی محتویات کتاب رو میدونم چی هست و مطمئنم روز زندگی هرشخصی که این کتاب رو بخونه تاثیر مثبت میزاره
خیلی عالی بود و البته کاربردی.من الان توی اکثر لحظات زندگی استفاده میکنم و واقعا پاسخ هایی به ذهنم میاد که راه رو بم نشون میده.حتما بخونیدش و باش در لحظه تمرین هم بکنید.قسمت مصاحبه اش با باربارارو تا به...بیشتر
بخش اول کتاب خیلی خوب بود اما بخش دوم که در رابطه با عشق و زنان و مردان بود اصلا نمیفهمم چه ارتباطی داشت
خیلی مهم است در لحظه های حساس زندگی مون سوال های عاالی از خودمون بپرسیم و خودمون رو به سمت بهترین راه هدایت کنیم. این کتاب به ماکمک می کنه سوال های خوب بپرسیم." چطور می تونم بهترین نتیجه رو...بیشتر
پرسش آگاهانه باعث ایجاد تغییر و تحول در زندگی میشود اگر به دنبال راه حل یک مسیله هستید پرسش های خوب بپرسید بپرسید تا به پاسخ برسید فکر کردن همان پرسش کردن است پرسش های خوب راه را به شما...بیشتر
کتاب فقط بخش اولش درباره پرسش هاست، که با وجود اسم کتاب که "پرسش های کوانتومی" هست، درست نیست نصفشو در رابطه با زندگی زناشویی بیارید و تعداد صفحات و قیمتشو بالاتر بیارید. درکل همون بخش اولش خوبه پیشنهاد می کنم